31. toukokuuta 2012

London shopping part I - kengät

Heippa taas!

Rentouttava ja huippuonnistunut Lontoon shoppailureissu on nyt ohi, siellä sitä viikko sitten oli rahapussi kovilla ;) En ole taaskaan kerennyt istahtaa kameran ja ostosten saati tietokoneen ääreen, mutta nyt ennen töihin lähtöä miulla oli oikein hyvin aikaa kuvailla ja postailla teille ensimmäinen erä Lontoon shoppailuja. Näitä shoppailupostauksia ei suinkaan ole vain yhtä tai kahta, vaan jaan nää peräti viiteen eri postaukseen :D Nyt ensin esittelen kengät, ja sitten joudutte lakkiaiskiireiden vuoksi odottelemaan ensi viikon alkuun jatkoa näiden osalta :|

Mutta nyt asiaan, eli niihin shoppailemiini kenkiin! Kaikki varmaan tietää, että esimerkiksi Primarkissa (tai yleensäkin koko Lontoossa) on loputon määrä tolkuttoman halpoja kenkiä, ja siellä minäkin kenkähurmioissani sovittelin ties kuinka montaa kymmentä paria. Kolmen tunnin jälkeen kahdeksat kengät ja muutama vaate kassissani poistuin Primarkista (Note to self: älä mene sinne enää :D)

Kenkiä ostin koko reissun aikana yhteensä 12 paria, eli vissiin tuli tää miun tavote kesäkenkien hankinnan osalta nyt täytettyä :D Miullahan ei siis ole paljoakaan kenkiä noin yleensäkään kun en mikään kenkäfriikiksi itseäni kutsuva ole, mutta nyt saattoi tuolla reissulla puraista kenkäkärpänen, ja pahemman kerran! Tässä saaliini kenkien osalta <3


Eli ballerinat, sandaalit ja kangaskengät Primarkista, nudet korkkarit Forever21:sta ja alimmat korkkarit Linzi-nimisestä kenkäkaupasta, kaikki saman katon alta Westfieldin valtavasta kauppakeskuksesta. Lahjakkaimmat matikassa saattoivat huomata, että tässä oli vasta 11 paria, mutta yhdet kengät tulevat sitten vähän eri postauksessa ;)

Mutta minäpäs rupean nyt valmstautumaan töihin lähtöön. Ensi viikolle on luvassa loput Lontoon shoppailupostaukset, juttua tulevan viikonlopun lakkiaisista (lähinnä oman asuvalintani vinkkelistä), ja on miulla odottamassa muutama haastepostauskin, eli juttua riittää!:) Stay tuned!

Mitkä oli muuten suosikkisi tän postauksen kengistä? :)

13 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

nudet korkkarit! ^^ onks ne nahkaa? tai ostitko yhtäkään nahkakenkää?

Jenni kirjoitti...

Vau miten ihania kenkiä oot löytänyt! :)

Enni M. kirjoitti...

Miten halpoja? :D Espanjaan avattiin myös Primark, joten pitää lomalla vierailla siellä :D

Life with Satu kirjoitti...

Primark on kyllä niin vaarallinen kauppa ettei mitään rajaa! Se on edessä taas elokuussa Irlannissa ja nyt tuijottelen täällä noita valkoisia jossa on musta rusetti ja pohdin, että reissuun on vielä kaksi kuukautta :D

Anna kirjoitti...

Oho, aikamoisen kenkäsaaliin olet saanut! :)

Katariina kirjoitti...

Vautsi mitä kenkiä! Ottaisin kyllä vaikka noi kaikki, ihan mielettömän kivoja :) Innolla odottelen jatkoa, varsinkin kun oma reissu häämöttää jo viikon päässä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Syyskuun alussa olen menossa Lontooseen, voi kamaluus mikä odotus :D Täytyy jättää laukkuun tilaa reilusti ostoksille..

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihania kenkiä, kaikki niin täydellisiä!! :)

Haha, lähditkö tyhjällä laukulla reissuun? ;)

Anonyymi kirjoitti...

OH maaan, nuo kaikki on kyllä aivan ihania ! Söpöjä ballerinoja ja upeet nuo vikat mustat.. Ohhoi <3


Satu
Indie by heart

Anniina kirjoitti...

Miun lempparit oli nuo ekat baltsut tai sit nuo varvassandaalit! :) vaikka oon nähnyt suurimman osan siun ostoksista ni ootan myös näitä postauksia hullusti. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Joo, ne oli kyllä kaivatut :) <3 Eivät oo nahkaa nuo, ja en ostanut olleskaan nahkakenkiä matkalta.

D: Hehe, eikös!;) Olen kyllä tyytyväinen tuosta saaliista!

Enni: Todella halpoja!:D Kaikki nuo Primarkin kengät oli 2,5 - 8 puntaa, £ 8 oli nuo kymmenennen kuvan molemmat kengät, mut ne olikin sit tosiaan Primarkin kalleimat miun ostamat kengät ;) Kantsii todellakin käydä siellä!

Dahlia: No totta! Ja jep, noi on aivan ihanat ;) Toivottavasti löytyy Irlannista samanlaiset! Ihanaa kun pääset sinne, Irlanti olis niin ihana matkakohde myös!<3

Anna: No eikös!:D Lontoo näky olevan petollinen paikka rahapussille..;)

Katariina: Heh, niinpä ;) Oi vitsi no sie oot nyt sitten kohta menossa Lontooseen, ihanaa reissua <3 Ja teehän kans hyviä löytöjä ;)

Anonyymi: Haha, suosittelen!:D Mullakin tosiaan tuli lähes tyhjään matkalaukkuun shoppailtua 12 kg tavaraa :'D

Reetta: Kiitos kiitos <3 Heh, oikeestaan joo ;) Eipä sieltä matkalaukusta muutaman vaihtovaatteen lisäks mitään muuta löytynytkään ennen shoppailuja kun matkakokoiset pesuaineet ;)

indie by heart: Hahaa eikös niin!:D Vikat korkkarit on kyllä ihan mahtavat, ja nyt kaksi päivää niillä juhlissa käppäiltyäni totesin myös, että mahtavat olivat huikeesta korosta huolimatta jalassa - ei ollu tippaakaan kipeet jalkat viikonlopun jäljiltä :)

Anniina: Heh, jep :) Nuo varvassandaalit oli niin random-ostos kyllä, mutta kun olivat vaan pari puntaa, niin uskaltaa nyt kokeilla tulisko tollasii käytettyä ;) Ja kiva kun ootat, yritän tehdä nää postaukset shoppailuista äkkiä alta pois!:)

Enni M. kirjoitti...

Tänään kävin sitten Primarkissa, mutta mulla on jotenkin niin hankalat jalat, etteivät mitkään ballerinat oikein sopineet :D Yhdet mustat mokkanahkaiset ballerinat kyllä lähtivät mukaan, mutta muuten en sieltä mitään löytänyt :( Nyyh... :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Enni: Voi ei!!:/ Toivottavasti kuitenkin reissulta löytyis vielä joitain muitakin kivoja kenkiä, mut hyvä et ees yhet on Primarkistakin löytyny ;) Kivaa lomaa siellä siulle!:)