17. toukokuuta 2011

päivän asua nopeasti

Kauluspaita / Vero Moda, hame / hm, korut / hm & Seppälä, laukku / Guess, kengät / Dinsko

Siinä oli nopeasti esiteltynä tämän päivän asuni. Tukka on mennyt sekaisin tuulessa ja hiustupsukin jäänyt nutturasta pois, mutta niistä viis. Tämän päivän olen kirjoitellut valmiiksi muutamaa postausta, jotka ajastan ensi viikolle reissuni ajalle. Kotona tuli myös jo ruvettua auttelemaan panikoivaa äitiä pikkuveljen lakkiaisvalmisteluissa, ja koko päivän oonkin saanut kertoa mielipidettä siitä, kumpi olisi keittiön ja eteisen seiniin parempi vaihtoehto: kallan vai herkkusienen värinen maali. Hmm. :b

Ollaan poikaystävän kanssa käyty noutamassa rullakebabit iltamätöksi, ja ruvetaan tässä kattomaan Blade II:sta, joten tämän pidemmin en tällä kertaa höpise. Näiden kolmen illan ajalle ollaan suunniteltu katsovamme kaikki kolme Bladea, kun en noita elokuvia ole aikaisemmin katsonut. Tosin siitä ykkösestä en niinkään eilen välittänyt, mutta paikataan nyt sitten tämäkin aukko sivistyksestä. Terveisin Hanna-Reetta, joka ei ole katsonut vieläkään E.T:tä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi ihana asu! :)

mad-sanna kirjoitti...

aika tutun näköinen pose vikassa kuvassa... eniveis, mä tsiigasin E.T:n pienenä monesti telsust, miten sä oikeen onnistuit missaa? :D No mutta mihinkäs meillä olisi kiire tässä valmiissa maailmassa ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Safiina: Thanks kovasti! :)

mad-sanna: Joo esittelin sormusta samalla tyylillä kun siekin, arvelinkin että sanot tuosta jotan. Mutta niin, en tajua kuinka olen onnistunut E.T:n missaamaan pienenäkin, ja mie itseasiassa muistan kun myö vielä keskusteltiin tästä asiasta kerran meiän mökillä, ja olit sillonkin ihan ihmeissäsi, että kuin en oo sitä nähny!! :D No, se E.T näyttää muutenkin niin traumaattiselle, että saa nähä katonko ikinä! :DD

Nanna kirjoitti...

Upeat kengät! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitoksia, pidän niistä itsekin hirmusesti! :)

Suvi kirjoitti...

Tosi kiva asu ja vau noi kengät!! =)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Suvi: Kiitos kovasti! :) Nuo ovatkin kenkäkokoelmani suosikit! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sulta tule enää postauksia ennen matkaa :(? En tarkoita ajastettua postausta vaan ns. tavallista.

Minä päivänä lähdet sinne ja koska tulet takaisin siltä matkalta?

Tuleeko postauksia heti matkan jälkeen kuten tähän asti?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hehe, älä huoli. :) Tarkoituksena olikin tulla ainakin vielä tänään kirjoittamaan yksi "normaali" postaus - ja sen teinkin jo. ;) Katsotaan josko vielä huomenna kerkeisin postailla lähtöterveiset, mutta en lupaa mitään.
Eli tosiaan huomenna lähtee lentomme klo 16.20, ja takaisin Suomessa olemme viikon päästä sunnuntaina illalla.
Ja postauksia tulee taatusti heti matkan jälkeen ihan samalla tavalla kuin aikaisemminkin! :) Sen voin luvata. ;)

Nirso kirjoitti...

Viimenen kuva on huippu :D Ja asukin näyttää hyvältä :)