3. syyskuuta 2011

save an orphan gorilla

Voi ei, kattokaa mitä söpöä ostin eilen!


En tiedä onko muualla tän kampanjan huulirasvoja, mutta ainakin Kicksissä näitä on. Fruit Gorilla & Friends -merkkinen, ihanan tuoksuinen ja hoitava huulirasva on kehitetty suojelemaan uhanalaisia gorilloja, nimittäin aina kun näitä huulirasvoja on myyty 1000 kpl, valmistaja (joka tekee yhteistyötä Dian Fossey Gorilla Fundin kanssa) adoptoi yhden orvon gorillan. Mielettömän suloista! <3 En nyt muista mitä muita hoitavia luonnon raaka-aineita tuossa on ku jojobaa, mutta tosi pehmeää ja samettista uusi huulirasvani kyllä on. Tuoksuja on kuusi erilaista, ja itse valitsin herkullisen banaanin. Hassu valinta, sillä aina ennen oon vihannu banaanin makua, ja erityisesti sitä hajua, mutta nyt oon alkanut kyllä tykätä banaaneista - sekä hajusta että mausta :D Toivottavasti just mie olin se tuhannes ostaja, niin joku pikkuinen orpo gorilla pelastuu sillä, heh! ;) Olisin tosin varmasti ostanut tuon huulirasvan ilman mitään kampanjoitakin, sillä niin houkutteleva tuo muutenkin oli..

Tänään tein myös Sokoksella ihan loistolöydön. Piti olevinaan käydä vaan nopeesti pikkuveljen kanssa vaateostoksilla (itselleni ei tarttunut yhtään riepua tällä kertaa matkaan, Juho sen sijaan löys vaikka mitä hienouksia), mutta olihan siellä kosmetiikkaosastollakin tietty pakko käydä. Ja onneksi kävinkin. Mulla on nimittäin tätä Diorin Forever -meikkivoidetta sävyssä 020, ja se on minulle liian vaalea. Sokoksella sitten tuosta meikkivoiteesta muutama oli puoleen hintaan, sillä sarja nyt jotenkin uudistuu, ja löysin alennetuista Forever -meikkivoitesta sen just eikä melkein -sävyn mulle, eli 030!!!!!!! Hypin vaan riemusta kassalle, kun 52 €:n sijasta tuo oli reilut 25 €, jee! ^^, Nyt ei ole pulaa kyllä meikkivoiteista, eikä niistä oikeista sävyistä, great! :)

Onko muilla alkanut viikonloppu onnistuneesti? Mitä meinasitte tehdä? :)

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hih, hauska purnukka! :-)

Täällä ollaan kohta menossa synttärijuhliin, sitten kirjoitellaan ensi viikon blogeja valmiiksi, koska maanantaina tää likka hilpaisee Kyprokselle!

Niin ja eihän sitä tiedä, mitä tän iltana vielä kerkeää... ;)

Mahtavaa viikonloppua! ♥

Elli kirjoitti...

Paljon tuollainen gorilla-huulivoide kustansi? Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Haha, eikös vain! ;) Oi kuulostaa aivan ihanalle, ja oonko vähän kateellinen että oot pääsemässä lämpöseen! Kyllä kuumottelis itelläkin varailla lento lämpöseen, mutta sitä ennen haluisin pyörähtää nopealla kaupunkilomalla Lontoossa nyt syksyllä! ;) Kiitos samoin, toivottavasti siulla oli mukava viikonloppu! <3

Elli: Tuo maksoi 8,90 €. Kannattaa kokeilla, ite oon tykänny! <3