6. syyskuuta 2011

tänään


Ylhäällä näkyy vähän miun tämän päivän tekemisiä. Koulussa meni puoli viiteen, joten koska sen suurempaa ruokaa en yksinkertaisesti jaksanu käydä väkertelemään, niin pyöräytin nopeasti juustosarvia, joista kyllä lopulta päädyin muotoilemaan laiskuuttani vaan teeleipiä :D Suursiivous pitäis tehdä tällä viikolla, koska haluan palata viikonlopun Lahti-reissultani puhtaaseen kämppään. (Hennalla on tuparit, joten pe-su vierähtää Lahdessa! 8)) Tänään oon siispä siivousta jo hyvällä mallilla alotellu. Koulutehtäviä on tullu myös vähän tehtyä teeleipien popsimisen ohessa.

Postilaatikkoon oli tupsahtanut myös iloinen yllätys, nimittäin Hennesin pakettini noutolappu! Siivoominenhan keskeytyi siihen paikkaan, sillä lähin hakemaan pakettia kotiin. Tässähän nämä tilaamiseni näkyykin, joten enää en ala niitä esittelemään muuta ku myöhemmin asu-kuvien muodossa. Nyt voin kyllä tyytyväisin mielin sanoa ensimmäisen kerran ikinä, että olen todellakin tyytyväinen tuohon Hennesin tilaukseen: kaikki vaatteet oli sopivankokoisia ja hyvänmallisia, ja oikeet tuotteet tosiaan tuli! :) Palautukseen ei tarvinnu lähettää yhtäkään juttua. Huomenna taidattekin nähdä jo muutaman tuon paketin sisältä kuoriutuneen jutun päivän asu kuvissa, joten pysykää kuulolla ;)

2 kommenttia:

juulia kirjoitti...

Tervetuloa Lahteen ; ) Jos ootte ulos lähdössä viikonloppuna niin tulkaa nykimään hihasta jos törmäätte ! : )

Hanna-Reetta kirjoitti...

juulia: Hei thäänks! Jos huomataan niin kyllä nyitään hihasta, tosin tuosta ulos lähtemisestä ei oo mitään tietoa vielä, tuskin välttämättä lähetään. Mut näkyillään ehkäpä! :)