30. syyskuuta 2011

bareMineralsilta uutta: BAREMINERALS SKINCARE

Ylistin joskus ennen viime kesää bareMineralsin meikkipuuteria, jonka ostin kesämeikkipohjakseni. Käyttäisin todellakin sitä vieläkin, mutta sehän on kulunut jo aikoja sitten loppuun. Tuo onkin tasan ainoa ihan pieni miinus, että minun käytössäni se ainakin loppui suhteellisen nopeasti, vaikka olin kuvitelut sen kestävän paljon pidempään. Se taisi nimittäin kestää alta kolme kuukautta. Hei pitääkin nyt kysyä teiltä, jotka käytätte bareMineralsin meikkipohjaa, niin loppuiko/kuluuko se teilläkin älyttömän nopeesti? Tai sit tuo 3 kk tuntuu miusta vaan lyhyelle ajalle, kun yleensä meikkivoide kestää mulla ainakin puoli vuotta! :D

Nyt en kuitenkaan ole tullut hehkuttamaan uudestaan bM:n meikkipohjasta (vaikka se jokaisen kehunsa ansaitseekin), vaan kyseisen sarjan ihonhoitotuotteista. BareMinerals lanseerasi jonkin aikaa tuon bareMinerals Foundation SFP 15 original -meikkipohjan jälkeen matta -version meikkipohjasta, johon käytettiin RareMinerals ActiveSoil Complexia, jota ei ollut (tietääkseni?) valoaheijastavia pigmenttejä sisältävässä original-pohjassa. Noh, bM:llä oli tähän mennessä sitten ainoastaan ihoa hoitavia meikkejä, mutta kun isot jehut huomasi tuon RareMinerals ActiveSoil Complexin mielettömän hoitavan vaikutuksen matta-meikkipuuterissa, keksivät he vihdoin lanseerata sarjan oikeaa ihonpuhdistusta!

BareMineralsin ihonhoitolinjaan kuuluu kasvojenpuhdistusemulsio ja -vaahto, päivävoide emulsiona ja täyteläisempänä voiteena, silmänympärysvoide, punaisuudenhäivyttäjä, ja paljon omalla kohdallani mielenkiintoa herättänyt "night treatment" - yöpuuteri/yöhoito! Kuulostaako vähän jenkkilästä haetulta tuollainen, että täytyy laittaa meikkiä yöksikin ja näyttää silloinkin kauniilta, kun kukaan ei varmasti katso? ;) Mutta ei se ihan pelkästään sitä tarkoitusta varten ole, sillä kyseessä ei ole varsinaisesti 100 % meikki, vaan ihohuokosia supistava, heleyttävä, ihoa parantava ja elinvoimaa lisäävä hoitotuote. Miun on todellakin ihan pakko päästä kokeilemaan tuota night treatmenttia asap! :D Sitä miulla ei tosin vielä ole, mutta jotain kyllä on tuolta bareMineralsin ihonhoitosarjalta, nimittäin:

...Nyt on sitten tällaista uutta kylppäissäni. Nimittäin bM:n kasvojenpuhdistusaine ja kosteusemulsio sekaiholle. Näissä ei ole lisättyjä hajusteita tai säilötäaineita, tai bareMineralsin tapaan mitään muutakaan lisättyä, ei ole testattu eläimillä ja mitä vielä, täysin natural kosmetiikkaa. Näissä on mielestäni ehkä siks vähän jännä tuoksu, kun ei ole lisätty miyään hajustetta. Noitten luonnollisesta hajusta tulee ihan turve mieleen. Mutta sepä kuuluukin asiaan, sillä tuo bM:n ihonhoitolinja sisältää sitä matta-meikkipohjassakin olevaa RareMinerals ActiveSoil Complex-mineraaliyhdistettä :D  Kicksin nettisivuilla kerrotaan näin: 

"RareMinerals ActiveSoil Complex -mineraaliyhdiste, joka jo tunnetaan suosituista meikkipuutereista, antaa ihosoluille energiaa, tehostaa solumuodostusta ja tekee näin ihosta nuorekkaamman, kirkkaamman ja säteilevämmän."

