8. huhtikuuta 2011

kohti Lappeenrantaa !

Tää sanois taas viikonlopuksi Mikkelille adjö, ja suuntais Lappeenrantaan Anniinan luo viettämään tyttöjen viikonloppua! :) Melko basic asussa kävin aamulla pyörähtämässä koulussa yritysjuridiikan tunnilla, ja näillä mennään myös Lappeenrantaan:

Paita / hm, farkut / Only, kaulakoru / Kultajousi, laukku / Guess, kengät / Dinsko

Matkaan lähden tällä kertaa ihan äärimäisen pienellä budjetilla, sillä haluun kovasti sinne ulkomaille toukokuussa. Ankara säästäminen on alkanut, aion nimittäin karsia nyt reilulta kuukaudelta ihan kaikki turhat ja ei-pakolliset ostokset minimiin. Tämä Lappeenrannan reissu on kyllä pieni poikkeus välissä, sillä muuatma juttu löytyy ostoslistalta - ihan tyhjin käsin en meinannut kotiin palata. ;) Ja jos meidän edelleenkin erittäin epävarma ulkomaille lähtö epäonnistuukin, niin sit palaan heti Lappeenrantaan tuhlaamaan kaikki säästöni niihin vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin, jotka tällä kertaa joudun heikeana jättämään kaupan hyllylle. :D

Eniten ehkä odotan meidän tän kertaiselta shoppailukierrokselta kahvitaukoo, joka me mennään viettämään, minnekäs muuallekaan kuin Arnoldsiin! :D Täältä Mikkelistä kun ei löydy mitään, joka olis edes verrattavissa Arskaan (vai löytyykö yleensäkään mistään? :D), niin oon ihan täpinoissäni, kun pääsen herkuttelemaan semmosella vaaleanpunaisella sydänmunkilla, tai mikä lie sitten onkin. En juurikaan pidä mistään makeista leivoksista, tai yleensäkään makeasta ollenkaan (noh, kyllä mie karkkia syön ;)), mutta poikkeus vahvistaa säännön: berliinimunkkeja ja niitä Arnoldsin vaaleanpunaisia sydämiä en nimittäin voi vastuttaa! Voisin elää niillä.

Mutta nyt jatkan pakkailujen viimeistelyä, ja kahden tunnin päästä istunkin jo onnellisesti linja-autossa matkalla kohti odotettua, tekemisentäyteistä viikonloppua Villmannstrandissa! 8)

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Jee!!! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Niinpä, jee jee! 8)

Nanna kirjoitti...

Ai ai, nyt alko kyllä niin mieli tehdä Arnoldsia! :P Harmi vaan, että mulla on meneillään herkuton huhtikuu.. :o

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Oivoih. :D Me käytiin Arnoldsissa sitten peräti kaksi kertaa. Oli niin herkkua taas kerran! ^^, Mie en oo pitäny koskaan mitään herkuttomia tai muita teemakuukausia, pitäisi ehkä sellaistakin kokeilla joskus.. :D