12. huhtikuuta 2011

kuulumisia ja tuliaisia Lappeenrannasta

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa, kun tein pikaiskun Lappeenrantaan Anniinan luokse. Mistä oli Anan ja Hanna-Reetan weekendi tehty?

...Tortilloilla herkuttelusta kera tyttöjen höpöhöpöjuttujen...


...Shoppailusta keväisessä (mutta tuulisessa) auringonpaisteessa...


...Arnoldsin herkuista shoppailujen lomassa...


...Lappeenrannan ihanasta satamasta ja valokuvailusta...



...Unohtamatta tietenkää yksillä piipahtamista tyttöporukalla...


Ja ankarasta säästämisestä huolimatta jotain tarttui myös shoppailureissuilta matkaan. Kevään ja kovasti edessä häämöttävän kesän hurmiossa ostin oikeestaan vain kesäjuttuja. Tässäpä Lappeenrannan tämänkertaiset ostokseni:


Pinkkiä tuubitoppia/-mekkoa en aikaisemmin omistanutkaan, ja kun Jim&Jillistä tämän yksilön bongasin, niin lähtihän se heti sovituskopin kautta kassalle. Tykkään kesällä pukeutua tosi värikkäästi (kukapa ei ;)), joten en malta odottaa, että saan yhdistää tän tuubimekon rennosti mustiin legginseihin ja ballerinoihin. Oi kesä tule jo!



Hennesin ostokset jäi miulla ihan säälittävän vähäisiksi. Yleensä henkkamaukalta löydän vaikka mitä ostettavaa, mutta tällä kertaa en lauantain kaupunkikierroksella kotiuttanut yhtään ainutta vaatekappaletta. Sunnuntaina päätettiin sitten tehdä H&M:lle uusintakierros, ja matkaani lähti tosi hauskat shortsit, joitten käyttöönottoa en myöskään millään malttais oottaa, sekä kiva hame. Tuo hame on kyllä melko pitkä minun makuuni, mutta voihan sitä aina yrittää vähän kääntää. ;D



Naureskeltiin Anniinan kanssa, että aina kun meen Lappeenrantaan, niin meillä on shoppailun kannalta kauheen hyvä tuuri. Viime kerralla syksyllä shoppailumielessä Lappeenrannassa vieraillessani siellä olin "Muodin yö" -tapahtuma (tai joku sellainen?), ja perjantaina olivat kaikki kaupat ilta kymmeneen saakka auki. Shoppailuaikaa oli siispä runsaasti jo heti ensimmäisenä iltana. Tällä kertaa sitten Opri-kauppakeskuksessa oli koko lauantain joku Muotishow, jonka takia kaikissa putiikeissa oli kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 %. Mentiin siispä heti kenkäostoksille Dinskoon, ja mukaani tarttuivat tuollaiset kahdet ihanuudet. Valkoiset kangaskengät olivat ihan pakko-ostos nyt keväälle, sillä nyt alkavat jo saappaat olla melko tunkkaiset, mutta ihan ei ole ballerinakeli vielä. Nuo oli myös siinä mielessä ihan pakollinen hankinta, että on sitten rennot kävelykengät ulkomaanreissulle! Mustia kunnollisia korkkareita en ole tähän mennessä omistanut, sillä kaikissa on ollut jotain vikaa: väärä materiaali, liian matala korko... Nyt löytyi Dinskosta täydelliset mustat korkokengät mieleiselläni korolla. Ei tarvinnut montaakaan kertaa harkita rahojen upottamista noihin! <3


Aussien shampoita olen halunnut jo jonkin aikaa kokeilla, ja tottakai käytin hyväkseni nyt Oprissa sijaitsevan Kicksin -20 % alennukset Aussie Aussome Volume shampooseen ja hoitoaineeseen. Aina niin latteat hiukseni tartteevat ihan kaiken tuuheuden, mitä vaan hiustököteillä voi saada, niin nyt Tigin shampoon sekä hoitoaineen sopivasti loputtua päätin ostaa kokeiluun Aussien tuuheutta lupailevat yksilöt, katsotaan kuinka nämä sit toimivat! :)


Anttilassa piipahtaessa ostoskoriini päätyi Nivean after sun (ai miten niin odotan kesää innolla? Hehheh, no tää on myös silmällä pitäen sitä mahdollista tulevaa ulkomaanmatkaamme... ;)) sekä Doven granaattiomenan tuoksuinen suihkusaippua. Suihkusaippuoita miun ei tarttis enää yhtään ostella lisää, sillä pelkästään näiden Mikkelin suihkusaippuoiden ja vartalonkuorinta-aineiden takia suihkun imukupeilla kiinni oleva telineeni tippuu kerta toisensa jälkeen maahan.. Mutta kun en voinut vastustaa tätä tarjouksessa ollutta ihanuutta! :D

Sellaisia ostoksia ja kuulumisia nyt tällä kertaa. Toivottavasti seuraavalla kerralla Lappeenrantaan mennessä ei olisi mulla mitään säästämisprojekteja meneillään, sillä esimerkiks Kekäleeseen jäi maailman ihanimmat ballerinat. :( Kesällä on tarkoitus mennä Lappeeseen uudelleen, joten jospa sitten nekin ihanuudet päätyvät matkaani...?

4 kommenttia:

iinap kirjoitti...

Mä en vaan voi vieläkään antaa anteeks sitä faktaa että oot oikeesti kaivanu ton sydämen kreemit ulos ja heittänyt ne POIS!:(

Hanna-Reetta kirjoitti...

iinap: Haha. :D Se voi-sokeri -litku siellä sisällä ei vaan ollu mun juttu! :D

mad-sanna kirjoitti...

onko noi dinskon korkkarit aitoo nahkaa? voisin käydä duunikengiks sellaset hankkimassa! Musta noi aussi shampoot tuoksuu ihanalle ja on ihan sika hyviä!

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Hmm, kun miun muistaakseni ne oli kyllä juu aitoo nahkaa, mutta nyt en mee ihan varmaks sanoo. Tarkistan asian kun oon takas Mikkelissä! Nuo on kyllä aivan ihanat täydellisyydet, oon niin ilonen kun VIHDOIN löyty kunnolliset mustat peruskorkkarit! :) Joo Aussiet tuoksuu kyllä tosi kivoille, mut miepäs en oo vielä edes kerenny kokeilee noita, ku päätin että alan käyttää Aussieta vasta nyt, kun kävin eile värjäyttämässä tukan! ;) Hihi. Hyvä kummiski kuulla viel siultaki, että hyviä ovat. 8)