8. maaliskuuta 2011

Viikonlopun ostokset

Tulin tekemään hyvin pikaisen postauksen viikonloppuni ostoksista, sillä sain aamulla otettua kuvat niistä päivän valossa. Kauhealla kiireellä teen tässä tuhatta asiaa samanaikaisesti, sillä kohtapuoliin pitäisi olla rientämässä kaupungin suuntaan kaverin luo, missä me aiotaan luokan tyttöjen kanssa koristella tuoreita haalareitamme hyvän juoman kera. Myöhemmin suuntaamme kartat kädessä kohti Mikkelin katuja: luvassa on meille järjestetty rastirata. Oon ihan innoissani tästä rastiratahommasta, sillä syksyllä Tursajaisissa olin niin kipeänä, että jouduin jättämään leikin kesken jo ensimmäisellä rastilla. Vielä olisi kotosalla monta asiaa hoidettavana ennen lähtöä, joten mennään nyt suoraan asiaan, eli ostosten kimppuun. :)


Ginan ostokset olivat tällä kertaa tumman sininen (vielä äärimmäisen ryppyinen, kuten kuvasta näkyy) paita sekä pirtsakka korallinvärinen putkilokaulahuivi. Tuosta paidasta sovittelin korallinoranssiakin versiota, mutta se sai vielä jäädä kauppaan odottelemaan kevättä ja sen tuomaa halua pukeutua räikeämmin.

H&M:ltä mukaan tarttui hieman enemmänkin vaatetta. Ylimmän kuvan röyhelötopin otin sovituskoppiin mukaan vain "joksikin mustaksi paidaksi", jota oli tarkoitus mallata vain tuon beigen hameen rinnalla. Ja niinhän siinä sitten kävi, että alun perin vaan tuollainen hameen tueksi otettu sovittelutoppi osoittautuikin ihanaksi päällä ja vieläpä erittäin hyväksi yhdistelmäksi nimenomaan tuon hameen kanssa, niin pakko oli myös sekin viedä kassalle. :D Eilenkin päälläni nähtyyn paitaan, ja juurikin tuohon lyhyeeseen malliin ihastuneena päätin kotiuttaa toisen tuollaisen neuleen, tällä kertaa vaalean beigen värissä. Beige hame oli silkkaa rakkautta heti ensisilmäyksellä kun sen huomasin vasta matkalla sovituskoppiin ison vaatekasan kanssa, ja niinpä sekin päätyi sovitettavan vaatekasan jatkeeksi. Ja kassan kautta tietty kotiin. Hennesiltä ostin sit myös alusvaatteita.


Ja sitten vielä viimeisimpänä ehkä lempparein ostos: punainen kevättakki! Yleensä en pukeudu punaiseen IKINÄ, enkä edes pidä siitä väristä lainkaan, mutta nyt kiinnitin Vero Modassa huomioni tähän ihanaan takkiin. Mulla on punainen talvitakki jota en juurikaan koskaan käytä sekä punaiset silmälasit, mutta siihenpä mun puna-arsenaali rajoittuukin. Nyt on myös punainen, erittäin mieluisa kevättakki, joka tulee aivan varmasti olemaan ahkerassa kulutuksessa. Tykkään hirveesti tuosta helmasta, sillä se on hieman pidempi malliltaan ja tuollainen kiva pyöreä. Nuo helmarypytkin ovat aivan ihanat! Tämän näätte kyllä varmasti hyvin pian päälläni, jos tällaiset lauhat ilmat jatkuvat. Sit ostin myös kaupunkireissullamme Kicksistä kynsiliimaa, mutta en nyt kokenut kovin tarpeelliseksi käydä sitä tänne kuvailemaan. :D

Mutta nyt miun täytyy jo alkaa kiiruhtamaan että kerkeän ennen haalarikastajaisia edes joksikin aikaa mennä alottelemaan kaverille ja koristelemaan niitä haalareita! Palataan taas huomenna, luvassa on todennäköisesti postausta tästä illasta, mikäli julkaisukelpoista materiaalia löytyy kameran muistikortilta! Ciao!

Hanna-Reetta

9 kommenttia:

kaappipissis kirjoitti...

miula lienee tuo sama takki beigenä :)
omistan myös punaisen kevättakin, ja olen tainnut käyttää sitä kahdesti.. punainen on vaikea väri!

Ansku kirjoitti...

Oi ihana tuo musta röyhelöpaita ja vaalea hamekin näyttää tosi kivalta. Hyviä ostoksia! :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

kaappipissis: Ui vitsi beigenäkin tuo olis aivan ihana!<3 Ootko milloin sen ostanut? Yritin äsken ettii sitä blogis kuvista että oisin kattonu miltä näyttää, mutta en löytäny vielä ainakaan. :D Joo punainen on kyllä hankala, mutta oon jotenkin luottavaisin mielin tuon takin kanssa että tuun käyttää sitä. :) Niin ihana se on!

Ansku: Kiitoksia, tuo musta röyhelöpaita pääsikin saman tien eilen käyttöön opiskelijapippaloihin! Ja vaalea hame on sekin ihana. 8)

Minna kirjoitti...

Mä oon kattellu HenkkaMaukan kuvastosta tuota samaa mustaa röyhelöpaitaa. Enpä ole vielä rohjennut tilata. :) Vaikuttiko se sen verran laadukkaalta, ettei mene huonoksi/kutistu heti parin pesun jälkeen?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Vaikutti kyllä kummasti jopa Hennesin yleislaatua paremmalta. :o Mutta en sitten tiedä, en vielä oo kerennyt sitä pyykkikoneeseen heittämään. Suosittelen silti kyllä tilaamaan, tuo on nimittäin vielä ihanampi livenä. Jotenkin tuossa kuvassa se näyttää ihan väärältä materiaalilta koko paita. :D

kaappipissis kirjoitti...

ostin sen muistaakseni noin vuosi sitten :p
tässä se näkyy:
http://mysupersweet16forever.blogspot.com/2010/09/takana-viikon-rankin-koulupaiva.html

Hanna-Reetta kirjoitti...

kaappipissis: Aa jepsjeps. Mie en yhtään huomannu täällä VM:ssa beigejä, mutta voihan se olla, ettei niitä siellä sit ollutkaan jos kerran vuosi sitten olet ostanu. :) Nyt vähän suotavampia kelejä odottelemaan, että tuota takkia vois ruveta pitämään kunnolla!

Henna kirjoitti...

Mie ostin eilen Vero Modasta mustan takin ja olin ihan varma että se oli tää sama ja olin jo ihan paineissa, mut Luojan kiitos se ei ollukaan :D. Miun takissa on vähän sellasta puhvia hihassa ja kaulusta ei saa tuolleen ylös. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Hehe, voi sinuu. :D Mut eihän se ois ees haitannu vaikka saman oisit ostanu, musta tuppaa aina näyttämään jokaisessa vaatteessa ihan erilaielle kuin värillinen, samanlainen vaate. :D Turhaan olit ihan paineissa. Toivottavasti nään takin blogissasi pian vaikka sitten in action jos et ostoksia muuten halua esitellä. Tai ehkäpä viimeistään Lappeenrannassa...? ;)