11. joulukuuta 2010

Paluu kouluhommin

Parin päivän tauko postauksista takana, täällä taas! Anniinan kanssa oli niin paljon kaikkea muuta tekemistä, että postaillaan nyt sit omilta tahoiltamme. Ohjelmaan kuului juurikin kaikkea mitä oltiinkin suunniteltu; kokkailua, saunomista, kasvonaamioita, juoruamista, sekä shoppailua! Naurettiin myös ihan kipeesti vanhoille valokuville, ja päätettiin vielä joku päivä tehdä blogeihin ihan totaaliset tyylimokat -postaukset, koska ei herran jumala mitä ihminen on joskus pukenut päälleen. :D

Ollaan tosiaan Anan kanssa aika kovia shoppaamaan, eikös me naiset yleensä olla? niin tuli taas kaikkea "tarpeellista" ostettua. Itse en kylläkään shoppaillut hirveästi tällä kertaa, mutta ensi viikolla on tarkoitus lähteä uudemman kerran kaupungille pelastamaan kauppoihin hetkellisesti hylätyt vaatekappaleet parempaan talteen. :) Muutama ihan must-juttu jäi vielä ainakin kauppojen hyllyille.

Huolimatta siitä että Analla oli järkkäri mukana, ei me valokuvattu juuri ollenkaan. Ainakaan päivän asu -kuvia ei ole olemassakaan, vaikka eipä sillä, laitettiin ihan rennot casualit päälle että pääsee sovituskopissa mahdollisimman vähällä, ja ainoat (epäonnistuneet) valokuvat mun osalta taitavat löytyä Anan puhelimesta. Oltiin vähän laiskoja myös Iinan ja Lauran kanssa viime keskiviikkona ottamaan bileasu -kuvia, joten ette nyt näe myöskään mitä mulla meidän luokkapikkujouluissa oli päällä.

Tässäpä tulee esittelyt erittäin vähäisiksi jääneistä ostoksistani:Hennesiltä tarttui mukaan aikaisemmin kammoksumani, mutta nyt suuresti ihailemani mekko. Hauskaa, kun vähän hypistelee ja uskaltautuu sovittamaan vaatetta, mistä on ensin epäluuloiset olettamukset, niin se saattaakin muuttua ihan unelmalliseksi päällä! Näin mulle on käynyt monien asujen kanssa! Uuden vuoden asu on nyt sit hankittu. :)

Päätin kokeilla jotain vähän erilaista. Unelmoin joskus pingviinihihaisesta paidasta, mutta en koskaan sellaista lörttöä sitten ostanut. Tämä Ginan paita toi mulle kuitenkin hyvin kovasti mieleen "pingviinihihaiset", mutta ei tää sellanen täysin ole. Tosi hauska, tämän näätte mun päällä varmasti tosi pian! Kuvasta nyt ei mitään järkevää mielikuvaa saa.
Hame myös Ginasta

Hauska kultainen koru tarttui mukaan Glitteristä alennettuun kahden ja puolen lantin hintaan.Sitten tuleekin lempi ostokseni...

Korurasiasta kuoriutuu minun ensimmäinen SNÖ of Swedenin koru! Olen ihaillut näitä koruja muutamia vuosia sitten Oulun Stockmannilla, mutta nyt vasta hankin ensimmäisen.

Pitkä kaulakoru, jossa on kirkkaita "lasikiviä". :) Tämä on hauska kun siitä saa niin monta erilaista variaatiota kaulaan laitettavaksi, ja saapahan siitä myös irroitettua osan korusta käsikoruksi! Tarkoituksena on kartuttaa SNÖ-kokoelmaa myöhemmin ainakin kahdella mustalla kaulakorulla sekä yhdellä ihanalla käsikorulla. Että jos nyt joulupukki seurailee blogeja, niin tässäpä sitten yksi toive monen muun joukossa!


Sellaiset (vähäiset) ostokset. Tosiaan sitten ensi viikosta shoppailemaan uudemman kerran, nyt pitäis jaksaa keskittyä kouluhommiin ja tenttien lukuun sellaiset viisi päivää. Tämä päivä pitäisi mulla olla vain ja ainoastaan...
...Mutta veikkaan, että se saattaa mennä enemmältikin tähän:
Joulukortitkin pitäis tehdä viikonlopun aikana että ehtiivät postiin ennen keskiviikkoa. Onnistuin jättämään senkin sitten näin viime tippaan!

Hanna-Reetta

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Joko muuten teit sen valinnan suuntautumisesta? Meetkö markkinointiin vai taloushommeleihin?

Henna kirjoitti...

Ps. Ihana tuo Snön koru!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Jep, se piti tehdä nyt torstaina minun. Menin kuitenkin markkinointiin monesta syystä(/itselle selittelystä ja pätemisestä), mutta saan vielä vaihtaa sitä linjaa ja aion ottaa TODELLA paljon taloushallintoa
kans, koska se kiinnostaa a lot!

Ps. Kiitos!

Nanna kirjoitti...

Tosi kaunis tuo Snön koru, sopisi just jonkun jakun kanssa, erityisesti tummaa vasten varmaan tosi kaunis! :) Ja tosi nätti myös tuo H&M mekko! :)