7. heinäkuuta 2011

new darling

Oih! Muistatteko, kun Rodoksen reissun jälkeen harmittelin kamalasti, kun olin Heathrowlle jättänyt erään täydellistäkin täydellisemmän jutun? Hirveitten angstailujen ja ärsyyntymisten jälkeen löysin kuitenkin tämän nimenomaisen jutun Oulun Stockmannilta siellä kaksi viikkoa sitten shoppaillessamme, ja koska mulla ei ollut vielä tuolloin tähän ihanuuteen rahoja kasassa, lupasivat Oulun Stokkan myyjät ystävällisesti postittaa rakkauteni Helsingin myymälään, jossa se oli varattu minulla toissapäiväiseen saakka. (Meillä oli tiedossa reissu Helsinkiin tuolloin.) Terveiset vaan Oulun Stokkan asustepuolelle mukavasta asiakaspalvelusta, you made my day! ^^,

Viime sunnuntaina soittelin sitten Helsinkiin varmistaakseni, onhan muruseni päässyt turvallisesti perille, ja onhan se sielä minua tiistaihin saakka odottamassa. Meinasin pyörtyä kun myyjät sanoivat, että "jos teille ei ole tullut tekstiviestiä tilauksesta, niin ei se täällä ole." Mitään tekstariahan en ollut saanut, ja yritinkin selittää, ettei tämä ole mikään samperin tilaus, vaan lähetys Oulusta Helsinkiin. Eivät tahtoneet sitä mitenkään ymmärtää, kunnes kuitenkin älysivät tarkistaa asian. Sieltähän se sitten lopulta oli löytynyt, ja sain jatkaa sunnuntain iltavuoroa helpottunein mielin. Ei siispä ollenkaan terkkuja Helsingin asustepuolelle, kun minut tuollalailla säikäyttivät! x) Nyt tämä ihanuus on sitten turvallisesti kotona Savonlinnassa kaikkien mahdollisten kommellusten jälkeen.


No, mikäs se nyt olikaan tämä niin täydellinen ja ihana asia, mistä oon unelmoinu sieltä Rodoksen reissulta saakka? Katsotaanpas, mitä kuoriutuu tämänkertaisesta Burberryn pussukasta (Jonin sanoin perunasäkistä..)! :)

 
...Jep, Burberry Regent Small Landscape Nova Tote se sieltä kuoriutui! Tämä ihastutti minut Lontoon lentokentällä suhteellisen tilavan kokonsa vuoksi, sekä ehdottomasti siksi, että sitä voi pitää olalla. Ensimmäinen Burberryn laukkuni, Nova Check Bowling Bag on juuri nafti sellaisille koulupäiville, kun kirjoja ei pahemmin tarvitse kantaa, mutta nyt kaipasin hieman tilavampaa, ja juuri nimenomaan olalla kannettavaa pitkähihnaista laukkua - ja tässä oli täydellinen yksilö!


Helsingissä, sekä jo Lontoon kentällä ihastelin myös Medium Nova Check Tote Bag -mallia, mutta siinä ei ollut vetoketjua, joka oli tällä kertaa ehdoton kriteeri, ja se oli toistaiseksi liian iso tarpeisiini. Päädyin onneksi tähän Landscape tote -malliin, ja ai että en voisi olla tyytyväisempi. Tässä hieman koko- ja näköeroa vanhempaan kuomaseeni, joka on roikkunut kädessäni huomattavasti enemmän kuin yksikään muu laukkuni.


Oivoi, kyllä sieltä Helsingistä löytyi taas niin ihania malleja Burberrylta ettei mitään järkeä. Harmi kun ei vaan voi saada kerralla kaikkea. :D Ja tietenkin mitä enemmän on, niin sitä enemmän haluaakin - nimimerkillä on jo päätetty millainen laukku tulee seuraava olemaan.. ;D Loppuun vielä kollaasi, miltä laukku näyttää in action.


Itse pidän tuosta aivan valtavasti, me so happy! <3 What's ur opinion? :)

8 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

odottelinki et millo paljastat sen stokkan kääreisiin paketoidun ostoksen :---D Nätti laukku, sopii paremmin kuin täydellisesti sun tyyliin :)

Anniina kirjoitti...

Oi nyt siulla on se! :) tuo ei oo se sama minkä mie haluaisin, se on enemmän pussimainen ku tuo enemmän laatikkomainen! Huomenna tää sit terdelle mukkaa et voidaan nuolla tätä! 8)

Anniina kirjoitti...

Niin se mitä mie katoin on itseasissa varmaan tuo, minkä linkitit tuohon! :D mut siinä ei kyllä ollu mittää pussukkaa.

Nanna kirjoitti...

Upealta näyttää! :) Itse haaveilen eräästä Longchampin ihanuudesta, saa nähdä milloin raaskiin ostaa sen :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon maksoi? :)

Hjenn kirjoitti...

kyllä meillä on hyvä työpaikka kun mahdollistaa kaikkien ihanuuksien oston ;) haluisin jo lomarahoista käydä seuraavan murun ostamassa :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Thank you! ^^, Joo tuo laukku on kyllä ihan täydellinen lisä tyyliini, olin jo tosiaan siellä Lontoon kentällä että tää miun on ihan pakko saada kun on ihan miun näkönen! :D

Anniina: No nyt miulla on se! :D Aa, oliko se ihastelemas laukku sellanen isokokoinen, sillee todella huomattavasti isompi ku tuo minkä nyt miulla näit tosiaan siellä terdellä? Tuo linkittämäni on kyllä kans kiva, mut se todella sais olla pienempi ku se Stokkan large-versio! :D Ja onhan niitä itseasiassa pienempinäkin... :)

Nanna: Kiitosta. :) Eikös muuten nyt olisi otollinen tilaisuus ostaa se Longchamp noin kandin tutkinnon suorittamisen jälkimainingeissa, vähän niiku lahjana itselle? ;) Hihi. Millainen Longchamp se on, onko se se nahkainen?

Anonyymi: Kyllähän tuo kustansi useammankin satasen. :)

Hjenn: No aivan!!!! Sinäpä sen sanoit, hihi! ;) Tää on kuule JUST tätä että heti kun myö saadaan jotain uutta kallista, niin sit vaan heti aletaan haikailemaan vielä lisää uusia ja uusia. :D Niiku töissä mainitsinkin, niin pakko on saada äkkiä se yks toinenkin. Hulluja myöki. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hyi helvetti!