4. toukokuuta 2011

Shortsit

Heips!

En olekaan nyt kovin ahkerasti täällä käynyt päivittämässä päivän asujani tai muitakaan kuulumisia, sillä työt, viimeiset koulutehtävät, jääkiekon MM, siivoaminen, kirpparivaatteiden hinnoittelu jnejne ovat pitäneet miut kiireisenä. Nytkin katon tässä samalla kihisten suomitsekkiä niin että naapuritkin kuulee, ja teen viimeisillä koulumotivaation rippeillä vihoviimeistä palautettavaa koulutehtävää, joka alkaa onneksi olla pian valmis. Huomenna käyn vielä koulussa kuuntelemassa tämän päiväisen ruotsin tentin tuloksen, ja ai että: sitten alkaa se niin kovasti hehkutettu kesäloma koulusta! 8)

Mutta päivän asua sitten tähän väliin. Tänään pääsivät käyttöön Lappeenrannan Henkalta ostamani shortsit, ja pitää kyllä sanoa, että tässä asussa mie viihdyin kyllä erinomaisesti! :) Vai mitäkä ootte muut mieltä?

Paita ja shortsit / hm, korut / Guess & hm, laukku / Calvin Klein, kengät / Dinsko

Trenssi / Vero Moda

Voi Suomi ja Suomen jäähyt sentään. Loppuilta menee pitkälle kiekon kolmoserän ja teekupposen parissa, ja tuolle toiselle puoliskolle humalakuskina toimiessa. Jotkut vähintäänkin jäätävät tuparit on jossain päin Mikkeliä meneillään, jotka minä nyt passasin koulukiireiden eli jääkiekon takia. Mainitsemiani kirpparivaatteita pitäis myös ahkerasti jaksaa hinnoitella, sillä ensi viikolla menen toivottavasti tienaamaan vähän lisää matkarahaa Mikkelin Wilma&Wihtori -kirppikselle. Aloitin tuon kirpparivaatteiden lajittelun/pesun/silittämisen/hinnoittelun taas jotenkin hirveen myöhään, toivotaan kuitenkin että maanantaihin mennessä on kaikki valmista. Onneksi on kuitenkin koko viikko aikaa viedä myyntipöydälle uutta tavaraa. :) 

...Ja pitäishän sitä koulutehtävääkin tosiaan tässä vähän väsäillä. :D Eli olis illaksi taas hommaa! Onneks ei oo huomenna kuitenkaan hirveen aikainen herätys edessä, niin ei ole kiire unten maille. ^^, 

Ps. Onko siellä muitakin, jotka päästivät äsken muutaman kirosanan Tsekin toisen maalin johdosta? >:(

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat shortsit! Ja tosi nätti asu muutenkin :)

Ps. kyllä täälläkin lätkä pyörii taustalla...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu sulla juu :)

Täälläkin peliä seurataan parhaillaan. Ei hyvältä näytä, voivoi.. :/

Anonyymi kirjoitti...

Ei minua edes vituta oikeasti tuo peli juurikaan.

Ehkä suurin syy se miksi ei vituta, että eilinen päivänä tapahtui tärkeitä positiivisia asioita minun elämääni, jotka kyllä ovat tärkeämpiä kuin jääkiekko.

Ja toinen asia, että olen sitä mieltä, että parempi tämä ottelu hävitä kuin finaali, koska jokainen mestaruuden voittanut on ainaki mitä muistan hävinnyt turnauksessa vähintään yhden ottelun. Pelissä oli paljon hyvääkin Suomella. Joten jos tehdään niin, että otettiin se tappio tähän ja voiteteaan finaali? Kyllä minulle ainakin sopii tämä tappio jos finaalista tulisi vihdoin voitto.

Kyllä mun mielestä Suomen joukkue on yksi joukkue joka tappelee tässä turnauksessa maailmanmestaruudesta. Olisiko nyt vihdoin ja viimein Suomen vuoro voittaa mestaruus?

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä haluan sanoa myös, että näytät taas kyllä tosi hyvältä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä että osoittaa sun luonteesta kyllä asioita että elät aika tunteella jääkiekossa mukana etkä järjellä jos sieltä kirosanojakin tuli.

Se on hyvä asia jos löytyy tuollaista että elää tunteella vahvasti mukana eikä järjellä, koska yleensä muutenkin kertoo ihmisen luonteesta mun mielestä asioita tuollainen. Siis positiivisia asioita kertoo nimenomaan.

Vai oletko rakkaudessa voimakas tunteilija :D?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Kiitti paljon! :))

Anonyymi: Kiitos siullekin. :) Ja juu, ei näyttänyt hyvältä Tsekkiä vastaan pelattu peli. ;<

Anonyymi: Oot kyllä ihan oikeessa, noinhan sen nimenomaan täytyy mennä. Toki sitä aina toivois voittoa jokaisessa ottelussa, mutta kunhan nyt voitetaan sitten ne tärkeämmät myöhemmät pelit! ;D Vaikka herrojen mukaan ne "oikeet" ja totiset pelit alkoivatkin tuosta Tsekkiä vastaan pelatusta. Voi että kun toivonkin sitä mestaruutta Suomelle niin mielettömästi! 8)
Totta tuo että katon enemmän tunteella kun järjellä nuo ottelut. Niin oon kattonut aina. :D Mut tossa rakkaudessa en sanois olevani voimakas tunteilija, mielummin ottaisin sen järjellä. Mutta ei kai sitä järjellä voi ottaa, että ehkä en mene sanomaankaan mitään että järkeilijä siinä olisin, hehe! :D Tuntelija mie oon.
Ja kiitoksia paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin sillä rakkaus-kysymyksellä seurustelukumppanin kanssa vietettyä aikaa onko sulla siinä järki kokoajan mukana vai unohdatko järjen välillä ja annat tunteen viedä?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Annan tietty välillä tunteen viedä! :) Tottahan toki, ja useinkin.