10. huhtikuuta 2011

kesämuumia

Perjantaina katsomani Hesarin pilviset ja harmaat sääennusteet Lappeenrantaan eivät onneksi pitäneet lainkaan paikkaansa, sillä viikonloppu vierähti aivan ihanassa kevätaurinkosäässä Anniinan luona. Lappeenrannan reissusta sekä vähäisiksi jääneistä shoppailuistani kerron sitten myöhemmin enemmän, koska nyt olisi tämän postauksen aiheena jotain ihan muuta. Tuli nimittäin mieleeni tästä kovasti käynnissä olevasta keväästä, sekä Anniinan ostamasta ihanasta Mymmeli-muumimukista, että nyt olisi minun aika kaivaa muumimukikokoelmieni kesämukit astiakaappiin! Muumimukiarsenaalini on kasvanut kuuden keräilyvuoden aikana 33 mukin laajuiseksi, ja niiden perus muumihahmomukien lisäksi olen tottakai koonnut itselleni niin joulu- kuin kesämukitkin. Jouluna oli ihana ottaa ensimmäistä kertaa omassa asunnossa käyttöön jouluiset mukit glögille. Nyt oli sitten aika kerätä astiakaapista tummemmat mukit vitriiniin tilaa viemästä, ja vaihtaa tilalle keväisen raikkaat kupposet!


Noiden tummempien (lukuunottamatta alemman kuvan eturivin mukeja) tilalle tulivat ihanaiset kesämuumit:

En osaa päättää pidänkö Niiskuneiti- vai Muumimammamukista eniten. Tai olisko sittenkin tuo Muumipappa suosikki? Auringonpaisteisia teehetkiä siispä odotellen.. :) Toivottavasti aurinko paistaisi koko ensi viikon! Voin nimittäin vähän vihjata, että Lappeenrannasta tuli shopattua lähestulkoon pelkästään kesään liittyviä juttuja. ;) Vannoutuneena talvi-ihmisenä toivon jo varovasti, että nuo lumet sulaisivat pois, ja lämmin kesä saapuisi mahdollisimman pian. En nimittäin enää yhtään malttaisi odottaa shortsien, ballerinojen, kesätoppien ja hameiden käyttöä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on melkoinen muumi arsenaali! :)
Meillä tykätään kans kovasti muumeista, ja noita mukejakin on kerääntynyt jonkun verran, mutta noita ihania kausimuumeja meillä ei olekaan.

Samma här, nimittäin kesähepeneiden ja baltsujen suhteen, odottelen enemmän kuin innokkaana baltsu kautta :D

Hjenn kirjoitti...

Toi niiskuneiti kesämuki on niin hauska, pitää itekin kaivaa se esille :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Hehheh, niitä on kyllä kertynyt mukava määrä! :) Haluaisin kamalasti niitä ikivanhoja muumimukeja, joita ei saa enää kun huutonetistä tosi kalliilla. :D Odotan myös innolla tulevaa kesämukia, jonka varmaan pitäisi ilmestyä ihan viikon päästä kauppoihin. Ja aivan ihanaa, kun aurinko on ainakin täällä paistanut nyt alkuviikosta. Baltsukausi pääsee alkamaan ihan tuotapikaa!! 8)<3 CAN'T WAIT!

Hjenn: No niin on!<3 Se on kyllä yksi ehdoton muumimukilempparini, ja muumihahmoista Niiskuneiti on aina ollut suosikkini, samoin ku Muumipappa! :)

Noora kirjoitti...

Tuo Niiskuneiti on ehdottomasti oma lempparini! Mielestäni nuo kausimukit ovat muumimukeista suloisimpia, toivottavasti tuleva kesä tuo tullessaan taas myös uuden mukin ♥

Hanna-Reetta kirjoitti...

Noora: Jep, oon ihan samaa mieltä. Ne kausimukit, varsinkin nuo kesämukit ovat ihan suosikkeja! Uusi kesämuumi tulee varmaankin ensi viikon jälkeen kauppoihin, ja nyt on kyllä luvassa taas todella suloinen yksilö tälle kesälle! ;) Ja totta, Niiskuneiti on kyllä ihan loistavin noista.. :)