7. elokuuta 2011

kosmetiikan top 10

Enni haastoi miut jokunen aika sitten listaamaan kymmenen suosikkikosmetiikkatuotetta. Luulin tän haasteen olevan täydellinen mahdottomuus meikäläisen kaltaiselle kosmetiikkahamsterille, mutta sain kuin sainkin - melkoisen pohdinnan jälkeen - listattua niitä joitakin suosikeiksi muodostuneita tököttejä. Moni ihana tuote ei tälle listalle kyllä mahtunut, olisin nimittäin varmaan saanut kaikista ihanista kosmetiikkatuotteista ainesta jopa top 30 listalle.. :D Tässä nyt kuitenkin tämän hetken kymmenen (plus) suosituinta!

1. Diorin luomivärit


Tän kaikista lemppareimman kosmetiikkatuotteen valitseminen oli kyllä haasteellista, mutta luomivärien päivittäisenä käyttäjänä totesin, että ei ole Diorin palettien väreillä viimeisteltyjä silmäluomia voittanutta. Ensimmäisen sijan suosikeissa saa näin ollen Diorin luomivärit, joita käytän aina kun muutakin meikkiä eksyy naamalleni (voi melkein sanoa että joka päivä, ellen sitten ole mökillä :D). Riittoisia, runsaspigmenttisiä, ja ennen kaikkea luomilla erinomaisesti kestäviä! Diorilta löytyy paljon sellaisia paletteja, joita haluaisin kotiuttaa pian. Suosikkejani ehdottomasti ovat nuo helmiäisluomivärit ja lämpimät sävyt, joten tuo viiden värin paletti, Earth Reflection, on ihan suosikeista suosikein. Siitä huolimatta käytän musta-valkoista kahden värin palettia paljon enemmän kuin tuota ruskeaa :D

2. Joe Blascon meikkivoide


Ja meikeillä jatketaan. Meikkipohja taitaa olla se tärkein ja ehdottomin meikki mulla, ja Joe Blascon meikkivoiteella täydellisen meikkipohjan tekeminen on onnistunut parhaiten. Todella peittävä ja riittoisa tuote, ehdottomasti jokaisen lantin arvoinen. Olen käyttänyt tätä jostain lukioajoista asti kun keksin tän Anniinan sekä äitini kautta, niistä ajoista lähtien Blasco on kulkenut meikkipussissani. Tosin nyt oon tykänny jo pitkään käyttää nestemäistä meikkivoidetta sekä bareMineralsin meikkipuuteria ja Blasco on jääny ihan taka-alalle, mutta mikään ei ole vielä osoittautunut Joe Blascoa paremmaksi! :)

3. Itseruskettava


Kolmannelle kosmetiikkasuosikin sijalle pääsee vain sana "itseruskettava", sillä en kertakaikkiaan osaa päättää, olisiko suosikkini Hawaiian Tropicin Self Tan Creme, vaiko sittenkin Kicksistä saatava Self Tanning Lotion. Tuo Hawaiian on paremman tuoksuinen, kosteuttaa paljon paremmin, väri on kaunis ja tulee iholle heti, mutta mielestäni taas kivemman (tummemman) sävyn (varsinkin jos kunnon pohjarusketusta ei ole olemassa) saa tuolla Kicksin ruskettavalla. Kicksin versiossa on myös ihanaa hohdetta mukana, eli päätäppä sitten näistä kumpi on suosikimpi. :D Molempia käyttelen vuorotellen.

4. Ripsiväri


Ripsari on varmaan yksi tärkein juttu, minkä omistan, joten hiukan ihmettelen miks se tulee vasta sijalla neljä.. :D Ripsareissa mulla ei oikeestaan ole suosikkia, mutta kuvassa näkyvät Diorin Diorshow Extase sekä MaxFactorin False Lash Effect ovat olleet yksiä parhaimmista. Nyt miulla on tää vaihe meneillään, että haluan mahdollisimman tuuheat ja näyttävät ripset, ja ostan niin pitkään erilaisen volyymia lupaavan ripsarin, kunnes se oikea osuu kohdalle ;)

5. Biothermin silmänympärysvoide


Aamujeni pelastaja: Biotherm Aquasource Eye Perfection -silmänympärysvoide mahtuu ehdottomasti top kymppi listalleni. On todella kosteuttava ja katsetta kirkastava, ja tuubin päässä olevien kolmen kuulan vuoksi tuota on helppo ja miellyttävä levittää.

6. Diorin kosteusnaamio


En omista tätä ihanaa Diorin Beauty Awakening Rehydrating Mask -kosteusnaamioputelia, mutta olen kokeillut tuota monet kerrat, ja tykästynyt ikihyviksi. Mulla on siitä typerä iho, että tää on toisaalta rasvoittuva, mutta kuitenkin (varsinkin talvella) pintakuiva. Oon kokeillut vaikka mitä kosteuttavia naamioita, ja tämä on ehdottomasti parhain mitä koskaan olen koklannut. Täytyis ostaa oma puteli piakkoin :)

