10. heinäkuuta 2011

Asua perjantailta

Heipsan!

Eilen olimme juhlimassa kaverini syntymäpäiviä (tästä toki myöhemin postausta), ja koska heräilin itse tänään "jo" yhdentoista maissa, ajattelin tulla postailemaan vähän perjantaista asuani, jota en eilen nimenomaisten synttärijuhlien vuoksi kerennyt tulla teille näyttämään. Vaikka eiliset juhlat olivat melko railakkaat, ei minua tämän päivän iltavuoro huolettanut ollenkaan. Olen nimittäin siitä onnellisessa asemassa, etten koskaan kärsi juhlimisen jälkimainingeista seuraavana päivänä, vaikka millaiset pirskeet olisi ollut. (Heh, meidän pro sanoi, että olen selvästi luonnonoikku kun mulle ei tule koskaan rapeloa. :D)

Jeps. Sitä iltavuoroa siispä odotellessa esittelen sen toissapäiväisen asuni, jossa pääsikin nyt uusi laukkuni ensimmäisen kerran kunnolla ulkoilemaan! <3 Perjantain aamuvuoron ja kotona hengailemisen jälkeen nähtiin aivan äärimmäisen pitkästä aikaa Anniinan ja Hennan kanssa kolmestaan. Oltaiskohan me nähty viimeksi tuolleen vanhalla porukallamme Anan synttäreillä tammikuussa, joten oli kyllä aivan mahtavaa piipahtaa terassilla vaihtamassa kaikki mahdolliset kuulumset, herkutella jätskillä Lipalla, käppäillä satamassa, ihastella kateellisina Olavinlinnasta poiskäveleviä oopperavieraita, sekä vähemmän ihastella Savonlinnan vanhaa kunnon teiniväkeä ryyppäämässä. Kaikin puolin onnistunut perjantai-ilta. Asua tulisi nyt tässä:

Paita / Burberry, shortsit / hm, korut / Nomination & hm & Seppälä, laukku / Burberry, kengät / Lindex

Minuu hirveesti huvitti ku jätin tooodella pitkästä aikaa hiukset keskijakauksen kera auki (töissä mulla on tukka aina kiinni tai pannalla ylhäällä, samoin kotosalla), niin tuli ihan yllätyksenä tuo melkoinen juurikasvu, mitä tuolta meikäläisen päälaelta löyty! x) Tuossa perjantain asussa viihdyin kyllä mainiosti, mutta pikeepaidassa tuli hiostavassa ilmassa todella kuuma. :D Onneksi vaaleat lyhkäset shortsit oli tasapainottamassa tukalaa oloa. Harmittaa vähäsen kun ei taaskaan ole mitään kuvia terdeltä tai mistään muualtakaan missä perjantaina pyörimme, vaikka se kamera tuolla laukussa kyllä kulki mukana.. Miksi se on niin vaikeaa kaivaa sieltä esille ja räpsiä niitä valokuvia? Evt.

Miten teillä on viikonloppu hujahtanut? :)

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana asu! :)
Saako kysyä paljonko Burberryn pikeepaita maksoi? :)

Enni M. kirjoitti...

Säkin pidät niin paljon kosmetiikasta, että laitoin sulle haasteen!

http://enninkengissa.blogspot.com/2011/07/top-10-awards.html

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hanna: Kiitos kovasti! :) Hmm hetkinen, tuon paidan ostin Rodokselta, ja olisko sillä ollu hintaa joku 140 €?

Enni: Kiitti ihan tosi kovasti! 8) Tiiätkö kerkesin lukee sen postauksesi ennen tätä kommenttia, ja mie jo mietin et oo vähän ois hauskaa jos haastaisit miut ku oli niin kiinnnostava haaste, ja kas vain - niinhän sää haastoitkin! 8) Teen sen takuulla pian! ^^, (Pitää vaan jotenkin yrittää päättää suosikkikosmetiikkatuotteet, heh heh... :D Vaikee tehtävä!)

Enni M. kirjoitti...

:D haha joo, on aika vaikee valita... Kiva juttu! :)

Glenplaid kirjoitti...

Ihan adorable look! Upea pikee, niin syvä tuo navyblue -sävy, ihan löytö. Nuo valkoiset shortsit ja korolliset preppywedget - ja kruununa nova check laukku.. Kunnon eye-candy kokonaisuus :)

Kyllä meitä tuohon brändiin hurahtaneita löytyy miehistäkin, en luopuisi yhdestäkään omasta Burresta ;)

Onko sulla muuten novaruudullisia alaosia? Olisi joskus hauska nähdä miten yhdistelet niitä. Osaat selvästi homman, joten..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Glenplaid: Moikka moi, ja sorry että vastaaminen on vienyt yli kaksi viikkoa! Blogi on elänyt hiljaiseloa tämän koko kesän kahden työn ja opparikiireiden plus kahden kaupungin välillä matkustamisen vuoksi.. Katsotaan, joutaisinko palaamaan pian vai vähän pidemmän ajan päästä blogiharrastukseni pariin. :)

Mutta asiaan. Olipa kiva saada kommenttisi, kiitos siitä!!:) Kiva kuulla, että tämä parin kesän takainen asu on ollut onnistunut. Tänä kesänä ei ole vielä päälle eksynyt, mutta ehkäpä kommenttisi saattelemana huomenna eksyykin päälle! ;) Novaruudullisia alaosia ei minulta löydy lainkaan, ja itseasiassa kun nyt asiaa ajattelen, en ole tainnut niitä koskaan ostomielessä katsoa. Voisikin joskus ihan mielenkiinnosta katsella niitäkin - tähän mennessä olen keskittynyt vain asusteisiin sekä laukkuihin :)

Mukavaa kesänjatkoa siulle, toivottavasti tulet vielä lukemaan tän kommentin, ja kannattaa välillä vilkaista, jos vaikka olisin jo palannut uudelleen postailemaankin! :)