15. toukokuuta 2011

ostoksia korallin sävyssä

Apua, aloitin tän postauksen varmaan jo tunti sitten, mutta kuvien ylihidas latautuminen ja Leijonien armoton kannustaminen ovat vieneet aikaa. Mutta kuten lupailinkin, tässä olisi nyt niitä eilispäivän kaupunkikierroksen antimia, jotka päätyivät kuin vahingossa kassan kautta kotia. Alun perin olin lähdössä ostamaan ainoastaan muutamaa ostosta Kicksistä sekä noita sinisiä shortseja, mutta kuinkas sitten kävikään...


Ginasta olin käynyt varaamassa nuo ihanat tummansiniset shortsit, ja näitä tosiaan lähdin "ainoastaan" kaupungilta hakemaan. Mehän lähdettiin oikeasti vain etsimään äidille asua pikkuveljeni lakkiaisjuhlaan. Gina Tricotiin on tullut noita shortseja ihanissa väreissä, ja lyhyt mallikin on enemmän kuin mieleeni. Vaikka noin yleisesti olenkin enemmän hopean kuin kullan ystävä, niin kyllä tänä kesänä tulee asusteissa ja yksityiskohdissa kulta killumaan yhtä kirkkaasti minun asuissani, kuin Leijonien kaulassa tänä iltana. ;) Ihanista kultaisista napeista noissa shortseissa siispä iso plussa.


Ja lisää kultaisia yksityiskohtia. Nämä mintunvihreät shortsit huomasin ihan ohimennen jo matkallani Hennesin sovituskoppiin, ja nappasinpa suloisuudet matkaani. Ja niinhän siinä sitten kävi, että ei niitä voinut vaaterekkiin enää sovituksen jälkeen palauttaa, vaan matkaanihan ne lähtivät. Kevään kirkkaista väreistä inspiroituneena nämä ovat erittäin mieleeni! <3Hennesiltä tarttui mukaani myös seuraavaa:

Ihana korallinoranssi rantamekko (tai sellaisena minä sitä ainakin tulen pitämään) lähti Hennesiltä matkaan alle kympillä, ja sovitellessani noita unelmallisia korallin värisiä kenkiä mätsäillen niitä rantamekkoon, eivät jääneet nekään Henkalle lojumaan. Vihreää coctail-sormusta olen ihaillut H&M:llä jo monta kertaa, mutta jostain syystä, huolimatta alle kolmen euron hinnasta, se on jäänyt aina odottamaan parempaa ostohetkeä. Nyt se sitten ilmeisesti tuli, kun "raaskin" tuon söpöläisen vihdoinkin koota kotiin. :) Lisäksi kotiutin vielä nudensävyisen tuubitopin, jotan nyt ei olisi varmaan edes tarvinnut kuvata esittelyyn, mutta kuvailinpa kuitenkin. :D

Viimeisimpänä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä tulee ehkä etsityin ostos, nimittäin...


...Täydellisen kesähuulipunan etsintä. Olen etsinyt hartaasti täydellistä korallinoranssia huulipunaa, joka näyttäisi upealta rusketusta vasten. Lancomen L'absolu Rouge sävy 152 osoittautui juuri sellaiseksi, mitä olen hakenut. Aivan täydellinen kerrassaan, tuo tulee olemaan kovassa kulutuksessa mulla tämän kesän!

Sellaiset olivat eiliset ostokseni. Kaupungilta lähti tosin vielä matkaan alusvaatetta, hiuslakka sekä kasvonaamio, mutta niitä ei ole niin oleellista edes käydä täällä esittelemään. :D Kesäisiä vaatekappaleita löytyi monen monta, mitäs te piditte näistä? :)

Nyt heitän läppärin jonnekin ihan muualle, ja jatkan kiekon katsomista ihan 150 prosenttisella teholla! Onnea Suomi!

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hyvännäköiset nuo siniset shortsit! Mä kokeilin noita H&M:n shortseja pinkkeinä, muttei se malli istunut ainakaan mun kropalle. :/ Väri olisi ollut ihanan pirtsakka.

miu kirjoitti...

paljo makso noi vihreet shortsit ja kengät? :))

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Heh, eikös olekin. :) Ihastuin heti ku näin nuo siinä Ginan kampanjajulisteessa. Ne ei edes vielä ollu saapunu Mikkelin Ginaan ku päätin jo, että noi siniset on pakko saada! :D Ai onko noita Hennesin shortseja pinkkejäkin? Oih, täytyy yrittää josain etsiä ja sovittaa, olis nimittäin tosiaan ihana väriläiskä kyllä nekin!! :)

miu: Vihreet shortsit oli 24,95 € ja kengät puolestaan 19,95 €. :)

Tiia kirjoitti...

Tosi makeet nuo tummansiniset shortsit :P

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tiia: Kiitti, ne oli mulla ostoslistalla heti siitä asti ku bongasin ne Ginan julisteesta. ;> Ja ihan yhtä ihaniksi ovat livenä osoittautuneet mitä julisteen kuvassa! 8)