15. toukokuuta 2011

mustaa pitsiä

Moi moi!

Ei tullut Suomelle viisuvoittoa. Suomen tulos osoittautui lopulta todella yllättäväksi - negatiivisessa mielessä. Sijalle 21 ei ollut kiva jäädä, mutta minkäs teet kun ei muu Eurooppa ymmärrä hyvän päälle. Tuo on mielestäni ollut aina todella rasittavaa, että naapurimaat, tai muuten lämpimissä väleissä olevat valtiot äänestävät toisiaan, mutta milläs sen tavan pois kitkee. No, ei sillä nyt niin suurta väliä, sillä Paradise Oskar veti mielestäni todella upean ja suloisen avauksen Euroviisuille 2011, sai kyllä Suomesta mielestäni erittäin ylpeä olla. :) Sen sijaan voitto meni jo aivan epämääräiselle maallekin, Azerbaidzanille. (Kuten jo epäilemättä jokainen tietää. :D) Biisi ja esiintyjät oli mielestäni ihan äärimmäisen surkeita, ja Azerbaidzanin viisubiisi olikin niin laimea, etten edes enää muista, miten koko veisu meni. Jos nyt siitäkin kokonaisuudesta täytyy jotain positiivista repiä, niin sillä laulajanaisella oli aivan mielettömän hienot hiukset! :D

Viisuista en veisaa tuon enempää, olen nimittäin jo sataprosenttisesti asennoitunut tämän iltaiseen - kauan odotettuun - Suomen koitokseen. Ei ole varmasti keneltäkään mennyt ohi sekään, että rakkaat leijonamme pelaavat tänään loppuottelussa Ruotsia vastaan kiekon ämäm-kullasta. Voi luoja että minuu ei saa television äärestä pois millään ilveellä kello yhdeksästä eteenpäin. Vartin päästä täytyy kyllä jo ruveta kääntämään kanavaa kakkoselle ja tiirata, saavatko puolestaan pronssimitalin kaulaansa tsekkiläiset vai venäläiset. Mutta illalla ME peitotaan kolme kruunua, näin se vaan menee!

Käytiin tänään Iinan kanssa raivaamassa kirpparipöytämme tyhjäksi niistä tavaroista, mitkä eivät suostuneet menemään kaupaksi kuluneella kirppariviikollamme. Vaikka muutama kassillinen vaatetta pitikin vielä vastahakoisesti kotiuttaa, niin oli meillä molemmilla kuitenkin oikein mukavat saaliitkin viikolta. :) Tällaisessa asussa pyörähdin kirpparilla:

Paita / Gina, korut / Kultajousi & hm, laukku / Guess, kengät / Dinsko

Takki / Only

Ja en toki ole unohtanut, että lupasin esitellä eilisiä shoppailujani teille tänään! Postausta niistä on tulossa illemmalla, joten siihen saakka, moikka moi! :)

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Aivan ihana paita! Sinulla on aina niin kauniita vaatteita! :) Jos joskus luovut niistä, niin pistä ihmeessä vaikka huutonettiin, täällä olisi potentiaalinen ostaja! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Voi kiitos kaunis ihanasta kommentistasi! :) <3 Heh, nyt möin kirpparilla vanhoja vaatteitani ison läjän, mutta usko pois: niitä et taastusti olisi kelpuuttanut vaatekaappiisi lainkaan! ;) Täytyy opetella nuo Huutonetin salat, että pääsee sielläkin sitten kaupustelemaan vaatteita. En ole koskaan siellä vielä mitään myynytkään. Siellä olis niin helppo myydä sellaisiakin pikkutavaroita, mitä ei viitsi viedä kirpparille varastelun pelossa.