14. heinäkuuta 2011

eilisen asu

Toppi / Pieces, shortsit / korut / hm & Seppälä, laukku / Burberry, kengät / Adidas

Siinäpä eilisien asua näytille. Miun piti tulla jo eilen illalla postailemaan tuota asua tänne, mutta kyllä oli taas kahdeksan päivän työputki piiloväsyttäny niin hulluna, että iltapäivästä mökille päästyämme nukuin koko illan. Heräsin vaan puhelimen pirinään, syömään ja saunomaan. Yöunetkin oli sellaset tuhdit 13 tuntiset, eli nyt on kaiken järjen mukaan nukuttu sit kunnolla :D On kyllä jännä juttu tuo, että vaikka tekeekin tosi virkeenä ja pirteenä hullun monta päivää putkeen töitä, niin ei silti tajua yhtään että on ihan väsynyt.

Tänään oli pitkästä aikaa tosiaan vapaapäivä, ja se menikin ihanan aurinkoisesta ilmasta nautiskellen mökillämme. Mökillä ei meillä oo sähköjä, joten jännäsinkin kovasti, riittäiskö läppärin akku tän postauksen tekoon. Oon nimittäin pilannu tuon akun pitämällä läppäriä kokoajan verkkovirrassa, ja se kestää ilman johtoa hädin tuskin tunnin hereillä :D Akku olis kyl kestänyt, mutta netti ei pelannut toivotulla tavalla. No, kukapa tuolla mökillä jaksaisi dataillakaan, varsinkaan kivassa auringonpaisteessa! Päivä menikin rattoisasti säkkituolissa aurinkoa palvoen.

Nyt vielä pari päivää töitä, ja sunnuntaina on sitten näin heti perään toinen vapaapäivä! :) Nyt vaan toivotaan hirveen kivoja ilmoja sillekin päivälle 8)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pinkki sopii sulle nätisti :) Noi kengät vaan pistää silmään, suosittelisin sua ostaa jotkut mustat perusballerinat niin käy paremmin kaikkien asujen kanssa. Jotenkin nuo Adidakset on liian nuhjuset ja samalla sporttimaiset sun moneen muuhun upeaan asuun :)

Hauskaa kesää ja hyviä vapaapäiväkelejä!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Ja olet aivan äärimmäisen oikeassa tuossa, että miun todella pitäis ostaa mustat perusballerinat. Ostoslistalla ne on ollu suunnilleen joka ainoa kesä, mutta en vaan tajua kuinka oon niin laiska ostamaan kenkiä, vaikka ihailen niitä tosi paljon! :D Kenkäkaapissani on mustien baltsujen lisäksi monen muun peruskengän (mm. täydelliset nudet korkkarit ja punaiset korkkarit) mentävä aukko. Puen paljon mieluummin jalkaani korkkarit kuin baltsut, ja tästä ehkä kertookin jotain se, että nuo adidakset ovat ainoat ballerinani - kesäkorkkareita on kaapissa huomattavasti enemmän! :D Mutta aion todella ostaa ne mustat baltsut. Pian! ;>
Kiitos samoin, mukavaa kesää sinulle ja kiitti kommentista. :)