3. helmikuuta 2011

Tammikuun synttäriparty no. 3

Heissan!

Nyt vihdoin ja viimein tulen postailemaan teille asua, joka mulla oli päällä Anniinan synttäripippaloissa vajaa viikko sitten. Nyt mentiin viime viikonloppu täysin erilaisella setillä kuin edelliset, joten mulla on nyt tässä ollut kolme hyvinkin toisistaan poikkeavaa partyasua! :) Aluksi oli tällainen äärimmäisen perus yhdistelmä: kiva Vero Modan toppi ja sukkikset yhdistettynä nuden sävyisiin asusteisiin. Poikaystävän synttärit juhlin tulppaanimekossa, joka näistä kolmesta bileasusta oli ainoa väriläiskä. Asusteiksi valitsin tietysti mustan, sillä siinä missä ekassa pippaloasussa erotuin asusteillani muutoin tummasta vaatetuksesta, halusin seuraavissa pippaloissa jättää ne aivan toisarvoisiksi. Korujakaan mulla ei sinisen tulppaanihelmaiseni kanssa ollut lainkaan.

Nyt sitten nämä viimeisimmät, Anniinan karkelot, tuli biletettyä ehkä ainakin omasta mielestäni kivoimmassa asussa. Löysä yläosa, joka oli neitsytmatkalleen päässyt, lopulta ihanaksi osoittautunut Ginan alelöytöni, yhdistettynä ensimmäistä käyttökertaa myöskin kuumotelleisiin nahkasortseihin, oli mielestäni melko onnistunut asuvalinta! Sanokaapa tekin tuomio tuolle kombolle. :)





Paita / Gina, nahkasortsit / Lindex, laukku / Spirit items, kengät / Dinsko, rusetti kaulassa Seppälän paidasta otettu

Miulla oli tarkoituksena laittaa aamulla hiukset taas jotenkin normaalia poikkeavampaan bilelookkiin, ja olin myös ajatellut meikkaavanikin vähän eri tavalla, mutta enkös minä onnistunut aamulla torkuttamaan vähän liian monta kertaa, ja nukkua pari tuntia tarkoitettua pidempään. Työpäivähän mulla oli siinä ennen Anan juhlia, ja olin varma että myöhästyn sieltäkin lähes pommiin nukkumisen takia. Olinkin aamulla kuitenkin ihme kyllä niin nopea, että kerettiin otamaan nuo asukuvatkin ennen töihin menoa. Koska lähdimme sitten työpäiväni jälkeen suoraan ajelemaan Lappeenrantaan, en enää kerennyt tukkaa laittelemaan, saati meikkaamaan eri tavalla. No mutta menihän tuo noinkin. :) 


Nyt mulla onkin seuraavat pari viikkoa kolmen päivän viikonloput, sillä meillä on perjantain tunnit peruttu. :) Täytyykin ottaa tämän tulevan viikonlopun päivistä kaikki hyöty irti, ja saada aikaan mm. kaikki kouluhommat sekä asunnon suursiivous. Töissä pitäisi lauantaina käydä, mistä syystä en viitsi Savonlinnaan lähteä tänä viikonloppuna vain yhden yön ja vajaan sunnuntaipäivän vuoksi. Mutta eiköhän täällä Mikkelissäkin tekemistä riitä edellämainittuja velvollisuuksia hoitaen, ja mietittiin myös Iinan kanssa vähän jotakin leffaillan tapaista ehkäpä lauantai-illaksi. Lisäksihän mulla on vielä käyttämättä neljä kertaa siitä Lady Linen ilmaissetelistäni, jonne muuten Iinakin sai tänään oman lahjakorttinsa, eli nyt päästään tyttökolmikolla juoruilemaan sinne kuntopyörien satuloihin ja rakastettaviin hieroviin tuoleihin! Täytyy tsekata vielä tuo viikonlopun jumppatarjonta, jos sitä sielläkin kävisi nyt viikonloppuna. Huomenna ainakin voisi pyörähtää pilateksessa! Oonkin halunnut kokeilla jotain pilateksen tai joogan tapaista jumppaa, niin huomenna voisi yrittää reippaana puoli yhdeksitoista sinne edetä. Katsotaan kuin meidän käy. :D

Hanna-Reetta

17 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Eikää, mä oon ettinyt tota paitaa Ginasta kissojen ja koirien kanssa siitä lähtien ku sen nettikaupassa näin enkä oo edelleenkään sitä kaupoissa nähnyt :D Ja sä oot löytänyt sen NOIN halpaan hintaan!! Äääh nyt oon kyllä kade :D

Henna kirjoitti...

Ihan hyvin kelpasi hiukset ja meikki noinkin :)). Miun lemppari noista party-asuista on tuo eka :). Tykkään just tollasista simppeleistä.

