4. syyskuuta 2012

sininen jakku

Oon tilaillut Hennesiltä kesän aikana monenmoista, ja joistain tilailuista olen tänne postaillutkin. Nyt kuitenkin asukuvien muodossa tulis esittelyyn uusi jakkuni, joka ei ole aikaisemmin päässyt täällä näyttäytymään. Kuvat on otettu viime viikolla Savonlinnassa, mutta tämän asun vedin itseasiassa melkein samanlaisena päälle tänäkin päivänä kouluun aivan järkyttävissä aamukiireissä.

Jakku, paita, housut ja korut / hm, kengät / Primark, laukku / Mulberry

Eilen palasin neljän kuukauden jälkeen "normaaliin arkeen", kun palasin Mikkeliin hieman pysyvämmin takaisin. Eilen miusta tuli kolmannen vuoden tradenomiopiskelija, kun koulu (ja samana päivänä myös työt) jatkui, joten Savonlinnassa ravailen nykyään vain viikonloppuisin. Uusi lukkari on onneksi tosi lepsu, perjantaisin ei ole miulla edes koulua :)

Syksy tuo mukanaan miulle enemmän panostamista asuihin (kylmänä kesänä ja varsinkin lomalla sitä vain mukavuuspukeutui olosuhteiden mukaan :D), lisää teen juomista, lenkkeilyn säännöllistämistä, uusia telkkarisarjoja (eniten odotan Tanssii tähtien kanssaa, vaikka siinä ei tänä vuonna mitenkään kiehtovat parit olekaan ;)) ja enemmän postailua! Kesän blogihiljaisuus johtui motivaation sekä ajan puutteesta, kun aina oli kaikkea muuta tekemistä, kun koneella istumista. Nyt yksinäisinä iltoina täällä Mikkelissä joutaakin välillä istahtaa koneelle, joten jospa minuukin täällä blogissa nyt useammin näkyisikin!;)

5 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Tyylikäas asu! Mullakin on tuo valkoinen paita ja se on kyllä kiva :)

Dahlia kirjoitti...

Onpas kaunis kokonaisuus. Sama sininen jakku löytyy täältäkin (samasta mallista myös kesällä ahkerasti käytössä ollut turkoosi versio). Olen tykännyt tuosta ihan älyttömästi käytössä, kiva nähdä miten muut yhdistelevät ja saada inspiraatiotakin :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitti kovasti!:) Tuo on kyllä aivan ihana toppi, ostin sen itseasiassa Anniinalta!:)

Dahlia: Voi kiitoksia :)) Olin haikaillut tummansinistä jakkua jo tovin, mutta vaikka tämäkin aivan ihana on, ei tuo oo oikein vielä juuri SE jakku, jota oon ettinyt; haluaisin vähän lyhyemmän mallisen ja vieläkin tummemman, mutta kyllä tämä nyt paremman puutteessa menee ;) Ja totta, se on aina hauska nähdä miten muut yhdistelevät ja pukevat sellasia vaatekappaleita, mitä itseltäkin löytyy!:)

Anonyymi kirjoitti...

huhh mitkä rypyt sulle on tullut jo noin nuorena :DD

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: :D