8. tammikuuta 2011

GUESS what

Moikka moi! :)

Tänään oli hyvinkin yllätyksellinen päivä. Yllättävää oli aluksikin se, että tällä kertaa todella heräsin ja nousin ylös herätyskellon soidessa. Meikkailun ja muun laittautumisen, päivän asu -kuvien ottamisen sekä aamiaisen jälkeen oltiin suuntaamassa hyvissä ajoin kaupunkiin, igen. Allekirjoittanut muisti myös ostaa tällä kertaa henkarit sekä suojasuihkeen laukuille! Muuta jännittävää en sitten itse ostanutkaan...




 Paita, hame ja korut / hm, vyö / Veniz, laukku / Calvin Klein, kengät / kaverilta ostettu



Takki ja huivi / Vero Moda

Aina kaupungilla käydessä pitää mennä vähän ihastelemaan ja nuoleskelemaan Chill'siin ja Brand Galleryyn luksuslaukkuja. Guessia myydään molemmissa, mutta Brand Gallery on siitä mun suosikki, että siellä on erästä toista suosimaani merkkiä - Calvin Kleiniä myynnissä. Oikeastaan ei pitäisi mennä kiusaamaan itseään tuollaisiin kauppoihin koskaan, ei edes silloin, kun on massia. Ne myyjät varmaan rakastaa minuu kun käyn siellä joka kerta, ja jos olisin lottomiljonääri, ne saisivat ostamaan mut vaikka koko liikkeen. Oon niin suostuteltavissa.

No, tottakai oli putiikkiin tullut uusia malleja ihan tosi kovasti. Calvinilta rakastuin palavasti tämän tyyliseen laukkuun, mutta se ei ollut juuri tuollainen yksilö, mitä kuvassa. Malliltaan minun haluamani oli pieni käsilaukku samalla kuosilla ja värillä. En löytänyt siitä mitään kuvaa netistä vaikka pitkään selailinkin. Ulkonäöllisesti tuo muistuttaa erittäin kaukaisesti Chanelin tikkikuosia, johon olen myöskin syvästi kiintynyt. Ei ehkä ollut maailman paras veto hankkiutua samaan kauppakeskukseen töihin, missä BG sijaitsee.. :D

Mutta BG:ssa tapahtui jotakin tosi jännittävää. Olin juuri sadatta kertaa itkemässä niiden kaikkien ihanien laukkujen perään siellä, ja olin löytänyt ainakin 3 haluamaani Guessin laukkua, sekä kaksi CK:ta, jotka olisin kotiuttanut, jos vain varaa olisi ollut. Poikaystävä seuraili miun juoksemista laukulta toiselle huvittuneena. Kohta hän tulee selkäni taakse kantaen erästä ihanaa Guessin yksilöä ja kysäisee, ollaanko valmiit lähtöön. Olin ihan tosi ihmeissäni että mitä kummaa, vieppä nyt veska takaisin hyllyynsä, että lähdetään vaan. Mutta sen sijaan, että miekkoseni veisi laukun hyllyyn, hän kävelee kassalle, ja ostaa päräyttää minulle kyseisen yksilön. Piti hetki miettiä olenko kenties unohtanut jonkun tärkeän päivämme vai vietänkö synttäreitä, sillä olin ihan äärimmäisen puulla päähän lyöty tuosta spontaanista yllärilahjasta, jota kesti hetki sulatella. "Kiitos" on ollut tämän illan sana.




Oioii what a beauty! Ja sydämiäkin laukussa. <3 Olin kyllä ihan samoin tein myyty kun ekan kerran tuon laukun olalleni pistin.

Kaupunkikierroksen jälkeen mentiin syömään Rossoon. Koska olin uudesta laukusta niin shokissa että lähes paniikki-itkin, en jaksanut ruokalistaa sen suuremmin selailla. Tilasin suoraan suosikkini, eli tonnikala-katkarapu-savusimpukka pannupitsan. Om nom.

