20. huhtikuuta 2011

pikee

Oivoi.. Näinköhän se on tulossa nuhanenäinen pääsiäinen miulle. Viikonlopun hirvimajareissulta jäi käteen mukavien kokemusten lisäksi pieni kevätflunssa, jonka vuoksi maleksin maanantaipäivän kotosalla. Eilen ja tänään olin kyllä koulussa, mutta nyt oon taas ollut tosi tukkonen, vaikka eilen ei ollut enää mitään. Toivottavasti tää nyt lähtis teekupposella ja kymmenen tunnin yöunilla veks, koska huomenna olis painettava vielä duunia iltavuorossa ennen pääsiäislomaa. Loma ja loma, lauantaina täytyy mennä taas työskentelemään, mutta on kyllä kiva viettää edes kolme lomapäivää! ^^, Pääsiäiselle olisi suunnitteilla monenmoista mukavaa, joten nyt jonkun hiton vilustumisen ei tartteis kyllä tulla pääsiäistäni pilaamaan.


Onko siellä lukijoissa ketään muuta sellaista, joka mietiskelee edellisenä iltana, mitä pukee seuraavana päivänä päälle? :D Muutamat kaverini eivät vois kuvitellakaan tekevänsä näin, sillä he pukeutuvat aamulla aina fiiliksen mukaan. Itse teen aina taas päinvastoin, eli mietin edellisenä iltana seuraavalle päivälle asun valmiiksi. Tottakai sit ihan paniikissa tulee välillä aamuisin vaihdettua edellisiltana suunniteltua comboa, joka ei ole sopinutkaan aamun fiilikseen, mutta yleensä haluan säästää itteni aina järkyttäviltä vaatekriiseiltä mietiskelemällä edellisenä iltana seuraavan päivän vetimiä. (Siinä muuten tulee illalla yllättävän äkkiä uni, kun kelaat läpi vaatteitas ja sitä, että mitä hittoo puet seuraavana päivänä! :D Kannattaa kokeilla.) Muutenkin inhoan kaikenlaista kiirettä aamulla, sillä miulla tarttee olla laittautumisen jälkeen vielä sellanen puolen tunnin jäätämishetki teekuppi kädessä, joten mielummin panikoin ne vaatteet sitten illalla ku aamulla. :D


No mutta, tälle päivälle olin siis suunnitellut vetäiseväni jalkaan Lappeenrannan Hennesistä ostamani ihanaiset shortsit, mutta ikävä sateinen sää muuttikin aamulla tarkat eilisillan suunnitelmani. (Onhan tuossa sateessa kyllä ne hyvät puolet, että lumet sulaa entistäkin nopeammin, ja hirveän pölyiset kadut puhistuvat.) Kiskoin sitten päälleni shortsien sijaan vaihteeksi jotain sporttisempaa Lacosten pikeepaidan muodossa. Oon melkonen Lacoste-fani (ja sitten saatte vapaasti haukkua fruittariksi :D), ja löysin taas ihan uuden innostuksen käyttää noita rakastamiani kauluspaitoja. <3 Pikeet ovat muutenkin mielestäni aivan valtavan ihania. Täytyis vaan keksiä joku muukin kiva merkki, jolta sit ostais jonkun pikeen. 8) Ainakin Ralph Laurenilla on hienoja, mutta tuota hirveästi himoitsemaani merkkiä ei täällä Mikkelin seutuvilla oo myytävänä. :/ (Siis tietääkseni?)

Paita / Lacoste, farkut / Only, koru / Lumikukka, laukku / Guess, kengät / Lacoste

Mulla on nyt lämmikkeeksi hörpiskelemäni teekupposellinen tyhjänä, joten siirryn tästä kääriytymään ainakin kolmen peiton alle, ja nauttimaan pitkästä aikaa inhimillisistä yöunista. Huomenna ei ole koulua ollenkaan, joten jee voi nukkua monena aamuna piiitkään. Luksusta!!

Öitä teille! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti et oo tulossa kipeeks :/ Kipeenä ei oo kiva olla, varsinkin jos on jotain mukavia suunnitelmia tiedossa. Itse oon nyt vilustuneena ja saikulla töistä tämän ja huomisen päivän. Se on kyllä täysin omaa syytäni, kun tuli käveltyä paljain jaloin tuolla huhtikuun kylmällä asfaltilla ja heti seuraavana päivänä olikin sitten kurkku jo kipeä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis :D No, toivottavasti tämä tästä menee nopeesti ohi. Onneks mulla ei sentään nuhaa tai kuumetta ole, ainakaan vielä. Etenkin nuha on todella ärsyttävä, kun nokka on koko ajan tukossa tai sitten räkä valuu ja kun pyyhit nenää niin se ärtyy siitä ihan punaiseksi. Mutta pikaisia paranemisia siis sinne!

Ja itse myös AINA mietin ja varaan seuraavalle päivälle vaatteet, etenkin jos pitää aamulla jonnekkin lähteä (eli melkein joka päivä). Mulla on nimittäin aina aamuisin niin kiire, etten kerkeäisi vaatteita siinä alkaa enää miettimään :)

Mukavaa pääsiäistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös valitsen aina iltaisin vaatteet huolellisesti, ei siitä aamulla mitään tule kun mieli vaihtuu 5min välein ja aikaa kuluu. Illalla voi vielä rauhassa mieli muuttua jos reilusti ennen nukkumaanmenoa valitsee :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Säästyin onneksi kuumeelta ja muulta, flunssa on nyt täysin ohi! Saan siispä nauttia flunssattomista pääsiäisen vapaista! ^^,
Keväällä onkin just tuo aika paha, että vähänkin kun menee lämpöasteet yli viidentoista, niin tekee mieli heittää vaan toppi päälle ja kävellä paljain jaloin pihalla. Sittenpä se kostautuu. :D Mutta paljon paranemisia siulle, toivottavasti olet jo tervehtynyt! :)
Hahaa, en ole siispä yksin tämän edellisen illan vaatepähkäilyjen kanssa! :D Olin varma että olen ainoa, joka niin tekee! X)
Kiitos, ja oikein mukavaa pääsiäistä siullekin! :)

Anonyymi: Tuo on ihan totta, monta kertaa mullakin vaihtuu mielipide illalla, niin säästyypä kaikelta tältä rumppaamiselta sitten aamulla! :D Ja muutenkin on aamulla väsyneenä kiva, kun kaikki on tavallaan valmiina: vaatteet odottamassa sohvalla, meikit pöydällä odottamassa laittautumista, hiusharja ja lakka käden ulottuvilla.. Säästyy aikaa ja unenpöpperöisiä hermoja. :D

WE INSPIRE US kirjoitti...

tosi kiva asu!!!!

Hanna-Reetta kirjoitti...

WE INSPIRE US: Kiitti kovasti! (: