7. maaliskuuta 2011

Valokuvia viikonlopulta + dagens outfit

Lähitulevaisuudessa saatte lukea postaukset muun muassa viikonlopun ostoksistani, huomisen haalarikastajaisista sekä tulevan keskiviikon ravintolamissiosta, joten jotta blogini pysyisi edes joten kuten reaaliajassa, heitän tähän väliin kuvia meidän viikonlopulta. Edellisistä postauksistani on selvinnyt jo mitä kaikkea teimme tyttösten kanssa, joten sen suuremmitta tarinoitta parit kuvat puhukoot puolestaan!

Helppona shoppailuasuna lauantaina: Tunika / Soya (Stokkalta), korut / hm & Focus, laukku / Guess, kengät / kaverilta ostettu


Tämä päivä meni ennätysnopeasti. Koulussa kävin selviämässä hengissä englannin ja tietotekniikan kokeista, sekä suunnittelemassa huomista jännää päivää. Huomenna nimittäin vihdoin ja viimein saadaan mekin Mikkelin ammattikorkeakoululaiset ne kauan odotetut HAALARIT! Meillä tradenomiopiskelijoilla haalarit ovat kirkkaan keltaiset. Aluksi meinasin kapinoida ja olla ottamatta koko haalareita, mutta onneksi muutin sit mieleni, sillä nyt olen kyllä odottanut niitten saapumista kuin kuuta nousevaa! Ja pitäähän nyt uusi koulupuku tietysti mennä kastamaan saman tien: huomisillalle meille on luvassa rastiradalla kiertelyä kera muiden haalarihemmojen! Partytiistai siispä luvassa. 8)

Tämän päivän asuksi valitsin viime viikolla ostamani Hennesin paidan, ja tältäpä se näytti päällä:

Paita / hm, toppi / Vero Moda, farkut / Only, korut / Kultajousi & hm & Nomination

Takki / Sisterspoint, huivi / Gina, laukku / Calvin Klein, kengät / kaverilta ostettu

Eiliset murehtimiset loman loppumisesta ja "rabjasta" arkeen paluusta osoittautuivatkin täysin turhiksi, sillä sekä huomiselta että ylihuomiselta on peruttu tunteja, minkä vuoksi koulupäivät lyhenevät molempina päivinä puolentoista tunnin mittaisiksi, eikä mulla ole kumpanakaan päivänä iltatöitä edes! Ihanaa kun saa taas huomenna nukkua pitkään. Innostuttavien haalarikastajaisten lisäksi menemme Iinan ja Lauran kanssa heti keskiviikkona taas ulos syömään, eli oikein mukava alkuviikko on tällä suunnalla luvassa.

Hyvää alkuviikkoa kaikille! :)

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi ei kun laitoit tuon kuvan meistä missä oon noin angstisen näkönen :D

Minna kirjoitti...

Eikä, nyt mä vasta tajusin, että sä ja Anniina ootte kavereita! :D

Kivoja asukuvia taas! Ja näytti olevan varsin rattoisa vkoloppu... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on sulle haastis blogissani, käyhän kurkkaamassa kun ehdit! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Höppänä, ethän! :) Tuo viimeinen oli niistä paras, todettiin se jo Amarillossa. ;D Hehe.

Minna: Jep kyllä ollaan, myö ollaan tunnettu Anniinan kans ala-asteelta lähtien. :) Ja kiitos! Viikonloppu oli todella rattoisa. :)

Sofiina: Oi kiitos haasteesta, mutta hitsit kun olen kerennyt jo jonkin aikaa sitten tehdä tuon. Tässä on linkki mun seitsemään faktaan jos haluat käydä lukemassa: http://playingwithfash.blogspot.com/2011/02/7-facts-about-me.html :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei ei toista kertaa tarvi tehdä :) Luin sun aiempia postauksia mutta tuo 7 facts jäi jotenkin huomaamatta.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Joo totta, se on siellä niin pitkän matkan päässä, että et varmaan sinne saakka kerennyt. :)