Tuo Purifying facial cleaniser puhdistaa meikin (ei silmämeikkiä) ja epäpuhtaudet, sekä lupaa tasapainottaa, kosteuttaa ja jättää ihon pehmeäksi. En ole vielä käyttäny sitä niin paljon, että tuloksia esim noiden epäpuhtauksien vähentymisen kannalta olis havaittavissa, mutta ainakin pehmeäksi se jättää ihon jos ei muuta. :) Purely nourishing moisturizer -emulsioon sen sijaan todellakin olen jo nyt parin käyttökerran jälkeen tyytyväinen! Lupaa kosteuttaa, kirkastaa ja jättää ihon kimmoisaksi. Se imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle, eli sisältää juurikin ne kiteerit mitä päivävoiteeltani haluan :) Tää on hyvä perusvoide kyllä! Molemmat myös supistavat ihohuokosia.

Sellasia uutuuksia olisi nyt minulla. Mutta sitten kysymys teille: onko joku muu ehtinyt kokeilla bM:n kasvojenpuhdistusta? Tai ovatko sarjan meikit teille tuttuja? :)

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mullakin kestää noin 3 kk nuo mineraalimeikkipuuterit, mutta musta se on ihan ok aika. Ne on kuitenkin niin hyviä, että uskallan melkein sanoa, etten nestemäsiin enää palaa. Kaksi vuotta on jo menty mineraalilla. :)

Kiva lukea vähän näistä ihonhoitotuotteistakin. Olenkin miettinyt, että onko nekin yhtä hyviä ostoksia. Vielä en ole kokeillut, mutta katsotaan kun edeltäjänsä ehtyvät... :-)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Hehe, ehkä se sit on normaalia, että nuo mineraalimeikit kestää vähemmän aikaa..? :D Tuntui vaan niin lyhkäseltä ajalta. Itse tykkään vaihdella nestemäisen ja mineraalimeikkipohjan välillä, mutta myöskin Joe Blascon kiinteää meikkivoidetta käytän paljon. Miusta on kiva vaihdella ja valita, mitä minäkin aamuna laittaa! :) Ostitko muuten sillon kevättalvella sen baremineralsin meikkipuuterin, vai minkä merkin mineraaleja käytät? Ne ovat kyllä ihanan kevyitä <3
Kiva juttu että kiinnosti lukea noista, täytyy katsoa jos hommaan tältä linjalta jotain lisää, niin saat lukea sit vähän enemmänkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ja ne putelit mitä tuli sen starttipaketin mukana ovat pienempiä, mitä ne putelit sit mitä myydään erikseen. Itellä kesti ne starttipaketin sisällöt vaan n. 2kk. Mutta ne erillisinä ostettut on kestäneet jo pidempään, kun on luonnollisesti enemmän sitä jauhettakin niissä. Ellu

Life with Satu kirjoitti...

Mulla kestää se normaali kokoeinen (mikä lienee koko, ei starttipaketin vaan irrallisena ostettu) Bare Mineralssin puuteri sen 5-6kk. En usko, että vaihdan missään vaiheessa takaisin mineraaleista enää. Itsellä käytössä se matta ja ansaitsee kehunsa kyllä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Joo, siinä starttipaketissahan ne on paljon pienempiä ne purnukat, kun mitä ne yksittäisenä myytävät. Mut ne olis kyllä hirveen käteviä jos lähtee vaikka matkoille, ne pienet nimittäin. :) Aika pitkään nekin on kuitenkin kestäny, jos sulla 2 kk. :o

Dahlia: Ite en oo mattaa kokeillutkaan, mutta täytyy ehkäpä joskus sitäkin vertailun vuoksi joskus kokeilla, vaikka oon ollut siihen originaliin tosi tyytyväinen. Tykkään kuitenkin enemmän valoa heijastavasta ja heleästä lopputuloksesta , kuin ihan täysin matasta. :) Voi kun mullakin olisi kesätnyt tuon puoli vuotta se meikkipohja! 8) Pakko kyllä ostaa uusi! :D