7. Tender Care (ja vähän myös Eight Hour Cream...)


Taas sarjassamme "en osaa päättää kumpi on parempi" :D Oriflamelta saatava Tender Care on ollu äidilläni käytössä jo iät ajat, ja häneltä oonkin oppinu tän ihmerasvan. Oli sitten rohtuneet huulet, kovat kantapäät, kuivia kohtia kyynärpäissä tai käsissä, niin tää todella auttaa ja tehoaa kaikkiin ihon ongelmakohtiin! Tuo purkki on vaan tosi hankala mun pitkille kynsille :D Kuvassa taustalla pilkottava Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on saman tyyppinen jokapaikanhöylä-voide ku tuo Tender Care, eli ihan nappivalinta kuiville käsille, rohtuneille huulille, koville kantapäille, sekä myöskin palovammoihin jne.. Siinä on vaan melko kuvottava haju, mutta voide todella toimii! :)

8. Hawaiian Tropic Tanning Oil


Näin kesällä (kyllä, kesä on vielä! :D) suosikkituotteeksi on valikoitunut myös Hawaiian Tropicin Tanning oil. Tuota kun löröttelee iholle aurinkoa ottaessa, niin johan tarttuu rusketus iholle huomattavasti paremmin. Ja vaikka kyseessä on öljy, niin kyllä tuo mielestäni imeytyy nopeasti iholle, eikä sit häiritse aurinkoa ottaessa ollenkaan.

9. Florenan ja Balean Oliivi-käsirasva


Kokeilin joskus Anniinalta Florenan oliivi-käsirasvaa, ja ihastuin kyllä ikihyviksi. Siis voin täysin rehellisesti sanoa, että tuo on koko maapallon parasta käsirasvaa! Anniina onkin siitä eteenpäin kiikuttanu mulle sitä Saksasta ihan ikiomaksi, ja varmasti pyydän jatkossakin rahtaamaan sieltä mulle tätä, kunhan vaan Ana siellä suunnalla Eurooppaa liikuskelee :D En varmaan enää koskaan käytä mitään muita käsirasvoja ku vaan tätä! ;)

10. Suklaanaamio


Apua, viimeistä viedään! :D Top 10 -listalleni mahtuu vielä Kicksistä löytyvä, syväpuhdistava Chocolate Mud Mask -savinaamio. Tuo on niin täyteläisen paksua ja taivaallisen tuoksuista, ehdottomasti paras kasvonaamio omiin pikku hemmotteluhetkiin. Oon muutenkin niin kova kasvonaamioiden fanittaja, että kyllähän tälle listalle huimat kaksi naamiota oli mahduttava! :D

Huh huh, siinä olisi miun pitkään pohdittu kosmetiikan top 10 lista! :D Nyt kysynkin sit seuraavaksi, millainen lista on teillä, Una Chica, Essi, Sofiina, Henni, Anniina ja Henna ? Ja mitä suosikkituotteita teiltä muilta löytyy? :)

11 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi ei mikä haaste :D. Kiitos kumminkin, pitää oikein miettiä mitkä nää olis. Miulla on tosin vielä se päivän kosmetiikkani -haastekin vielä tekemättä.

Enni M. kirjoitti...

Jeii sait vihdoin tehtyä! :) Enpä tiennyt että tuossa EA:n Eight Hour Creamissa on tuollainen haju ;D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Joo-o, tiesin ettet oo tehny sitä toistakaan vielä, mut heti pommitan jo seuraavalla ihan paineissa! :D Tää oli kyl kiva mut vaikee tehä. Tee kun kerkeät. :)

Enni: Jep, VIHDOIN todellakin sain tämän tehtyä. ;) Jooh, Eight hourissa on ihan todella järkyttävä aromi. Mut hevosen jaloillehan se voide oli ihan alun pitäen suunniteltu. ;D

Anniina kirjoitti...

Joo kiitosta vaan, pitää yrittää keretä tekemään. :D kymmenen on aika paljon!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Kymmenen oli miulle liian vähän! :D Tee kunhan kerkeilet.

Henni kirjoitti...

Mietin muuten laivalla tooosi pitkään Diorin luomivärin ostoa mutta päädyin Chaneliin koska käytän sen verran vähän ja noissa oli niin montaa eri sävyä :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Ooi, miekin haluaisin niitä Chanelin luomivärejä kokeilla edes, mutta Dior on ihan luotto. :) Laita ehottomasti sunnuntaina siun Chanelia luomille, jooko? ;) Mitä värejä ja montako siinä siun Chanelin paletissa on?

S kirjoitti...

Onko Diorin luomivärit miten pigmenttisiä? Itse luotan MAC ja Urban Decayn luomiväreihin :)

http://pikkumustissa.blogspot.com/2011/08/my-make-up.html

Hanna-Reetta kirjoitti...

Heidi: Ovat ne, niissä on kyllä tosi paljon pigmenttiä, ei tarvitse montaa kerrosta sutia luomille. Hirmu riittoisia ovat just tuon takia ku pigmenttiä löytyy PALJON! :) Itse en oo kokeillu noista kumpaakaan mitä sie suosit, mutta tuon naked-paletin haluisin miekin NIIIIN kovasti!! Sie onnellinen ku sulla on se. ;) Oli muuten mielenkiintoinen tuo postauksesi, pitääpä selata blogiasi vähän enemmänkin. :)

Petrina L. kirjoitti...

Mullakin tota Hawaiian itseruskettavaa just nyt mut siitä tulee ehkä vähän liian vaalee sävy!

Hanna-Reetta kirjoitti...

ppetu: Oon aika pitkälti samaa mieltä, siks toi Kicksin on siitä just kivempi, että siitä todellakin tulee tummaks! :) Muuten tuo Hawaiian on kyllä kans kiva.