7. helmikuuta 2012

Lancome Eclat


Estee Lauderin Perfectly clean -linja sekä Diorin Purifying foamin cleaniser kasvovesineen ovat nyt kokeiltu tässä miun pustarikokeilumissiossa, ja nyt oli Diorien loputtua taas aika vaihtaa merkkiä. Tällä kertaa valintani kohdistui...


...heleyttävään Lancomen Eclat -linjaan, jota olen aikaisemminkin muutamaan otteeseen kokeillut ja kerennyt kyseiseen ihastua!:)


Tuo puhdistuvoide on aivan loistava. Aluksi se on sellaista ihanan hohtelevaa balsamia, jota hierotaan kuiville kasvoille (itse pesen aina ensin meikit jollain meikinpuhdistusaineella koko kasvoilta, ja sen jälkeen vasta käytän näitä "puhtaalle iholle puhdistamaan", hehe :D). Hierottaessa tuo balsami muuttuu juoksevaksi öljyksi, ja siitä kun sormenpäät kastellaan, niin öljy muuttuu vielä emulsioksi. En jaksa kyllä aina tällee ihan vaihe vaiheelta tuolla pestä, mutta yleensä kuitenkin :) Sisältää paljon antioksidantteja, mikä onkin hyvä näin talven samealle iholle. Puhdistaa täydellisesti, kirkastaa näkyvästi ja pehmittää aivan loistavasti!

Sarjaan kuuluva kasvovesi on sekin hyvä, kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa. Osuva valinta tämä Eclat -linja kyllä näin talvella, kun iho kaipaakin piristystä!:)


Eli näillä sitten mennään seuraavat kuukaudet. Ja kun mainitsin Jonin tuoneen minulle jotain muutakin laivalta, niin tuon kasvovesi on peräisin sieltä. Oli meinaan laivalla arvatenkin edullisempaa :)

Ei kommentteja: