3. maaliskuuta 2011

Kiva keskiviikko

Heissan!

Tulinkin päivittelemään pikaisia lomaterkkujani teille. :) Tänään oli oikeastaan viimeinen lomapäiväni, sillä huomenna täytyy palata varhain aamusta Mikkeliin, jotta kerkeän puolilta päivin töitä puurtamaan. Onneksi ei ole kun kaksi lyhyttä työpäivää, ja sitten onkin edessä vapaaviikonloppu kera hyvien ystävien! Ja sitäpä me ollaan luokseni vierailulle tulevien Anniinan ja Hennan kanssa odoteltu.


Viimeinen lomapäivä täällä Savonlinnassa meni todella mahtavasti, mukavempaa päätöstä en olisi voinut minilomalleni toivoakaan. Poikaystävällä sattui olemaan tänään vapaapäivä, joten koko päivälle oltiin suunniteltu kaikkea kivaa aktiviteettia. Vierailtiin ystävien sekä molempien vanhempien luona, kierreltiin ja shoppailtiin kaupungilla, käytiin ulkona syömässä, ja nautittiin kerrassaan täydellisestä säästä ulkosalla. Ohjelmaan olisi kuulunut myös keilausta, mutta Savonlinnan ainoan keilahallin kaikki radat olivat ihan koko päivälle täyteen buukatut, niin se suunnitelma meillä sitten peruuntui.. :(

Jakku / hm, toppi / Jennyfer (Ranska), farkut / Only, korut / Guess & hm & KappAhl, laukku / Calvin Klein, kengät / UGG

Kaupungilta en ostanut yhden yhtäkään vaatetta, mutta muutama sisustusjuttu löytyi kyllä. Matkaani tarttuneita Lupo-merkkistä hyllykköä Jyskistä (jonka sijoitan vessaan), säilytyskoria sekä pyykkipulverin säilytyspurkkia en kuvaillut tänne, mutta ehkä sitten joskus (kunhan tavarat ovat ensin paikoillaan asunnollani) saatan ne tänne kuvailla jonkun sisustuspostauksen yhteydessä. Edistyin myöskin ostamaan vihdoin langattoman hiiren läppärilleni vanhan rasittavan johdollisen yksilön tilalle.


Alkuviikko Savonlinnassa meni muutenkin mukavasti. Nähtiin maanantaina Anniinan kanssa pienoisen kaupunkikierroksen ja teekupposen merkeissä. Tuolloin ostin Hennesiltä yhden paidan, jonka voisin tässä samalla ohimennen esitellä. Vähän ehkä hölmöä kuvata pelkästään yksi ostos, mutta menköön nyt. :D


Näyttääpäs se melko leveältä tuossa kuvassa. :p Tuo on malliltaan niitä nyt melko paljonkin kaupoista löytyviä lyhythelmaisia paitoja. Tulette varmasti näkemään tuon päälläni hyvinkin pian, eli realistisempaa kuvaa paidasta in action tulossa.

Nyt täytyy häippästä pikapikaa nukkumaan, huomenna olisi aikainen herätys edessä.

Hanna-Reetta

5 kommenttia:

Ida kirjoitti...

ihana toi ranskasta ostettu toppi:)

iinap kirjoitti...

Toi paita näyttää ihan siltä ku se ois repästy mun vaatekaapista!:D Ootan innolla miltä toi näyttää sun päällä, kun toi ei taida olla ihan sitä sun tyypillisintä tyyliä:)

Minna kirjoitti...

Sopivasti blingblingiä tuossa topissa. Onnistunut asukokonaisuus (taas kerran:)!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Ida: Voii kiitoksia! :))

iinap: Joo ei ole ei sitä ominaista minuu! :D Oon noin sata kertaa vetäny tuon kouluaamuna päälle, mutta aina olen sitten arkaillut, ja vaihtanut sen johonkin toiseen asuun. Jotenkin en yhtään osaa käyttää tuota, joten voipi olla, ettet nää sitä pitkään aikaan miulla. :D

Minna: On blingiä joo. ;) Mulle tulee mieleen tuosta paljettikirjailusta ihan Iso-Britannian lippu, mutta ei se kyllä se ole. :D Ja voi kiitos paljon!! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

iinap: Vielä korjaus jos ikinä luet tän, mut luulin eka että tarkotit tuota paljettitoppia! :D Mut siis ilmeisesti tarkoititkin tuota uutta lyhyttä paitaa; joo, sen kyllä tuut näkee pian mulla!