4. tammikuuta 2011

Yesterday's outfit

Kiusaan teitä vielä kerran epäselkeillä, maailman surkeimmalla Olympuksen pokkarilla otetuilla asukuvilla, mutta halusin nyt tulla postailemaan vielä tuon eilisen asuni. Tultiin tänään poikaystävän kanssa tänne Mikkeliin takaisin, ja koko päivä oli tosi kiireinen viimehetken tavaroiden pakkailun ja kauppareissujen merkeissä, eli asukuvia ei tältä päivältä ole. Mutta se eilisen asu, jossa pääsi sininen Hennesin neule ulkoilemaan kaapista ensimmäisen kerran:


Neule / hm, kauluspaita / Vero Moda, toppi / Gina, housut / Only, koru / Guess


Huivi / Gina, takki / Sisterspoint, laukku / Longchamp, kengät / UGG

Mulla oli eilen tosi mukava päivä. Aamulla käytiin popsimassa brunssi hyvän ystäväni kanssa kotoisessa kahvilassa ja kipastiin kirjastossa. Vaikka en vielä viikkoon haluaisi uhrata ajatustakaan koululle, piti käydä jo hakemassa yksi kivikautinen opus tuleville oppitunneille lainaksi.

Illalla meille oli tullut kyläilemään kolme serkkuani ja erään heistä vaimo. Vietimme yhden syntymäpäiviä huikeen lautapeli-illan merkeissä. Kyllä tuli Muuttuva Labyrintti, Pyramidi, Trivial Pursuit sekä Scramble tutuiksi illan aikana! Ja koska olin itse kärrännyt kaikki muut lautapelimme Eläinlottoa ja Aakkospeliä lukuunottamatta mökille tai tänne Mikkelin asunnolle, piti käydä naapurista poimimassa hyviä lautapelejä, - ja naapuri tietysti itse joukkoomme mukaan pelailemaan!


Tällaisia iltoja lisää kiitos! :) Huomenna on sitten tarkoituksenamme lähteä katsastamaan, onko täällä Mikkelissä yöelämää. Ja aion myös nyt VIHDOIN tehdä huomenna sen uuden bannerin blogilleni. Olevinaan muka joululomalla aikaa tehdä, mutta minne tää aika nyt on sitten valunut, jos ei blogin ulkoasun ehostamiseen??

Hanna-Reetta

OBS! Alhaalla myös tänään postattu What's Coming -listani kynsipostaus, check it out!

9 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Nuo hiukset kyl näyttää hyviltä, sanoinhan et siulle käy niin hyvin tummat ! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Kiitos! :) Sie sanotkin aina niin, ja aina sie oot siinä kyl oikeessa. ;) Miunkin mielestä ne käy mulle paljon paremmin ku vaaleet! Hei ja kiitti Fb:n indoxista, vastaan siihen heti tänään hyvällä ajalla! :)

Eveliina kirjoitti...

Sun blogi on iltalehden tai iltasanomien sivuilla äänestetty parhaimmiks blogeiks. :) en tiiä miten se on mahdollista, kun sulla on joku 14 lukijaa, mut sieltä mä tän löysin! :)

Eveliina kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/muoti/2011010412951702_mu.shtml

tuolla!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Eveliina: Jep, tiedän.. :b Tuo juttu oli sellainen, että lukijat sai linkittää tuon Nelliinan vaatehuone -uutisartikkelin kommenttiboksiin blogeja, ja poikaystäväni oli linkannu tän mun osoitteen sinne. Mie en edes tajunnu mikä ihme tää juttu on tai minne ne linkit menee tai että ne yleensäkin laitetaan jonnekin, kunnes kaverit soittaa ja laittaa viestiä että mitä siun blogi tekee siellä. Olin vähän ihmeissäni, kun en tosiaan edes tiennyt että ne menee jonnekin tollaselle sivulle tai mitään. :D Mut siellä nyt sit vissiin on.

Ja ei näköjään sit riipu lukijoista, että millä lie kriteeteillä valittu sinne. :D

Anniina kirjoitti...

Mitä hittoa, et miulle mitään ole kertonut!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Joo, no kuulin tästä itsekin eilen illalla vasta että mikä tää juttu ees on ku Iina ja Laura laittaa viestiä ja soittaa. Ja lähinnä toivoin ettei kukaan tästä kuulisikaan. :D

Sanna kirjoitti...

Oot kyllä niin hiton tyylikäs Hansu! :D aaw kunnon bisnesnainen! Tää postaus oli multa jostai syystä jääny huomaamatta. Niin superii ku nykyää bloggailet. Tuntuu, että oon taas lähempänä sua :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Aaa kiitos!!! :) Kiva kuulla, siis todellakin tulee nyt pidettyä näitten blogien kautta enemmän yhteyttä, ja tietääkin paremmin toisen menoista! I'm glad. :)