10. lokakuuta 2011

shoppingit Lappeenrannasta

Moikka taas!

Blogin parissa taas pienoisen paussin jälkeen :) Viikonloppu meni tosi kivasti tyttöjen kanssa Lappeenrannassa. Tuli saunottua, shoppailtua, käytyä tuulettumassa, kokkailtua, ja eilen käppäiltiin pari tuntia upean aurinkoisessa ilmassa Lappeenrantaa ympäriinsä, kun Ana näytti vähän seutuja :) Ah, onnistunut reissu kaikin puolin. :)

Kuvia Lappeenrannasta noin yleisesti tulossa myöhemmin, mutta tuttuun tapaan esittelen kuitenkin ensiksi ostokseni. Tein jälleen kerran Lappeenrannasta mieluisia löytöjä, vaikkakin etsimäni vitivalkoinen villakangastakki, kiiltonahkainen paksu musta vyö sekä Guessin yhet tietyt kaulahuivi+lapaset+pipo jäivät löytämättä. Mutta ehkäpä nää muut ostokset kompensoivat ihan hyvin puuttuneita..? ;) Tässäpä tulee.


Kauluspaidat (joita en viitsinyt käydä silittämään näiden kuvien takia, heh :D), neulemekko sekä kamerinruskea "perunasäkkineule" ovat hennesin satoa, samoin ku alimmassa kuvassa olevat korut (vihdoin ostin muuten kultaisen sävyisiä koruja! 8)). Tuo svetari puolestaan on ostettu Jim&Jillistä, ja kyllä tuli ihan yläasteajat mieleen kun kotiutin Stockerin "hupparin", joita sillon yläasteella tosiaan monella oli :D Tuo on sellanen ihana huutavan pinkki, mutta kuva vääristää kivasti kun mitään luonnonvaloa ei taaskaan ollut näihin kuviin saatavilla :/ Tykkään tosi paljon pinkistä, mutta tää on ehkä eka vaate minkä ostan oikeesti ihan rehellisenä pinkkinä sitten sen yläasteen! :D Miksikä muuten noita "huppareita", joissa ei ole huppua, kutsutaan oikeesti, vai onks ne normaalissa kielessä ihan svetareita??? :D Ostin Hennesiltä vielä iPhonelleni suojapussukan, mutta vähänkö unohin kuvata sen.

Sit ostin Vero Modasta nuo ihka ensimmäiset Object-merkkiset farkkuni, ja voi kertoa, että ihan hiton mahtavat ovatkin! Lappeenrannassa oli kyllä asiansa osaava myyjä (terkkuja vaan myyjälle :D), joka kiikutti mulle farkkuja toisen perään, ja kaikki olivat tosi loistavia. Olisin ehkä halunnu ostaa niistä joka ikisen parin. Mulla ei ole ollut ikinä ongelmia ostaa farkkuja, sillä melkeinpä kaikki farkkumallit sopivat miun jaloille+takalistolle - ja enkä kyllä valita tästä tilanteestani yhtään. :D Helppo lähtee farkkuostoksille kun oikeestaan aina tärppää ;) Tavoitteena Lappeenrannan reissulla olikin löytää taas kerran farkut, ja nyt on vielä kiva, kun on ihan uusi mallikin kaapissa niiden perus-Onlyjen lisäksi. Menkää ihmeessä kokeilemaan Objectin farkkuja, kokeilin toisiakin Objecteja, ja mahtavia kyllä ovat! Tässähän ihan farkkujen ostointo kasvaa entisestään, mitä enemmän noita hehkuttaa! ;D Niin ja tietysti parempaa kuvaa in action niistä sitten asukuvissa, nuo kuvat ovat ihan todella säälittäviä, ja unohdin vielä kuvailla takapuolenkin noista :D


Hemtexistä löytyi muutama perus sisustusjuttu, eli pari valkoista kaitaliinaa ja pari valkoista koristetyynynpäällistä. Hemtexissä oli pyynynpäällisistä ja huovista tarjous, että kun osti kolme tuotetta, sai edullisimman kaupan päälle. Koska kaksi tyynyliinaa löyty, niin valikoin tollasen hauskan pikkutyynyn koristekivellä kolmanneksi jutuksi vielä siihen.


Ja vähän meikkiäkin vielä ;) Diorin Lip Maximizer oli pakko ostaa, kun mulla on nyt ollu tää vaihe, että haluun käyttää kaikkia ihania huulia "blumpsauttavia" tuotteita, ja tää on oikeesti tosi hyvää! :) Täyteläistää huulet saman tien. Siitä asti kun ostin sen Talikan hyvän huuliseerumin, oon tykänny käyttää vain näitä huulia maksimoittavia huulikiiltoja.

Sellaiset nyt tällä kertaa. Pääsisinpä kuvailemaan jotenkin hyvin luonnon valossa noita uusia ostoksia päällä sit päivän asu kuvien muodossa, niin saisitte vähän parempaa käsitystä mitä oon ostanu. :D Ja hei kertokaa mulle mistä niitä vitivalkoisia villakangastakkeja talveksi vois löytää?? :D Vai eikö niitä vaan yksinkertaisesti ole just tänä syksynä/talvena? :DD

Ei kommentteja: