11. tammikuuta 2011

Väsyneet kuulumiset

Heippa!

Huh että olenkin väsynyt! Nyt on takana kaksi koulupäivää, ja saman verran työpäiviä. Ainakin näin loman jälkeen on tuntunut tosi rankalta palata arkeen, varsinkin nyt kun työt koulun ohella alkoivat. Töitä riittää vielä huomiselle ja ylihuomiselle, ja molempina päivinä minulla on iltavuorot. Näillä näkymin en tule postailemaan kun vasta perjantaina seuraavan kerran, sillä iltavuoroni päättyvät klo 20.15. Totta kai tiesin, että koulun ja työn sovittaminen yhteen tulee olemaan rankkaa ja uuvuttavaa, mutta olen kyllä todella innoissani saadessani työskennellä itselleni mielenkiintoisessa paikassa, ja tietysti saa vähän sitä extraa köyhänä opiskelijana tuonne lompakon pohjalle. :)Toivottakaa muuten takaisin tervetulleeksi huono kamerani. -.- Ja heitän samalla hyvästit päivänvalokuville, sillä useimmiten kouluun on mentävä aina ennen valoisan ajan alkamista, ja juurikin töiden takia olen kotona vasta iltamyöhällä. No, ei niitä töitä tietenkään joka päivä ole, ette te tällaisita kuvista todellakaan joudu aina kärsimään! :D


Mullapa on tämä tammikuu varsinainen synttäritammikuu! Itse en pääse kuitenkaan kakkukynttilöitä puhaltamaan, mutta jokaiselle seuraavalle viikonlopulle on luvassa synttärikemut. Tulevana lauantaina on kaverin 30-vuotissynttäripippalot Savonlinnassa, ja siitä seuraavana viikonloppuna juhlistamme poikaystäväni vanhenemista. Tammikuun viimeisellä viikonlopulla käännetään nokka kohti Lappeenrantaa, ja lähdetään bilettämään Anniinan synttäreiden merkeissä. Vaatekriisi iskee oikein kunnolla, sillä vain yksiin kemuihin suurinpiirtein tiedän, mitä ylleni laitan. Tosin mieli siitä yhdestä ainoastakin asusta ehtii muuttua varsin vielä moneen kertaan. Ihan ehdottomasti haluaisin jonkin uuden bilemekon, ja otankin tavoitteeksi ensi viikolle metsästää sellaisen!
Jos saanen kysyä, niin kuka opettaja oikeasti antaa todella laajan tehtävän, joka käsittää kolme isoa kategoriaa, ja varmaan kymmenen sivua tekstiä - juuri ennen joululomaa, ja vieläpä, kun kyseinen kurssi on jo OHI!? No meidän markkinoinnin opettaja. Ihan uskomatonta, että kurssi on kaikkia tunteja ja kokeita myöten förbi, niin eikös vielä joku uskomattoman iso tehtävä täydy tehdä tulevaksi perjantaiksi!?!?! En käsitä missä välissä senkin saan väsättyä loppuun, sillä olen saanut urakkaan aikaiseksi tekstiä vasta yhden sivun verran. Lomanhan minä pidin lomana, enkä edes ajatellut silloin koko tehtävää. Näin se stressi taas alkaa hiipimään rentouttavien kolmen viikon jälkeen. :(

Paita / Gina, vyö / hm, laukku / Guess, kengät / Tapas

Nyt aion kipasta suihkussa, ja sit heti nukkumaan. Huomenna oon kellon ympäri liikenteessä, ja varmaan rojahdan saman tien yöunille, kunhan ennen yhdeksää sitten kotiudun! Ei voi sanoa kevyeksi laskeutumiseksi arkeen. 

Mutta nyt hyvät yöt kaikille, ja ilmeisesti perjantaihin! :)

Hanna-Reetta

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

eiks sua palella talvella tollasessa paidassa? :---D

Siiri kirjoitti...

Että tuli huono omatunto. Sä oot ollut töissä ja koulussa.. Mää en tee tuolla koulussa mitään, enkä pahemmin sen jälkeenkään ja valitan väsymystäni koko ajan :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Eheei ei kyllä palella! :D Täällä on ollu tosi "lämmin" viikko, niiku vissiin kaikkialla. :)

Siiri: Haha. :D Mut koulu väsyttää, teki siellä mitään tai ei. :D Nyt on onneksi rankka viikko lähes ohitte! Vielä huomenna aamupäivä koulua ja yhden kouluprojektin valmiiksi teko, ja sit viikonlopun viettoon! Uutta postaustakin huomenna luvassa.. :)

Noora kirjoitti...

Tää valonpuute on kyllä tällä hetkellä varmaankin jokaisen asukuvailijan suurin huolenaihe! :D Kevät ja aurinko tulkaa jo! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Noora: Niinpä, ihan totta! :D Talvesta muuten tykkään ihan älyttömästi, eli muuten en toivo kevään tulevan ihan vielä. ;) Mutta sitä valoa vaikka pari tuntia pidempään kiitos, että keskeisi tosiaan nuo asukuvat koulun jälkeen räpsiä.