12. lokakuuta 2011

säkki

Lappeenrannasta ostamani massiivinen neule pääsi tänään käyttöön, ja tässäpä nyt vähän parempaa kuvaa siitä in action! :)

Neule ja koru / hm, kaulaliina / Gina, farkut / Only, laukku / Longchamp, kengät / Dinsko


Sellainen hauska tapaus tuo neule.

Tänään oli aivan loistava ilma, olis tehny mieli olla koko päivä vaan lenkillä ja ulkoilemassa! Vaikka koulun jälkeen kotona kuumottelivat siivoushommat, en malttanut heti lähteä kaupungista mopin varteen, vaan sen sijaan suuntasin markkinoille, jotka tänään olivat Mikkelissä nyt toista ja viimeistä päivää. Viime kerralla en kerennyt käydä ostamassa edes markkinalakuja, joten tänään korjasin asian, ja noudin noitapillejä, salmiakkilakuja ja kaikkia kirpeitä ihanuuksia herkuiksi kotiin. Lisäksi löysin yhdestä kojusta vähän eksoottisempia naposteltavia - jotka itse asiassa ovat mun ihan suurta herkkua, ja joita en ollut syönyt varmaan 12 vuoteen... Nimittäin nahkiaisia! :D Kuulostaako kamalalle? :D Hiton hyviä kyllä ovat.

Koko loppu ilta menikin sitten kotona siivoillessa, sillä allekirjoittanut täyttää sunnuntaina vuosia, ja sitähän me meinattiin juhlistaa ystävien kesken tässä asunnollani jo lauantaina. Alkuviikko on mennyt siivotessa, ja huomisesta eteenpäin loppuviikko meneekin sitten töissä. Reilu jako. Vapaa-aika, missä olet?

Nyt painelen tästä nopeasti nukkumaan, huomenna on meinaan tosi aikainen herätys!

3 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

oih, tuo on niiiin ihana neule<3 ota ens kerralla tuo huivi pois, se kaula-aukko on niin upee! (ihanasti leikattu koko paita)

Life with Satu kirjoitti...

Kaunis neule ja ihanan värinen kynsilakka <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Kiitos mussu! <3 Vähän olin unohtanut vastata näihin kommentteihin! :o Mut niin, huivia en taida uskaltaa jättää pois, sillä ite en tykkää siitä kaula-aukosta oikein yhtään, ja ostin tän neuleen ihan siinä mielessä, että pidän aina huivia sen kanssa. Hehe! :D Mut muuten tuo on ihan kiva! :)

Dahlia: Voi kiitos! :) Ja tuo kynsilakka on kyllä miustakin kiva, tosi hyvin sattu sopimaan tuohon paitaan. ;)