Siullahan on vaikka mitä kivaa puuhaa viikonlopuksi! :)

mad-sanna kirjoitti...

voi että miten ihana asu! ollaan sitä niin hurmaavaa, niin hurmaavaa :D Hienoja asukuvia muuten! ^^

kaappipissis kirjoitti...

ihana ihana ihana asu <3___<3

Nanna kirjoitti...

Nättejä tyttöjä! <3 Sulla on kyllä aina niin ihania asuja! :)

Carla kirjoitti...

ohh tykkän asusta;) varsinkin nosita sun shortseista!

Unknown kirjoitti...

Todella toimiva kokomusta :)!

Anniina kirjoitti...

Kiva idea tällee vertailla bileasuja! Yhdyn Hennaan ja vastaan et eka asu oli hienoin. :)

Henni kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, tuo eka asu oli tosi kiva ! Sinisen ystävänä tykkäsin myös asusta nro. 2 :)

Siiri Stiina kirjoitti...

IHANA ASU!!=)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jenpu: Voi ei, joo tuo oli siellä ale-rekissä ihan yksinäisenä hylättynä, ihan sattumalta löytyi. :D Sitä just sit mietin, että miten se täällä pysty olee jo alessa, jos sä et oo törmännyt siellä vielä ollenkaan noihin. :o Toivottavasti siekin kuitenkin vielä löytäisit jostain oman yksilösi! :)

Henna: Kiitos, se eka asu on kyllä ihan kiva simppeli, tuo Vero Modan toppi on ihana. :) Mullahan oli se silloin siun synttäreillä päällä myös! ;)

mad-sanna: Voi paljon kiitoksia! :) Kuvat himpun verran taas parempaa laatua, kun otettiin J:n iskän kameralla nuo.

kaappipissis: Kiitos, itsekin pidin tästä asukoonaisuudesta eniten! :)

Nanna: Voii paljonpaljon kiitoksia, tosi kiva kuulla! :)

Carla: Kiitän! Miekin pidän noista sortseista tosi kovasti, ja ostin ne Lindexistä vielä puoleen hintaan. :) En malta odottaa kevättä ja kesää, että noita pääsee ihan kunnolla käyttämään!

Minna: Paljon kiitoksia sinulle! :)

Anniina: Joo, nyt sattu jostain syystä olemaan hyvin tuota vertailtavaakin lyhyellä aikavälillä! :D Hehheh. Haa siustakin eka asu hienoin. Se toppi on kyl tosiaan mukava, ja toimi nuden kanssa hyvin. :)

Hjenn: No johan on tuo eka asu eniten tykätyin. Luulin, että se olisi kaikista lamein. :D Tuo on tuo no. 2 värinä hirmusen kiva omasta mielestänikin, kun se on just sellainen ihana taivaansininen! :) Vaikka sinistä noin muuten arkipäivän vaatteissa harvemmin päälleni eksyy.

Siiri: KIITOS! =D

emmi-annina kirjoitti...

Nuo shortsit!!!! Onks ne ostettu vasta äskettäin lindexiltä? Taidan harkita ostolakon rikkomista ja juosta heti ekana aamulla kattomaan jos niitä saviksen lindexiltä vielä löytyis :) Ihan mahtavat! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Ostin nuo Lindexiltä joulukuun loppupuolella, eli pidän sulle peukkuja, että löytäisit vielä omasi sieltä! :) Sillon niitä oli siellä vielä tooodella paljon, ja tosiaan olivat puoleen hintaan! Ja minä kun olin menossa ostamaan niitä -20 % kupongilla, niin oli kyllä aika kiva yllätys tuo -50 %. :D Ja nuo lakot ja muut lupauksethan ovat tehty rikottaviksi, heh. ;) No ei vais, mut toivottavasti kuitenkin noita vielä löytyy, niin saisit sinäkin omasi. :) Luinkin blogistasi, että olet nahkashortseja metsästämässä.

emmi-annina kirjoitti...

Okei, alan uskomaan et ne on menneet :D No eiköhän noita löydy, ja mikä parasta, lakko ei päässyt rikkoutumaan ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: No mut kävitkö kuitenkin katsastamassa jos olisi? :) Kyllä varmasti noita vielä tulee lisää, ja niitä on joskus hamassa menneisyydessä (muistaakseni?) löytynyt Ginastakin. :) Että eiköhän sitten viimeistään taas kevään/kesän korvilla täyty putiikit noista!

E kirjoitti...

Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja nyt selaan varmaankin loppuun asti:) Tositosi ihana asu!

Hanna-Reetta kirjoitti...

E: Voih, paljon kiitoksia kivasta kommentista ja asukehuista, ja oikein isosti tervetuloa blogiini!! :) Toivottaavsti viihdyt täällä pitkään, ja selailehan ihmeessä! ;) Mukavaa alkuviikkoa!