3. elokuuta 2011

tämän päivän kuvailuja

Muistattekos tämän kollaasin, jonka esittelin taannoisessa hennesin syksyn himotukset -postauksessani?


Tämän päivän asussani halusin vähän jäljentää tuota hennesin vaatteista koottua kokonaisuutta, ja kaivelin omasta vaatekaapista jotain tummansinistä, kittiä sekä konjakin sävyä. Itseasiassa kerran aikaisemmin tänä kesänä miulla on ollut tämä seuraava asu päällä, jo ennen kun tuon kollaasin olin koonnut ;) Jälkeenpäin tuon tehdessäni vasta hokasin että hei, miullahan on ollut aika saman tyyppinen asu jo päälläni!

Mutta miltäs se asu sitten näytti oman vaatekaapin antimista? Käytiin Jonin kanssa vähän kuvailemassa rannalla, ja asukuvia tulisi nyt sit jonkinmoinen läjä tässä.

Toppi / hm, hame / Zara, kaulakoru ja laukku / Guess, kengät / hm

Eli vähän samaa värimaailmaa käyttäen syntyi vaatekaapin antimista sitten tuollainen versio. Edelleenkin haluisin kovasti tuon kollaasissa koreilevan hameen sekä varsinkin nuo konjakin väriset ballerinat - konjakkikorkkarit käärmeennahkakuosilla höystettynä kun löytyvät jo ;)

Päivääni on toki mahtunut muutakin kuin pelkkää valokuvailua. Aamuvuoron jälkeen paineltiin iskän ja äidin kanssa vadelmapuskiin poimimaan vattuja pariksi tunniksi, josta sitten suuntasinkin Jonin luo. Meillä oli suunnitteilla leffailta, joten käytiin vähän leffamättöostoksilla cittarissa. Illan menu oli Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake -jätski sekä Starbucksin herkkulatte. Leffavalinta oli tälläkertaa uusi kauhuleffa, Insidious. Siitä voin kyl sanoo että pitkästä aikaa oli sellanen horrori, joka todella sai niskakarvat pystyyn ja jännittämään tälläistäkin kauhuleffafania ku mie. Jos vain juoni olisi ollut parempi, voisin jopa sanoa että todella tykkäsin tuosta leffasta.

 
Ja kyllä, viimeinen kuva on aivan äärimmäisen aseteltu ja suunniteltu! :D

Perjantaina mulla häämöttää edessä shoppailuntäyteinen vapaapäivä! <3 Ja jos viime vapaapäivälle viikko sitten suuntasin golfkentän kautta, niin en voisi sanoa huonommin aloittavani tätäkään vapaapäivääni: huomisen aamuvuoroni jälkeen suuntaamme tyttöjen kanssa saunomaan ja hemmottelemaan itseämme möksälle! Luvassa siispä kasvonaamioita, varpaankynsien lakkailua ja tasokasta juttua. ;) Katotaan jos tuolta reissulta tulisi kuviakin otettua :)

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihana asu! :)

Katariina kirjoitti...

Ihania kuvia ja tosi nätti asu! :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihania kesäisiä kuvia ja ihana asu! Nyt täytyy vielä nauttia kesästä kun vielä voi :)

Nanna kirjoitti...

Oi nam mitä jätskiä, tuota ei olekaan tullut syötyä pitkään aikaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Toi jäätelö on niiiin parasta! <3 Ja kivan kokonen telkkari :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu! Ja vautsi miten hyvän kokoinen telkkari :)

Ps. muutin blogini käyttäjäasetuksia, ja olisi kiva jos sinäkin haluaisit jatkaa lukijanani. Jos haluat, voit mailata osoitteeni sähköpostiini sofiinas@gmail.com, niin liitän sinut lukijalistalle :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Chloe: Voi kiitos! :)

Katariina: Kiitos kovasti. ^^,

Reetta: Kiitti siullekin. :) Ihan totta, nyt on kyllä nautittava kesästä ihan täysillä! Onneksi edessä häämöttävällä lomalla on aikaakin nauttia, toivottavasti ne säät vaan sitten suosivat! :)

Nanna: Tuo on kyllä todellakn niin taivaallista. <3 Mutta ens kerralla otan kyllä jonkun muun maun, sillä oon aina vaan ostanu tuota cheesecakea. :D

Anonyymi: Niinpä!!! <3<3<3 Haha joo, poikaystävä tykkää panostaa tuohon elektroniikkapuoleen.. :D Tosin tuo ei ole telkkari, vaan videotykki heijastettuna seinään. :)

Sofiina: Kiitti! :) <3 Heh, joo Jonin videotykin kuva on kyllä just omiaan leffailtoihin. 8) Ihan tuntus ku olis leffateatterissa, kun kaiuttimetkin on niin hyvät. :D Tottakai, ihan todellakin haluan jatkaa lukijanasi! Paankin siulle heti mailia. :)