10. tammikuuta 2012

my new babies


Viime perjantaina lähin ostamaan K-kengästä joko mustia lyhytvartisia uggeja tai hiekanvärisiä baley button uggeja, mutta kuinkas kävikään? Mukaani tarttuivat suklaanruskeat baley buttonit :D K-kengässä ei ollu myynnissä mustia himoitsemiani classic shortteja, ja koska en kelpuuta muita uggeja mustina kuin pelkästään nuo classic shortit, joudun jäädä odottelemaan täydellisten mustien uggien ostoa vielä toviksi.. Toinen vaihtoehtoni oli ostaa saman väriset uggit kuin miulla jo aikaisemmin on, tällä kertaa vain napillisena versiona, mutta tietysti siinäkin tuli mutka matkaan: väri ei lainkaan ollut kaunis vaalea beige, vaan näytti suorastaan hirveältä. "Hiekan" väriset baley buttonit olivat ihan tosi paljon vaaleammat, ja jotenki hirveen likaisen harmahtavan väriset.

No, uggeitta en halunnut jäädä kun niitä niin innoissani olin lähtenyt ostamaan, joten kokeilin kolmatta aikasemmin miettimääni vaihtoehtoa, noita tummanruskeita nappiuggeja. Nehän olivat täydellisemmät kuin olisin osannut odottaa, ja näin jälkeenpäin ajatellen oon ihan järjettömän tyytyväinen, että nuo ostin. Kunhan saan vielä kokoelmiini ne mustat, niin sitten on uggit kaikissa haluamissani väreissä ja kaikki vieläpä eri mallissa! Silloin kun ensimmäisiä uggejani olin ostamassa, pähkäilin kovasti, ostaisinko sittenkin tummanruskeat pitkävartiset popot. Päädyin silloin niihin hiekan värisiin, mutta nyt oli sitten näiden tummanruskeiden vuoro :)

Oon ruvennut tykkäämään noista tummanruskeista nyt ihan hullun paljon enemmän, mitä enemmän vaan niitä hypistelen ja käytän. Pitää kyl sanoa, että kaduttaisi ihan hirveesti, jos olisin ostanut vaikkapa ne vaaleat nappiuggit. Huh, loisto-ostokseksi osoittautuivat nämä uudet kenkärakkaudet. Classic tall uggini saivat nyt täydellisen vastustajan - luultavasti nämä uudet tulevat lämmittämään jalkojani huomattavasti enemmän, kuin ne aikaisemmat uggini ;)

10 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onko noissa muovipohjat vai minkälaiset? Kauniin väriset anyway! :)

mad-sanna kirjoitti...

mä arvoin muutaman kerran et julkasenks mä mun kommenttii jossa ilmaisin mielipiteeni noista teinitohveleistä (mun kielellä uggit) mut sit päätin bäkspeissaa koko roskan pois :---D

Anonyymi kirjoitti...

Mäkään en oo uggeille vielä niin täysin lämmennyt, että hankkisin ja mua surettaa kun jotkut feikkiuggit näyttää niin sairaille vielä kun pikku tyttöset kävelee ne lyttyyn että eikö ne oikeesti huomaa itse sitä?!?

Mutta voi ei miten rakastan tota, kun ostat itelles jotain uutta ja jännää kun otat noita salaperäisiä kuvia :D Tulee itelle semmonen kauhee jännitysolo kun niitä pikkuhiljaa selaa eteenpäin :---) Ja noi vaikuttaa jopa mun silmiin semmosilta mitä voisin sietää :) Minkä hintaiset? Voi kun kävisin töissä edes muutamana päivänä viikossa...

Tiia kirjoitti...

Ihanat kengät! Varmasti lämpöiset näillä pakkasilla :P

Anonyymi kirjoitti...

Nuo on söötit :).

Mä tilasin ennen joulua Spartoo.fi -sivuilta mustat classic shortit. Spartoo myy aitoja Uggeja, tarkistin Uggien virallisen sivuston live chatin asiakaspalvelijalta tämän :D. Kannattaa siis tsekata tuolta jos ois vielä sun kokoa.

