19. marraskuuta 2012

19112012

Heippa!

Helsinki+Lahti -reissu on nyt heitetty, ja olipa kyllä taas kiva nähdä kauempana asuvia ystäviä pitkästä aikaa!:) Helsingissä aika kului shoppaillen ja Gina Tricotin synttäreitä juhlien sekä uusi Hard Rock Café katsastaen, kun taas Lahdessa oli enemmänkin rentoutumista saunomisen ja yleisen olemisen merkeissä. Kiitos vielä kaikille tytöille, mukavaa oli!<3

Ostoksia tulee näytille luultavasti jo huomenna, mutta tämän päivän asukuvista jo näätte yhden uuden ostoksen...;)

 Jakku ja paita / hm, housut / Cubus, kaulakoru / Guess, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Ja ei, uutuus ei suinkaan ole tuo kattolampun epämääräisen väriseksi vääristämä jakku, se on itseasiassa juurikin täällä esitelty uusi hennesin jakkuni, jonka pitäisi olla korallin värinen...:D Vaikka meinailinkin vähän, että tuo on turhan värikäs tähän vuodenaikaan, niin hyvin meni kyllä mustan asun kanssa. Mutta ne uutukaisethan ovat tietysti nuo kengät, jotka ostin Lahden Dinskosta. Jäätävää korkoa pehmittämään ostin päkiäpohjalliset, ja en voi ymmärtää, kuinka yli viiden vuoden korkkareilla kävelyn jälkeen ymmärrän vasta nyt hankkia kunnolliset päkiäpohjalliset - kyllä olis säästytty monelta kiroamiselta ja voivottelulta, jos semmoset olisin keksinyt aikaisemmin :D Ostin kyllä joskus jotkut ylisurkeat geelipohjalliset, jotka vain pahensivat kipua, mutta nyt nuo uudet päkiään kohdistuvaa iskua hillitsevät pohjalliset tulivat kyllä pysyvästi korkkareihini!:) Suosittelen, näilläkin koroilla käppäilin keposeen ja ilman mitään kipua tänään koulussa ysistä neljään!;)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihana asu! Mistä ne pohjalliset ostit? Pakko hankkia myös :)

Anniina kirjoitti...

Haha et usko! Kun tulin kotiin ja kattelin noita korkkareitani niiden pohjallisten kanssa ni tajusin et miehän oon ostanut ne täysin samat pohjalliset Lpr:n Dinskosta noin kaksi vuotta sitten!! :D sen siitä saa ku tavaraa on niin paljon ettei ees ite muista mitä on ja missä!!

mad-sanna kirjoitti...

mitkä kengät <3___<3 just TOLLASIA jytäyskenkiä oon ettiny syksyks koirien ja kissojen kanssa...

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jonna: Kiitti paljon!:) Pohjalliset on ostettu myös Dinskosta, eikä ollu kun vaan 4,90 €. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan ne!:)

Anniina: Voi ei Ana!:'D Eikö siulle oo joskus aikaisemminkin käyny jonkun muun jutun kanssa samalla tavalla, että oot ostanut sen, vaikka omistat sen jo?:DD Mie ainakin muistelisin että tää ei oo siulla ensimmäinen kerta nyt kyllä! Sen siitä kyllä näköjään saa!;)

mad-sanna: Eikös vain, nää on ihan huiput! Tossa nyt ois varmasti just hyvät jytäyskengät siulle, MUTTA VAIN, jos ostat ne pohjallisetkin, niin voit bassojytää koko yön niiden turvin ;)