8. helmikuuta 2012

inspiraatioasu

Kertoilin muutama postaus taaksepäin tilanneeni valkoisen unelmajakun, ja valaisin myös syypään tälle asialle, miksi yleensäkin valkoista jakkua olin hamuillut kaupoista jo pitkään. Syypää on nimittäin Eva Longoria ja hänen täydellinen asu!


Kokosin pitkästä aikaa nyt jonkun oman version inspiraatioasusta, ja tämä Evan vaatetus voisi näyttää minun päällä tältä (eli hyvinkin samaiselta, tosin ei tuollaisilla korkeilla shortseilla höystettynä :))


Jakku on postissa tulossa, ja valkoiset toppi ja shortsit löytyvät omasta takaa. Nuo siniset kengät olisivat menneet hennesin tilaukseen ilman tätä asuinspiraatiotakin, mutta ne ajattelin tilailla vasta sitten lähempänä kesää :) Hermesin rannekorut ovat kaukainen haave, mutta täytyy myöntää, että tuo valkoinen yksilö on alkanut kutkutella jonkin aikaa sitten... Ja lujaa!;) Tummanruskeanakin olisi erittäin mieluinen, mutta ehkä sitten joskus...:)

Voi että, nyt en malta odottaa kesää, että pääsisi toteuttamaan tämmöisen asukokonaisuuden! Tulisi nyt vaan tuo jakku ensin postissa, heh :D

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kieltämättä upea tuo Evan asukokonaisuus. Hyvät 'kopiot' löysit korvaamaan. Mitäköhän Evalla mahtaa olla...Pradaa...Chanelia? :D Sun versio on varmasti kukkaroystävällisempi. :D

mad-sanna kirjoitti...

aika hyvä copycat :D määäääki himoitten noit kenkii ^^ uskaltaiskohan tilaa...

Anna kirjoitti...

Miekin haluun jo pukeuta valkoseen! :D Tulis jo kesä!!

Dahlia kirjoitti...

Ihastuttava kokonaisuus ja hyvin oivallettu kopiointi. Odotan kyllä kesää ja valkoista muutenkin täällä, samoin kesä inspiraatio asuja.

Tiia kirjoitti...

Valkoisesta bleiseristä on täälläkin haaveiltu :P Tuo Evan asu on kyllä upea.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: No eikös, aivan täydellinen suorastaan!<3 Heh ja kiitos, nuo korvaavat tuotteet oli helppo keksiä, kun kengät olin jo aikaisemmin meinannut tilata, ja valkoisia shortseja+toppeja ei ole vaikea löytää :) Ja hyvä kysymys, itse kun en laiskuuttani lähtenyt tonkimaan Evan versiota, heh :D Miun versio on tosiaan kukkaroystävällisempi kaiken muun osalta, paitsi iki-ihanien Hermesin rannekorujen ;)

mad-sanna: Hei thanks! Tottakai tilaat hei nuo, nuohan on aivan ihanat!<3 Aivan pakko saada :)

Anna: No joo, sano älä muuta! Vaikka nautinkin tästä ihanan lumisesta talvesta nyt ihan täysillä, niin ihan näiden vaatteitten takia kesä tänne nyt heti!:D

Dahlia: Kiitosta!:) Oonn vaan niin vallan rakastunut tähän asukokonaisuuteen :)<3 Kesälle olis kyllä paljon asukokonaisuuksia, mitä itsekin haluaisin toteuttaa :)

Tiia: Kärkyhän Mangon sivuja, jos tämä jakku vaikka tulisi sinne uudemman kerran :) Ja hei, löysin myös yhden valkoisen jakun Ginan nettikaupasta (tietenkin heti tämän Mangon ostamisen jälkeen...:D), käyppäs katsastamassa sekin!:)

emmi kirjoitti...

Hienon asukokonaisuuden oot koonnut. Noi hennesin sandaalit on täydelliset ja ne on mun ostoslistalla kärkisijoilla :) Kumpa nyt tulis kevät ja kesä vaan pian niin pääsis sandaalit käyttöön :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Kiitoksia!:) Noi on kyllä niin täydelliset, pitää kyllä piakkoin tilata..;) Kesä voisi kyllä ihan vaan noiden sandaalien takia tulla pian, mutten kyllä nautin tästä talvesta vielä ihan täysillä <3