6. toukokuuta 2011

eilisen asua

Paita / Jennyfer, farkut / Only, rotsi / hm, korut / kaverilta & hm, laukku / Burberry, kengät / Dinsko


Tuollaisessa asussa kävin eilen pyörähtämässä viimeisen kerran koulussa tämän lukukauden aikana! Nyt mulla ei ole tehtävänä enää yhtään ainutta verkkotehtävää, esseetä, raporttia, tenttiä eikä mitään muutakaan kouluhommaa! Kesäloma siispä alkoi täällä, ja kylläpäs se tuntuukin ansaitulta rankahkon ekan vuoden jälkeen. :)

Tänään mulla oli sitten tarkoituksena pitää aivan himohullu siivouspäivä, ja päämääränä oli saada koko huusholli siivottua. Nyt kun tuo koulukin on loppui, ja viimeinenkin lumikökkäre suli tänään iltapäivällä pois takapihalta, olisi korkea aika ruveta tekemään sitä kevätsiivousta. Täytyis eka vaan yleissiivota tää kämppä ennen ku rupee kaikkia kaappeja ja lokeroita sen tarkemmin kuuraamaan.. :p Onhan tässä onneksi tuota aikaa. :] Mutta niin, hyvin se miun siivousurakka tänään kyllä alkoi, mutta nopeasti se sitten loppuikin, sillä töistä soitettiin, pääsisinkö tuuraamaan sairastunutta työkaveriani. Oon jotenkin hirveen huono sanomaan tollasissa tilanteissa ei, joten ilta menikin sitten töissä. :D Noh, eipäs se haitannut, matkakassaa sain taas hieman kartutettua. ;) Vaikka se kustansikin miulta Suomi - Saksa pelin, joka mun tuurilla oli kuulemma ollut aivan helvetin jännittävä. Yhyy! :(( Mut hyvä Suomi kummiskin!!

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihana tuo "rotsi" :). Aika kätevä varmasti näillä lämpötiloilla, kun aamulla on vielä viileää ja tarvitsee jotain takin tapaista päälle, muttei kuitenkaan enää mitään täyspitkää trenssiä tms.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Voi kiitos! :) Elä muuta sano, tuo takki on ihan pelastus juuri kun aamulla on vilpoisaa, mutta tietää, että on lämmin päivä tulossa. Myös viileinä kesäiltoina tuo on ihan ykkönen! :)

Anonyymi kirjoitti...

cute jacket!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Voi kiitos! :) Juu, tuo on kyllä ihan loistava just vilpoisina aamuina, jos tietää että päivästä on kuitenkin tulossa lämmin. Ja kesäiltoina kans ihan nappivalinta, on vielä niin kevyt, että viitsiikin kuljettaa mukana. :)