Vanha kunnon Olympuksen pokkari ja sen huippulaatu... -.-

Tänään on loppuillalle suunnitelmissa leffailua, saunomista, ja viettämistä toisiksi viimeistä lomailtaani sekä poikaystävän viimeisestä iltaa Mikkelissä kera punaviinin. Tämän illan elokuvamme on Skyline, joka on toivottavasti parempi kuin eilen katsomamme totaalinen floppi, Piranha. Srsly, en suosittele tuota komediakauhua yhtään kenellekään. Spoiler alert, jota ette tarvitse - kuvitelkaa verenhimoiset, muka sukupuuttoon kuolleet pirajat, jotka hyökkäävät spring breakia viettävien nuorukaisten sekä pornoa kuvaavien limanuljaskamiesten haaremiveneen kimppuun. Elokuva oli todella yliammuttua p*skaa, eikä sitä pelastanut edes Täykkäreissä ihanaa Carlosia näyttelevän Ricardo Chaviran vilahtaminen leffassa. Älkää katsoko.

Kivaa viikonloppua!

Hanna-Reetta

13 kommenttia:

Henna / Newbie kirjoitti...

Mulla taitaa olla tota samaa sarjaa Guessin lompakko! Ihan sama toi kuosi nimittäin :)

Henna kirjoitti...

Voi juma, miks kukaan ei osta miulle tuolleensa Guessin laukkuja! Oon ehkä hieman kateellinen tuosta eleestä. Mut propsit Jonille :D.

juulia kirjoitti...

Voisin ostaa tuolta kaupasta jotain ihan vaan että saisin ton paperikassin....

mad-sanna kirjoitti...

http://charmingcava.blogspot.com/ Toi on ihan sun tyylinen blogi. Ootko koskaa lukenu? Kattaa vilkasta ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Joo, näinkin tuolla Brand Galleryssa kans sellasen soman lompakon! Sekin on tosi kiva. :)

Henna: Hahaa. :D Tuli kyllä miullekin ihan puskista, ja olin jo ihan paineissa J:lle tosi kauan että pakko se on palauttaa. :D

juulia: Viime kerralla putiikissa asioidessani sain hienon Guessin paperikassin, mut nyt vaan tuon BG:n. :D

Sanna: Jep. Oon lukenu Cavaa jo kauan, ja se on kyllä tosi hyvä! Ja oon kans huomannu, että on ihan miun tyylinen! ;)

mari kirjoitti...

kiva asu :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

märy: Kiitoksia! :)

Henni kirjoitti...

Ooh ! Miks minun poikaystävä ei ostele mulle laukkuja ;( !? Mulberryn huiviakin piti jonkun tovin kinuta, että joululahjaksi sain ! :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: No kyllähän H ostaa siulle vaikka mitä! ;) Oi oot kivan joululahjan ainakin häneltä saanu! :) Ja pitäähän sitä kinuta, niin ne tietää mitä ostaa. Sait varmaan sen perus vihreen check scarfin?

Henni kirjoitti...

Nooo en nyt tiiä :D Vuittoneita se ei vielä suostu kustantamaan ;( Päädyin itseasiassa vihreen sijaan vaalean beigeen check scarfiin ja tykkään kyllä tosi paljon siitä :) mutta vihreenkin voisin kyllä kotiuttaa ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Hehee, no se on kyl varmasti kiva sekin! Mä en tohon Mulberryyn ole syttynyt yhtään, mutta Burberryn klassikko beigeruutuhuivi mun on PAKKO saada. Maksoi mitä maksoi, sen kotiutan ensi kerralla kun Helsinkiin menen. Varmasti! :D

Henni kirjoitti...

Burberrystä puheenollen, nähtiin junassa nainen jolla oli aivan ihana Burberryn huivi! Hypisteltiin sitä jo Pariisissa mutta ajattelin ostaa sen sit lentokentältä (matkarahat taitaa mennä jo siinä...) :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: GAAA Epistä että pääset niin monesti aina lentokentälle, senkin matkaaja! :D Ja varovasti niitten matkarahojen kanssa. ;) Ps. Vastaan sun inboxiin hyvinhyvin pian, tänään vielä!