5. syyskuuta 2011

asu x 3

Kameran muistikortille on kasautunut tämän päivän asu-kuvien lisäks viikonlopun lookit, joten nyt kun on vihdoin sitä aikaa, niin puretaas muistikortin sisältö ja esitellääs viimeisimmät asut.

Neule / hm, pikeepaita / Lacoste, farkkuleggingsit / Only, koru / SNÖ of Sweden, lakku / Burberry, kengät / Dinsko 

Paita / hm, farkkulegginsit / Only, laukku / Burberry, kengät / Dinsko


Paita, hame ja korut / hm, neule / Zara, laukku / Burberry, kengät / Adidas

Ihanaa ku tänään vielä paistoi niin lämpösesti aurinko, hamekelejä oli vielä sittenkin jäljellä! Sainpa vielä tälle viikolle lainaan iskän autonkin tänne Mikkeliin, joten eipä tuo ois haitannu, vaikka räntää olis tullu taivaan täydeltä - hameen olisin silti pukenut ;) Toivottavasti se hennesin pakettini tulis ihan tosi pian, niin saisin vielä puettua kunnolla nuokin hameet kouluun ennen ku pyörällä pitää ruveta kulkemaan.

Savonlinnassa vierähti viikonloppu tosi mukavasti kuten aina, ja tänään olikin taas arkeen paluu kevyellä klo 8-16 koulupäivällä.. No, onneksi loppuillalle on vielä mukavaa tekemistä, kun mennään Iinan kanssa teelle Lauran luo :) Laura on leiponu meille jotain herkku-pikkuleipiä, joten niitä odotellessa! ;)

5 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihania asuja, etenkin toi toka! :)

Reetta kirjoitti...

Tuo eka asu on mun suosikki näistä!

Ja tosiaan ihanaa kun aurinko on paistanut tänään lämpimästi, tosin ei osaa oikein pukeutua kun aamulla on tosi kylmä ja iltapäivällä liian lämmin :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Voi kiitos kiitos! :)

Reetta: Hih, kiitti siullekkin! <3 Joo tänään oli kyllä aamulla pikkusen ongelmia päättää laittasko sittenkään hametta, mutta auto pelasti! :D Tollasia ekan kollaasin asuja pitää nyt ruvetakin opettelee käyttään enempi ku ne koleat ilmat selkeesti sieltä tulee.. Mutta hetki vielä jos nautittas kolmannen asun hameista! ;) Huomenna onneks pitäis taas vielä olla lämmintä! <3

Tanja kirjoitti...

Kivoja asuja! :) Nyt pitää vielä nauttia hameista kun voi!

http://todellajossain.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tanja: Kiitoksia! :) Ja kyllä vaan. Huomenna taas hamepäivä säästä riippumatta, pakko nimittäin päästä käyttämään tänään postista noudettuja Hennesin uutuuksia! ;)
Ja pitääkin käydä kurkkaamassa sun blogia! :)