20. toukokuuta 2011

suuntana Järvenpää


Täällä kiireinen Hanna-Reetta heips! Saavuttiin eilen Savonlinnasta takaisin Mikkeliin, ja ilta sekä tämä aamu on näyttänyt aika tarkalleen tuolta, mitä ylemmät kuvat osoittavat. Niin. Pakkailua, pakkailua ja pakkailua. Onneksi olin kirjoitellut jo ties kuinka kauan aikaa sitten tarkan muistilistan matkaa varten, joten käytännössä ei tarvinnut kun kerätä ennalta valitut vaatteet ja tavarat, ja asetella ne matkalaukkuun. 

Tänään sitten lähdettiin ajelemaan kohti Järvenpäätä, missä yövytään poikaystävän veljen ja hänen vaimonsa luona. Siitä sitten huomenna päästään kätevästi Helsinki-Vantaalle, ja matka kohti Rodosta voi huomenna iltapäivällä alkaa! Järvenpäähän varustauduin tällaissa päivän asussa:

Paita / Mango, huivi / Gina, hame / Only, laukku / Ichi, kengät / Dinsko

Löydettiin kaupasta ihan teemaan sopivat matkaherkut, nimittäin Tutti Frutti Holiday mix! ;).


Ihan reilu jako: poikaystävä ajaa, meitsi dataa. ;) 

Katsotaan, kerkeisinkö huomenna tulla lähtökuulumiset vielä vaihtamaan tänne blogin puolelle! :)

8 kommenttia:

Megan kirjoitti...

have a fabulous trip!

mad-sanna kirjoitti...

VÄHÄNKÖ KIVA tuo autonpeilin kautta otettu kuva :D jotenki niiin täydellinen asetelma <3 Toodella nätti asu myös, hyvon raikas verrattuna sun "normaaliin" lookkiin. Hauskaa reissuu ja tuo jotai kivaa mullekki ^^ Savonlinnassa nähdään kesäkuussa viimeistään!

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi, et oon kateellinen sulle, kun pääset pois Suomesta ja vielä Rodokselle :D Ite joutuu vaan paiskii töitä täällä kotosuomessa..

Mut ihan älyttömän kivaa matkaa teile, pitäkää hauskaa :):)

Nanna kirjoitti...

Ootte sitten melkein naapurissa! :D On kyllä kätevää asua näin lähellä lentokenttää! :) Ihanaa matkaa teille, muista ottaa paljon kuvia! :)

Hjenn kirjoitti...

Nauti lomasta auringossa ! Muutaman viikon päästä nähään sitten töiden merkeissä ja voidaan päivitellä lomakuulumiset kunnolla :)

Enni kirjoitti...

Hihi Järvenpäässä cool ;DD

Hyvää lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, Järvenpää <3 Rakas kotikaupunki (jossa en enää asu). Mekin lähetään huomenna Kreikkaan, jee!! Hauskaa matkaa!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Megan: ...And that it really was - a FABULOUS one! <3

mad-sanna: Hihi, kiitoksia kovasti!! <3 Joo nähdään ehdottomasti ihan mahollisimman pian nyt alkukesästä täällä, ilmottele vaan kun oot sln tulossa!

Anonyymi: Hehe, hassua vastailla näin myöhään näihin "mukavaa matkaa" -kommentteihin, mutta tapanani on vastata melkeempä kaikille! ;) Hauskaa meillä reissulla olikin, ja nyt vaan unelmoin kovasti jo uudesta matkasta - Suomeen takaisin tuleminen ärsytti nimettäin niin paljon, että ei täällä sateessa ilman uutta matka-haavetta selviä. ;)

Nanna: Ai, no jos siellä asutte, niin teidän ei kyl tartte sitten mitään hulluja säätämisiä tehdäkään ennen matkalle lähtemistä! 8) Kuvia me todellakin otettiin - plakkarissa on nimittäin reilut 1300 kuvaa!! :D Heh, onneksi minä ja Joni rakastetaan valokuvaamista! :)

Hjenn: Voit olla varma, että kyllästytän vielä töissä siut miun matkakuulumisilla! ;))

Enni: Nii etkös sieki asu siellä? :D Matka oli kyllä todella ihana! ^^,

Anonyymi: Oii, toivottavasti teilläkin oli/on ihana loma Kreikassa!! :)