9. syyskuuta 2011

asua + avautumista

Moikka moi! :) Kerkeen vielä hyvin postailla tämän päivän asuni tänne ennen ku hyppään ensin paikalliseen bussiin kohti keskustaa, ja siitä edelleen pitkään linjaan kohti Lahtea ihania tyttöjä tapaamaan, ja Henna-murun tupareita juhlistamaan! Tupareitten yhteydessä on samalla kosmetiikkakutsut, mikäs oliskaan sen mukavampaa tällaselle kosmetiikkahamsterille ku mie! ;) Ihana nähdä Hennaa ja Anniinaa pitkästä aikaa, kyllä tästä on taas reilusti yli kuukausi kulunut ku tyttösieni kanssa päästiin kuulumisia vaihtamaan oikein pitkän kaavan mukaan.


Tänään on kyllä sitten ehkä kaikki muu menny mönkään paitsi tuo tämän päivän asu josta ainakin itse pidin (Hennesin tilauksessa tulleet musta hame ja kamelinsävyinen neule ovat ihania <3). Aamu lähti käyntiin Savonlinnassa kello viisi, ja siitä hyppäsin sit bussiin, joka kiikutti mut tänne Mikkeliin yhdeksäksi. (Kauheeta bussissa istumista tää koko päivä, haha! :D) Koulu alkoi ysiltä, ja saatiinpa hyvin pian ammatillisen kasvun tunnilla huomata Iinan, Lauran ja Jonnan kanssa, että me ollaan ainoat oppilaat luokaltamme, jotka oltiin tunneilla! :D Eilenhän oli ekaluokkalaisten tursajaiset, joten asiaan tietysti kuului, että myös kaikki kakkoset makas krapulassa kotona. I, L ja J oli kans ollu eilen liikenteessä, joten mie olin varmaan ainoa mikkeliäinen joka oli kiltisti nukkumassa eilen klo 23. (Piti nimittäin eilen illalla lähtee viemään autoa takaisin iskän hoiviin Slnaan..)


Ihan kun se jo ei olis riittänyt, että oltiin vaivaiset 45 min kestävällä ammatillisen kasvun tunnilla ainoot, niin päivän seuraavatkin tunnit, eli muutenkin perjantaipäivän viimeset oppitunnit oli sit peruttu.. Korvaavia tehtäviä oli ope antanut, ja ihan vahingossa mentiin sit kuitenkin kiltteinä vähän kattomaan/"tekemmään" sitä korvaavaa tehtävää luokkaan ihan vaan siks, ettei turhaan oltais tultu kouluun. Tottakai se opettaja avokätisesti päätti pitää meille sitten yli tunnin mittaisen kertailutunnin siinä samalla. Voi hyvänen aika sentään. Olisin säästänyt monta hermoa ja euroa jos oisin vaan tälläkin hetkellä vielä Savonlinnassa, ja sieltä käsin menossa Lahteen! :D

 Paita, hame, neule ja kengät / hm, koru / Guess, laukku / Burberry

Voi voi, tulipas nyt avautumista kerrakseen :D En varmana ole ainoa joka on menny kouluun joskus täysin turhaan, mutta kyllä todellakin hermostuttaa tällainen tilanne! :D No nyt oon kuitenkin onnellisesti kämpillä, ja pääsen pakkalemaan loputkin tavarat. Mieltä helpottaa se, että on mukava ilta - ei kun koko viikonloppu - tiedossa! :)

Miltä näyttää muiden viikonloppu? :)

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Aikamoinen sattuma. Miula oli eilen ihan prikulleen samanlainen setti päällä. Hame, neule, kauluspaita baltsut, samat värit ja kaikki. Laukkukin tietty samaa merkkiä, mutta eri mallia. Haha! Hyvä valinta siis! :)

mad-sanna kirjoitti...

Voisin myydä vaikka mutsini intiaan noista jaloistas!!!

Tiramisuheidi kirjoitti...

Argh, tollanen on niin turhauttavaa! Ei ole ihan yhden käden sormilla laskettavissa kerrat, jolloin olen mennyt kouluun ihan turhaan! Eipä siinä mitään, mutta kun koulumatka on sellaiset vajaat 100km! :S :D

Mukavat viikonloput! :)

Katariina kirjoitti...

Voi ei, mua rupes oikeen ärsyttään sun puolesta! Ei onneks oo mulle sattunut tollasta, mutta voin vaan kuvitella miltä tuntu... No mut asu on ainakin tosi ihana :)

Hjenn kirjoitti...

Kivas asu! :) Ja ens viikonloppuna tuutkin vihdoin töihin, jeeeee ! ;)

Selena kirjoitti...

Itse osallistuin myös ekaluokkalaisten kastajaisiin, mutta meillä ei koulua tänään edes ollut. :) Tuo beige neule ja vaalean sininen kauluspaita sopii muuten tosi hyvin yhteen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä me!
T:jonna

Reetta kirjoitti...

Siis mun hermot ei kestäis yhtään tuollaista koulupäivää. Olisin aivan raivona joten avatumisesi oli täysin ymmärrettävää!

Ihanaa viikonloppua! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anna: Ei voi olla totta, vähän hauska sattuma! :DD Mut toi on hieno yhdistelmä, hyvä valinta siis moloemmilla. ;)

mad-sanna: HAHHAHAHA vähän repsahdin. :D No, elähän nyt sentään Liljaa, tai muuten en saa enää koskan hyvää tattikeittoa. :(

Tiramisuheidi: Auts, no tuo nyt on pikkasen huonompi jos tuollaisen matkan menee täysin turhaan kouluun! :s Miulla onneksi ei oo kun se 5 km matkaa, eli se ei ihan niin paljoa syletä. Koulun pitäis maksaa siulle tuosta hyvästä bensat. :D

Katariina: Jep, ärsyttäväähän tuo oli. :D Ja kiitos! :)<3

Hjenn: Kiitooooos! ^^, Jep, eipä oo enää kauaa ku Kerimaassa nähdään! ;)

Selena: Totta, nuo värit sopii niin ihanasti toisiinsa. :) Hehe, sillon kastajaisten jälkeen kyllä pitäis olla virallinen vapaapäivä kaikilla :'D

Jonna: Totta, hyvä myö! ;)

Reetta: Hehe, meillä on sitten varmaan aika samanlaiset luonteet! :D Kaveritkin sai kuulla jo koulussa miun avautumisia. Mutta ainakin niitä kavereita sai taas nähdä, jos nyt jotain positiivista tuosta koulupäivästä ;)