11. maaliskuuta 2011

Melkein vapaapäivä

Heii!

Tänään on mulla ollut melkein kuin vapaapäivä, sillä aamusta kävin koulussa vain toimivan työyhteisön tunnilla pitämässä yhden esitelmän, sekä kuuntelemassa muiden luokkalaistemme tuotokset. Koulusta pääsin sitten jo joskus puoli yhdentoista aikaan, ja pikaisen kaupunkipyörähdyksen ja ruokaostoksilla käynnin jälkeen olin kotona jo kahdeltatoista. Kerrankin olisi päässyt Savonlinnaan lähtemään hyvissä ajoin viikonlopun viettoon, mutta huomisen työvuoron pakottamana vietän viikonlopun ihan täällä Mikkelin suunnalla tällä kertaa.

Kokkailin päivällä jauhelihakeittoa, ja oon tässä vaan oleillut vailla mitään sen suurempaa tekemistä. Meni mulla kyllä pitkä tovi tiskatessa, sillä tiskikoneeni on ottanut omaa lomaa (mitkä lie erikoissuola ja huutelukirkaste ovat loppu..), ja sen sijaan, että olisin jaksanut kävellä ihan lähellä sijaitsevaan Prismaan ostamaan noita kirkasteita sun muita, "jaksoin" sitten tiskata valtavaksi vuoreksi kerääntyneet astiat käsin. Mutta eipä tuo kyllä haitannutkaan, tiskaaminen on ihan mukavaa. :) Jos sitä ei todella tarvitse tämän useammin tehdä, en nimittäin muista milloin viimeksi edes olisin kunnolla tiskaillut. :D Sit on tullut myös ihan paineissa luettua Iltasanomien sivuilta Japanin tsunamista. Ketään edes puolituttuja ei siellä kyllä tällä hetkellä mulla ole, mutta ihan kamalia tuollaiset jutut! :((

Päivän asuna minulla oli lyhkäsenä koulupäivänä tällaista päällä.

Bolero / Vero Moda, paita & toppi & vyö / hm, farkut / OnlyLaukku / Longchamp, kengät / Tapas

Mutta nyt hieman jotain muuta juttua, nimittäin musiikista. Tarkalleenottaen eräästä musiikkivideosta. Oletteko katsoneet kokonaan 30 Seconds to Marsin musiikkivideon heidän Hurricane -biisistä? Musiikkivideohan on melkeinpä kuin pieni elokuva, kesto on huimat 13 minuuttia. Kuuntelin 30STM:ia joskus ammoisina ja angstisina yläasteaikoinani jolloin sitä ei vielä soitettu radiossa, eikä bändi ollut vielä kaikkien tiedossa. Sitten kun The Kill ja A Beautiful Lie alkoivat soida joka toinen tunti NRJ:llä, niin loppu minulta kiinnostus koko bändiä kohtaan, enkä ole sen kummemmin enää kuunnellut kyseistä kokoonpanoa. Nyt kuitenkin tuon Hurricane-musiikkivideon monesti katsoneena olen ihan myyty tuolle biisille, ja nimenomaan sen aivan mielettömän mahtavasti toteutetulle musavideolle! Pidän kovasti muistakin 30STM:n musavideoista, vaikka tuo itse musiikki ei ole kyllä enää mun mieleen melkeinpä yhtään.


Alkaakohan noita tuollaisia minielokuvien tyylisiä musiikkivideoita nyt tulla enemmänkin, kun Lady Gaga ja Beyoncé näyttivät esimerkkiä Telephonella? ;)

Nyt rupean keittämään teetä ja siirryn sohvannurkkaan viettämään iltaa Vapun ja Jennin kanssa; luvassa Korkojen kera! Muistakaapas taas katsoa.

Hanna-Reetta

7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

http://ostolakossa.blogspot.com/2009/06/paiva-126-se-oikea.html

Minna kirjoitti...

Kiva kouluasu. Noi Tapaksen kengät on ihanat! Mullakin on jotain Tapaksia ollut ja ne on kyllä kävelty ihan loppuun. Ne on hyvän malliset lestiltään ja muutenkin ne on makeen näköisiä kenkiä!

Täälläkin on seurattu tsunamin tapahtumia aika järkyttyneenä... Ei tuollaista vaan osaa kuvitella, vaikka sitä joka uutistuutista tulee. Tuntuu vaan, että kaikki olisi jotain jenkkielokuvaa. Kyllä ihminen on onneton luonnonvoimien edessä.

Ida kirjoitti...

sul on ihanat kasvot:)

iinap kirjoitti...

Hei! Mullaki on salainen 30STM -menneisyys, mikä ei kyllä varmaan tullu yllätyksenä kerta ollaan oltu molemmat HIM-angstisia yläasteella:D Capricorn oli kova sana:D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Kiitos, siinäpä oli sit vastaus kysymykseeni. :D Ostan sen ensi viikolla varastoon. 8)

Minna: Kiitos paljon! :)) Oot ihan oikeessa, Tapaksen kengillä on kyllä tosi hyvä kävellä. Noissakaan korkkareissa ei jalka kyllä pahemmin rasitu laisinkaan! Mulla taitaa parit Tapakset löytyä kaapista. Ja totta, tuo Japanin tilanne on kyllä inhottava ja uskomaton. :( Vielä kun se ydinvoimalajuttkin sattu. :s Japania koetellaan kyllä nyt ihan kunnolla.

Ida: Voi kiitos, olipa piristävä kommentti!! :)<3

iinap: Voiei oliko? :D Haha, sittenhän me vapautetaan sisäiset yläasteangstaajamme ja ruvetaan kuuntelee HIMiä ja 30STM:ia tosi nostalgisesti koulussa. ;DD Tuo biisi oli kyllä kova sana, mutta miulla oli eniten kulutuksessa aina The Kill ja Attack. Voi niitäkin aikoja. :D

Minna kirjoitti...

Mun blogissa olis sulle pieni haaste... :)

http://missingsparkles.blogspot.com/2011/03/kmmmm-haaste.html

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Tack så mycket haasteesta, toteutan sen jossain sopivassa saumassa, mutta takuuvarmasti lähitulevaisuudessa! ;)