2. helmikuuta 2011

2011

Iltaa!

Tai ehkä pikemminkin yötä.. Tulin heittämään tänne haasteen, jonka kaappasin Minna Karoliinan blogista! Eli koska useat tekivät vuodenvaihteessa postauksen menneestä vuodesta 2010, teen minä nyt suunnitelmaa, miltä näyttää tuleva vuosi 2011 à la Hanna-Reetta! Tekstiä kuvittamassa päivän asu -kuvat tältä päivältä, sekä asioita, jotka ovat itselleni mieluisia.

Vuosi 2011, miltä tuntuu?
Rankemmalta on tähän mennessä tuntunut, mutta mukavaa on ollut!

Vaihdoitko vuotta juhlien vai jotenkin muuten?
Melko rauhallisesti juhlien poikaystävän kanssa.

Kerro pari viimevuoden kohokohtaa!
Pariisin matka keväällä, omaan ensimmäiseen asuntoon muuttaminen syksymmästä, AMK-opiskelujen aloittaminen ja uusien ystävien saaminen koulun myötä.

Ja joku asia jonka olisit halunnut tehdä toisin?
Olisin lukenut oikiksen pääsykokeisiin noin miljoonasti enemmän.

Uskotko, että vuodesta 2011 tulee parempi ku viimevuodesta?
Aina pitää yrittää parantaa! ;)

Teitkö uudenvuodenlupauksia? Kerros vähintään yksi!
Ei tullut tehtyä. Eipä ne kuitenkaan pidä, niin mitä suotta lupailemaan.

 Aiotko viettää tipatonta tammikuuta?
En viettänyt. Todellakaan. :D
 Seuraavan vuoden suunnitelmia, onko kalenteri täyttymässä? Mitä siis tiedossa…

 …Tammikuussa?
...joka onkin jo ohi, mutta tammikuun highlightsit olivat töiden aloittaminen koulun ohella, parin ystävän sekä poikaystävän synttärikemut ja vitosen repiminen matikan kokeesta. (Minä, jolla ei ole minkään näköisiä matemaattisia lahjakkuuksia.)
…Helmikuussa? 
 Paljon koulutehtäviä, joiden tasapainoksi talvilomailua ja itsensä hemmottelua. Anniinan ja Hennan vierailu luokseni. Oii en malta odottaa että tytöt tulevat tänne, luvassa nimittäin varmasti todella kiva girls weekend break! Toivoisin myös pääseväni tässä vielä talven aikana käymään Helsingissä shoppailemassa.


…Maaliskuussa? 
Ainakin parit synttärikekkerit, joista tosin toinen synttärisankari paistattelee päivää Intiassa juuri omana synttäripäivänään. Krhm Sanna muistahan pitää juhlat jälkikäteen. ;) Viimeinen opintojakso alkaa koulussa, joten kevät- ja kesämode päälle!


…Huhtikuussa? 
Otan selvää, voiko todellakin huhtikuussa olla yli 15 astetta plussan puolella, niikun ne asiantuntijat tämän päivän lehdessä kertoivat. En kyllä todella osaa kuvitella tuota tilannetta, enkä edes usko tuohon ennustukseen. Luvassa myös paljon synttärikekkereitä jälleen. Rairuohon kasvattamista ja pääsiäissuklaan popsimista.

...Toukokuussa?
Juhlin vappua, ja toivon kuumeisesti, että AMK-haalarit olisivat kerenneet tulla siihen mennessä. Aloitan vajaat neljä kuukautta kestävän kesäloman. Juhlitaan poikaystävän kanssa kaksivuotispäiväämme, suunnitelmissa olisi ulkomaanmatka Välimeren ympäristöön tai vastaavasti Kanarian suunnille. Peukut pystyyn, että pystytään poikaystävän töitten takia lähtemään! Luultavasti se viikko, kun ruskettaisin itseäni etelän auringon alla, tulisi olemaan ensimmäinen ja viimeinen kesälomaviikkoni; tarkoitus olisi toukokuu paiskia töitä Mikkelin suunnilla.…Kesäkuussa?
Käännän toivottavasti Mikkelille selkäni, ja siirryn puolessa välissä kuukautta töihin Savonlinnan, kotikaupunkini puolelle. Otan vapaapäivinä aurinkoa. Odotan taas niin kovasti auringonottoa, viime kesänä tuli lähes joka aamu, milloin nyt työt ja aurinko sallivat, mentyä ottamaan arskaa muutamiksi tunneiksi. Kaipailen aika kovasti sitä aitoa rusketusta. Näin talvella on käytettävä vaikka mitä kepulikonsteja saadakseen väriä pintaan. Kesäkuussa myös kummipojan syntymäpäivät.


…Heinäkuussa?
Auringonottoa ja työntekoa. Jos työt antavat periksi, jonain kesäkuukautena olisi mahtavaa lähteä käymään sukuloimassa Pohjanmaalla, jonne en ikäväkseni ole päässyt vierailemaan puoleentoista vuoteen. Juhlin Savonlinnassa Pyhän Olawin päivää, josta on muodostunut eräänlainen ryyppäjäinen jokaiselle savonlinnalaiselle. :D


…Elokuussa?
Se olis back to schoolin paikka. Käyn varmaan perinteisesti jollain himoshoppailureissulla Helsingissä, että on sitten varmasti kaikkea uutta syksylle. Kovasti toiveena, että poikaystävä olisi tähän mennessä saanut töitä Mikkelistä, ja pääsisi muuttamaan luokseni.


…Syyskuussa?
Ei kai mitään uutta. Aherran koulunpenkillä ja toivottavasti töiden parissa.
…Lokakuussa?
Vietän kaksykkösiä. Eli toisin sanoen kaksikymppisiä, sillä tästä lähtien täytän joka vuosi 20. Armotonta talven odottelua. Talvi on allekirjoittaneen lempivuodenaika!


…Marraskuussa?
Alan panikoimaan joululahjat ja –kortit kerrankin ajoissa. Toivottavasti lunta on kerennyt tulla mukavasti jo marraskuussa. Otan missioksi käydä tänä talvena laskettelurinteessä enemmän.

Paita / Vero Moda, huivi ja legginsit / Gina, laukku / Guess, kengät / Dinsko, korut / hm

…Joulukuussa?
Ostan kivoja joulukoristeita kämppään, sillä viime jouluna en viitsinyt vielä omia käydä hamstraamaan ihan siitä syystä, että haluan niiden sopivan miun sisustukseen. Ja koska tässä postauksessa kerroin, ettei mulla ole vielä tämä kämppä yhtään sisustettu sillä tavalla miten haluaisin, niin päätin joulukoristeet viime jouluna lainata äidiltä. Joulun vietto kotona!<3

Muut kuin omat kuvat: Google.

Ja nyt nukkumaan! :) Huomisen aamutunnit onkin peruttu, joten saa kerrankin nukkua pitkään!

Hanna-Reetta

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

ootpa suunnitellu elämääs pitkälle :D mä oon vaa tehny suurinpiirteisiä suunnitelmia. Meen sinne mihin tuulituuli kuljettaa ;) Pitäsköhän mun sit pitää after synttäri partyt? :---D vaikka savonlinnassa...

Luin muute tuolta että "osallistun missiks", mut miksei??? :---D

Hjenn kirjoitti...

Oli pakko tehä itekin tällänen, sen verran kiva idea :D

Minna Karoliina kirjoitti...

Kiva että mun "haaste" on ollut suosittu! :D