(Spartoolle oli hyvät alennuskoodit viime vuoden lopulla, jostain blogista bongasin ja Uggien hinnaksi jäi koodin avulla n. 175 euroa. En tiedä onko joku jo julkistanut uudet koodit tammikuulle.)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Noissa on todella tukeva kumipohja :) Kiitoksia, niin miustakin!

mad-sanna: Sullahan on itelläsikin uggit?:D

Anonyymi: Kiitos komentistasi!:) Oi miun mielestä uggit on ihan supersuloiset ja ihanat, voisin kävellä näillä ikuisesti :D Ja oot oikeessa, ne littaan astutut uggit puolestaan ovatkin sit ehkä hirvein näky noitten "pikkutyttösten" (hehe :D) jaloissa. Nimimerkillä tunnustan, oli mullaki joskus sellaset..:DD
Mut hei kiitos, kiva ku tykkäät tälläsistä kuvista!:) Miusta näitä tämmösiä postauksia on hauska tehdä, kiva kun muutkin tykkää!:) Nuo oli 20 % alessa, eli hintaa jäi 180 € :)

Tiia: Kiitti!:) Nuo ovat kyllä todellakin superlämpimät!<3

Anonyymi: Kiitän :) Ooi sie onnellinen ku siulla on mustat classic shortit, ne on ihanat <3<3 Pitää hei kattookkin toi sivu, kiitti vinkistä! Ja miulle on kans hirveen tärkeetä että kengät on sit kans aidot. Olin tilaamassa uggeja yheltä nettisivulta, ja kävin mailivaihtoo niitten asiakaspalvelun kanssa noista tilausjutuista. Vikassa mailissa sit vielä varmistin, että ovathan ihan 100% aidot uggit, niin kävikin ilmi, että olivat kiinalaiset epäaidot ;( Jäikin sitten tilaus tekemättä :D
Ja noitten siun tilaamien kenkien hinta on ollutkin melkolailla sama kun näitten hinta alennuksien jälkeen, kun mie maksoin näistä sen 180 €. Oliko postikuluja tuolla spartoo.fi:saa?

Anonyymi kirjoitti...

Mä tilasin omaan ugg-perheeseeni syksyllä juuri mustat classic shortit ja on kyllä ihanat ja sopii niiiiin moneen! Mä tilasin omani Victoria's Secretiltä, kun olin tilaamassa uusia bikinejä niin bongasin samalla että niiden kautta saa kans uggeja. Uskoin että ovat
aidot, koska tuskin niin iso ja tunnettu brändi kun Victoria's Secret saa kauttaan myydä feikkejä uggeja :D hintaa tuli sieltä tilaten postikuluineen ja veroineen muistaakseni n.130e :) niin ja kengät tuli kotiovelle kannettuna kolmessda päivässä :D nopeemmin kun mistään suomalaisesta nettikaupasta olis saanu...

mad-sanna kirjoitti...

joo onhan se tuolla jossai laatikon pohjilla kellarissa, vois kyl pistää huutiksee, ku en oo niit pahemmi käyttäny (heräte ostos, jota kadun). mulle tulee uggeista lähinnä mieleen jonkun nalle -naamiaisasun jalat :--D hehe!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollu postikuluja Spartoossa. Löysin tämmösen SPTJAN2 - tällä pitäisi tulla tämän kuun loppuun 20% ale yli 150 euron ostoksista. Mä mietin nyt jotain kivoja nahkasaappaita tolla koodilla, kun aiempi meni tosiaan Uggeile :D.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Niinpä, ne on just siitä ihanat että sopii kaiken kanssa :) Lyhytvartiset sopii ihanasti vaikka "hienompaankin" asuun, esim jakkujen kanssa, kun taas niitä pitkävartisiani en enää yhdistäisi jakkuun :) Ne mustat olis niin ihanat <3 Miun täytyy käydäkin tutkailemassa nuo VS:n sivut, koska siellä olis aika paljon sellasta mitä haluisin tilata, mm. just bikineitä!;) Uskosin kans että on uggit aitoja siellä! Kuulostaa hyvälle että on ollu noin nopea postitus eikä hintakaan oo ollu paketilla kovin suuri, joten uskallan ehkä tilatakin sieltä!:) Kiitti vinkistä!:)

mad-sanna: Heheh :D Mutta on ne kyllä lämpimät, piet vaikka kauppareissukenkinä niitä :D

Anonyymi: Okei :) Ja hei kiva juttu toi koodi, tosin tässä kuussa en raaskisi enää ostaa toisia uggeja..:D Vaikka tuo koodi ja ne mustat uggit houkuttelee ihan liikaa, aaa!:DD Noh, onhan tässä vielä puolet kuusta aikaa miettii jos sittenkin...;) Ja pitää muutenkin käydä kattoo noi sivut jos sieltä muitakin kivoja kenkiä löytyisi :)