12. heinäkuuta 2011

kesän eka range!

Piipahdettiinpa Jonin kanssa eilen illalla rangella. Järjettömän kipeät oikea hartia ja takareisi muistuttavat, että kyseessä oli esimmäinen kerta mailan varressa sitten viime kesän. Miksi sitä ei vaan osaa venytellä vaikka pitäisi? Ilta-auringon paistaessa lämpöisesti oli ihan mielettömän mukava päästä pitkästä aikaa lyömään palloa 8) Ja tältähän siellä näytti.

Paidat ja kengät / Lacoste, shortsit / hm

Nyt vaan heti kun seuraava aurinkoinen päivä ja molempien vapaailta sattuu kohille, niin uudestaan vaan rangelle kiireen vilkkaa - niin mukavaa ajanvietettä tuo on :) Mutta seuraavalla kerralla lupaan venytellä ennen ja jälkeen pallon lyönnin!

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Kivan näköinen toi sun draiveri! :) Mitäs merkkiä se on? Tartteis ostaa itselle uus, mut oon ollu laiska.. :/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Saara: Draiveri ei itseasiassa ole omani, vaan se on seuramme demomaila. TaylorMaden draiveri kyseessä, ja kyllähän toi on vallan mukavan näköinen! :) Sitä omaa bägiä+sisältöä vielä odotellessa... :D

mad-sanna kirjoitti...

tässä on tääs laji josta en ymmärrä hevonvittua :D ! mut näyttää hienolta ja näytät hienolta ^^ saat selittää joskus golfista ja noista termeistä mulle, saat sivistää mua X)

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Hahahaaa, joo no voin sivistää sinuu golfin saralta jos haluut, sen mitä itekään toistaseks vaan osaan :D :D Mut kiitti! :)