17. heinäkuuta 2011

casual

Kuten tuossa viime postauksessa lupailinkin, niin nyt olisi vuorossa sitä tämän päivän asua, kerran ei vapaapäivän takia tarvinnut työvaatteita kiskaista päälle laisinkaan :)

Vapaapäivä alkoi mukavasti poikaystävän luona heräillen ja laittautuen, ja aamutoimien jälkeen suunnattiin oikeastaan koko päiväksi sitten kaveriperheen luokse. Myöhemmin illalla käytiin vielä vaihtamassa Anniinan kanssa kuulumiset terassilla, ja tästä jokunen aika sitten saavuin väsyneenä - mutta mukavan vapaapäivän viettäneenä - ihan kotiin ja omaan sänkyyn:) Tai se oma sänky saa vielä odottaa, sillä meinasin vielä saunoa tässä!:D Niin mikä kellonaika ja mikä huominen aamuvuoro? No nyt äkkiä ne päivän asu kuvat vielä kehiin, niin pääsen sinne löylyihinkin!

Paita / Burberry, housut / hm, korut / Lumpeenkukka, laukku / Burberry, kengät / Lindex

Noista henkkamaukan chinoista on varmaan tullu miun "kylmien päivien" (=ei-shortsikeli -päivien) suosikit, tuntuu että ne on mulla aina jalassa:D Onneksi nyt alkavalle viikolle on Pekka ja Mette lupaillu jälleen helteitä, niin ei ehkä tarvitse pitkiä housuja edes kuvitella kiskaisevansa päälle! 

Huomenna pääsette lukemaan juttua yhdestä kosmetiikkahaasteesta, joten siihen asti moikka moi ja kivaa alkavaa viikkoa!:)

3 kommenttia:

Piija kirjoitti...

Ihana tuo laukku! paljon noilla yleensä on hintaa, jos joku päivä sais itelleenki hankittua? :)

Katariina kirjoitti...

Sulla on ihana blogi, pakkohan mun on tätä jäädä seurailemaan;) Upea toi (ja myös se toinen) Burberryn laukku! Itsekin olen ihastunut kyseisen merkin laukkuihin, ne ovat vaan niin laadukkaita ja ihania.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Piija: Kiitos paljon, itsekin tykkään hirmusesti! :)) Nooh, jos nyt ei lasketa niitä pienempiä Burberryn clucheja, niin tuollaisien isompien laukkujen hinnat lähtee täällä Suomessa siitä neljästä sadasta ylöspäin. :p Mutta laatu onkin joka sentin arvoista! :)

Katariina: Kiitti kovasti, kiva kuulla!! :)) Jep, Burberryn laukut ovat ihan miun ylivoimaisia suosikkeja (kuten koko merkki), ja kuolaan niitä aina kun silmiin missä tahansa sattuu. :D Todella laadukkaita ja ihania, just niiku sainoitkin! Ja tosiaan, tervetuloa vaan lueskelemaan tänne!^^,