8. syyskuuta 2011

uusia putsareita


Kuten huomaatte, Estee Lauderin ihana putsarini on kulutettu täysin loppuun ja heitetty pois. Pitää kyllä sanoa, että tuo oli todella riittoisa puteli, sillä ainetta riitti päivittäisessä käytössä yli seitsemäksi kuukaudeksi!! Käytin tuota vähintään kerran päivässä mut yleensä kahdesti, ja koska tuota ei todella paljoa tarvinnut kasvoille laittaa, niin ei ihmekkään ettei meinannu loppua millään. Nyt sitten sain eilen vihdoin ja viimein käydä tekemässä yhden mieluisaakin mieluisamman ostoksen, nimittäin uuden putsarin sekä kasvoveden!

Tykkään ostaa kaikenlaista kosmetiikkaa, ja yleensä hamstraan kaikkia tököttejä useammalta eri merkiltä, ja käytän kaikkia samaan aikaan (nimim. kaapeissa tällä hetkellä ainakin 4 kasvovettä, 4 kuorintavoidetta, yli 10 suihkusaippuaa, enkä edes halua laskea vartalovoiteitani... Lista jatkuu... :D). Kuitenkin päivittäisen kasvojenpuhdistusaineen haluan pitää sellasena tuotteena, että niitä mulla on aina vain yksi kerrallaan käytössä, ja vaikka pidinkin tuosta EL:stä valtavasti, haluan vaihtaa joka kerta tökötin uuteen merkkiin. Haluun nimittäin testata monia eri merkkejä ja vertailla, mikä sit joskus lopulta olis se oma (sitä tuskin tulee koskaan löytymään, ku aina löytyy uusia kiinnostavia ja kokeilun arvoisia putsareita :D). Mutta ennen kun esittelen minkä kasvoveden ja puhdistusaineen olen tällä kertaa ostanut, niin voin kertoa ihan vähän omista kokemuksista, että millainen tuo EL oli. Jos vaikka jotakuta askarruttaisi kyseinen merkki ;)

Olin testaillut pikku testereinä tuota Estee Lauderin Perfectly Cleania muutamaan otteeseen, ja todennut sen "ihan ookooksi". Olin tottunu käyttämään voimakkaita, tai itseasiassa jälkeenpäin ajatellen omalle ihotyypilleni aivan liian tujuja tököttejä, joten alkuun pelkäsin ettei tuosta ole mitään hyötyä. Tuo kun on kuitenkin "vain" normaali-/sekaihon puhdistusvoide, ja olin ostanu aikaisemmin aina ongelma- ja rasvaisen ihon aineita. Putsari tuntui tietty aluks tehottomalta - puhumattakaan kasvovedestä, joka ei sisältänyt alkoholia, ja tuntui ettei se varsinkaan puhdista mitään. Melko pian sain kummiskin huomata, että tuo oli perusputsariksi oikeasti todella hyvää, ja iho ei tuntunut läheskään niin kuivalta ja kiristävältä, kun kasvovedessä ei ollut sitä alkoholia. Hitto mikä elämys olikaan tajuta että hei, miehän pärjään loistavasti ihan "normaaleillakin" putsareilla, enkä edes tarvitse niitä tujuja, kuivattavia litkuja! :D Ei tuo tietysti kaikkia finnejä ja näppylöitä mitenkään pidä poissa, mutta oli miulla kasvot noin yleisesti tuon EL:n käytön aikana parhaimmassa kunnossa pitkään aikaan, sen kyllä todella huomas. Koostumus putsarissa oli ihanan voidemainen. Tuo oli yllättävän hyvä perusputsari, ja voin kyllä suositella eteenpäin. Haittapuolia en tuosta keksi yhtään, ja voisin kyllä ostaa uudelleenkin. Sitten joskus kunhan kaikki muut on kokeiltu... ;)

Seuraavaksi olen nyt ostanut käyttöön seuraavat aineet naamanpuhdistukseen:


Diorin vaahtoava puhdistusaine sekä kasvovesi normaalille/sekaiholle. Putsari on taas ihanan voidemainen ja vaahtoava. Kasvovedessä näyttäisi olevan alkoholia, mutta kokeilujen perusteella tuntuu ettei puoliksikaan niin paljon mitä kaikissa aikaisemmissa alkoholia sisältävissä kasvovesissäni on ollut. Noitakin kokeilin ennen ku ostin nuo, mutta nyt on jännä taas nähdä millaiset ovat tulokset pitemmällä ajalla päivittäin käytettynä! :)

Heh, näitä elämän pieniä iloja nää kasvojen puhdistukset ;)

Ei kommentteja: