14. syyskuuta 2011

talika tutuksi

Lahden ostoksista postaillessa jätin teille tarkoituksella kertomatta eräät ostokset jotka tein Sokoksella, sillä halusin tehdä näistä ihan erillisen postauksen.Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla kahta erittäin lupaavalta kuulostavaa tuotetta, mutta en ole yksinkertaisesti vain raaskinut ostaa niitä. Nyt kuitenkin kyseiset tuottet olivat huimassa tarjouksessa Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ajan, joten nyt vihdoin kotiutin nämä.

Mistä siispä on kyse? No, näistäpä tietenkin:


Kyseessä ovat siispä Talikan ripsiseerumi sekä "smile booster", jossa on samassa puikossa sekä huultituote että hampaiden valkaisija. Miulla on niin suuret odotukset näitä tuotteita kohtaan ettei mitään järkeä. Kerron hieman mitä nää sitten käytännössä ainakin lupaavat saada aikaan.

Ripsiseerumi lupailee kasvattaa ja tuuhentaa ripsiä, ja se myös taivuttaa, syventää ripsien väriä ja pigmentoi. Hirmuisen monipuolinen aamuin illoin käytettävä tuote. Ripsiharjalla saa harjattua seerumia kätevästi ennen ripsivärin laittoa, mutta iltaisin levittelen harjan päässä olevalla levittimellä kunnon kerroksen ripsien tyveen ihan siihen rajalle niiden ripsien lisäksi. Oon käyttäny aikaisemmin Lorealin ripsiseerumia, ja pakko sanoa, etten kyllä huomannut yhtikäs mittään eroa, vaikka varsinkin alkuun käytin sitä viikkoja säännöllisesti. Lisäksi tämä Talika on siitä paljon parempi kuin Lorealin seerumi, sillä kun tän on levittänyt ripsille ja antanut kuivua, ripset ovat tismalleen samanlaiset ku ennen seerumin laittoakin: taipuisat, taivuteltavissa, eroteltavissa jne - siis ihan helposti maskaroitavissa. Sen sijaan ku Lorealin yksilö... Kun seerumin on levittäny, niin ihan superäkkiä pitää laittaa ripsari perään ennen ku seerumi kuivuu. Ripset eivät seerumin takia enää kuivina oo eroteltavissa, ja ovat vaan yhtenä paakkuna. Tää Talikan seerumi on niin helppo!! :) Lupaa 30 päivässä kasvattaa ripsiä 36 % eli vähintään 2,4 mm, syventää väriä 50 % sekä taivuttaa ripsiä 50 %. Voi pliis toimi tämä! :D

No Smile booster sitten. Hampaiden valkaisia tietty lupailee just sitä mitä on nimeltäänkin, valkaista ne hampaat. Oon "kärsiny" epävalkoisista hampaista ihan aina, eikä mikään miljoona kokeilemani marketin tai apteekin valkaisevaa hammastahnaa säännöllisesti käytettynä oo tepsiny. Mulla on vissiin tosiaan niin keltaiset luut :p Mut jospa tämä nyt ensialkuun vähän rupeaisi auttamaan ennen ku tilailen isosmilestä mitään tai varsinkaan menen hamppilääkäriin valkaisuun :) Huulituote sit puolestaan lupailee täyteläistää huulia: se lisää nimittäin huulten volyymia ja täyttää juonteet heti. Se myös kiinteyttää huulia sekä kosteuttaa ja suojaa niitä. Tuota levitellään huulille kolme kertaa päivässä kuukauden ajan.

Nuo on niiiin tehohoito mulle, sillä haluan ihan mielettämän kovasti pidemmät ja tuuheammat ripset, isommat huulet (miusta mulla on aivan liian pienet huulet :D) ja valkoiset hampaat. Toivottavasti nuo molemmat ostokset nyt todella toimis, on nimittäin tosi kovat odotukset varsinkin ripsiseerumia ja huulten täyteläistäjää kohtaan. Oon jo ottanut ennen -kuvat ripsistä ja huulista, joten sit joskus reilun kuukauden kuluttua teen teille ihan takuulla tästä postauksen, että kuinka ovat toiminu! :)


Ootteko te kokeilleet Talikan tuotteita? Onko ollut positiivisia kokemuksia?

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Oottelen innolla kokemuksia! Kukapa nainen ei haluais valkeampia hampaita tai pidempiä ja tuuheampia ripsiä :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elli: Hih, minäkin odottelen innolla tuloksia! ;) Ja noinhan se taitaa olla. :D

mad-sanna kirjoitti...

ootko koskaa koittanu mitää "pirkka niksejä" hampaiden valkaisuun? :) mm. mansikat?

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: oon kuullu tuosta joskus mutta en koskaan kokeillut! :) Pitäis varmaan kokeillakin ;)