1. maaliskuuta 2011

Oscar-gaalan pukusatoa

Moni onkin jo tehnyt pienen koosteen Oscar-gaalan hiteistä ja hudeista pukujen osalta, ja aikalailla samoja asuja esiintyykin lähes jokaisessa postauksessa. Itsekin haluan nyt tehdä pienen koosteen omista suosikeistani. Joista tosin varmasti suurimman osan olette jo nähneet.. :D

Jotekin tämän vuoden gaala oli aika vaisu pukujen osalta. Samoja pukuja, kuten Mila Kunisin upeaa laventeliunelmaa tai 14-vuotiaan Hailee Steinfieldin asuja kuvattiin ja näytettiin tosi paljon ja monesta kuvakulmasta, mutta upeita, taustalla nopeasti vilahtavia iltapukuja ei näytetty tarkemmin lainkaan. Gaalan valvojaisissa ihmettelin kovasti, miten niin vähän näytettiin ja analysoitiin punaisen maton pukuantia! Ehkäpä tästä syystä monien blogien Oscar-postauksissa pyörivät nämä samat puvut. ;)

Punainen, yksiolkaimiset mekot sekä vihreät korut kiteyttävät mielestäni aika hyvin tämänvuotisen asu- ja asustevalinnan. Nyt kuitenkin esille nostamiani iltapukuja punaiselta matolta!

Something reddish


Punaisella matolla punaista. Muun muassa Anne Hathawaylla ja Sandra Bullockilla nähtiin erittäin onnistuneet punaiset asuvalinnat, mutta sensijaan Jennifer Lawrencen Baywatchin uimapuvut mieleen tuova mekko, tai Jennifer Hudsonin turhankin anteliaasti rintavarustuksen paljastava asu eivät minun mielestäni olleet mitään gaalan upeimpia - vaikka moni nettisivu nämä ovatkin rankannutkin punaisen maton parhaimmistoksi.

Black attack


Maria Menounosin mekko oli eräs näistä yksiolkaimisista tai tässä tapauksessa pikemminkin yksihihaisista illan aikana bongatuista asuista. Mekko nyt ei ole välttämättä ollut ihan suosikkini, mutta katsokaapa tuota upeaa käsikorua oikeassa ranteessa! Todella upea.
Sit tottakai siellä missä tapahtuu, on myös Donald Trump vaimonsa Melania Trump käsipuolessaan. Melanian asu on mielestäni kertakaikkisen upea! Hirmu simppeli, ja pidän kovasti tuosta mallista, mikä on makkarankuori aina polviin saakka, kunnes helma levenee polvien alaosasta. Voisin itsekin tykätä tuollaisesta iltapuvusta vaatekaapissani, mutta ensin täytyisi vain saada kutsu jonnekin juhlaan, jossa tarvittaisiin kokopitkää mekkoa. :D Sitten kyllä hommaisin heti tuon tyylisen mekon! 
Myös Reese Witherspoonin mustavalkoinen mekko oli sekin upea kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja Reesellä muun muassa nähtiin niitä vihreitä koruja.

Lovely light


Tässä alimmassa kollaasissa kiteytyvät ehdottomat suosikkini punaiselta matolta. Nicole Kidman on ollut lempi näyttelijäni siitä asti, kun katsoin vuosia sitten Moulin Rougen ensimmäisen kerran. Odotin Kidmania ja hänen asuaan ehkä eniten, eikä Kidman tuottanut minulle pettymystä tälläkään kertaa. Asuvalinta oli kuitenkin valittu joillain nettisivuilla yhdeksi illan huonoimmista, johtuneeko sitten tuon asun vaaleasta väristä tähden kalpeallaa ihoa vasten..? Asua oli myös kuvailtu ylikoristelluksi pöytäliinaksi. :D No, niin tai näin, minä tykkäsin! :) Mila Kunis on ollut esillä todella isosti, eikä siitä kyllä mihinkään pääse, että hänen iltapukunsa oli kerrassaan häikäisvä, Halle Berryn asuvalinnasta puhumattakaan. Berryn asu oli mielestäni ehkä illan upein!

Ja hei, jos ette jaksaneet katsoa Oscareita toissayönä, ettekä ole saaneet tarpeeksenne Oscar-uutisista netissä ja lehdissä, niin katsokaapa tänä iltana neloselta tuleva kooste Oscar-gaalasta klo 21.00! :)

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kyllä se Mila Kuniksen puku vaan häikäisi... Laitoin just neloselle, täytyypi katsoa uusinta, kun missasin suoran lähetyksen... :-)

Siiri kirjoitti...

Toi Halle Berryn asu on täydellinen!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Huoh, niinpä. :) Hyvä, että tuo gaala tosiaan tuli ihmisten aikaan koosteena, en jaksanut itsekään katsoa suoraa lähetystä aivan loppuun saakka silloin su-ma yönä.. :D

Siiri: Ihan totta! :) Gorgeous!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa pukuloistoa kyllä!:) Mun suosikki on kyllä tuo Reesen simppeli musta ripauksella valkoista :)

pinia kirjoitti...

Alin rivi on ehdoton ykkönen, niin kaunista rimpsua! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Se on kyllä todella ihana kans! Tuo melko yksinkertainen mekko sopi Reeselle tosi upeasti. :)

pinia: Todella. :) Harmi kun ei ole itsellä esim. Wanhojen tansseja enää edessä, ottaisin kyllä hieman mallia muutamasta Oscar-gaalan iltapuvusta! Voih.. :)