4. maaliskuuta 2011

J.Lo

Sattuiko teistä kukaan katsomaan tämän keskiviikkoisen American Idolin? Ja jos satuitte, kiinnitittekö huomiota Jennifer Lopezin kerrassaan ihanaan asuun kyseisessä jaksossa? No, minä ainakin kiinnitin, ja tämä ilta onkin mennyt ahkerasti googlettaessa kuvaa tuosta asusta. Mutta vaikka mitä hakusanoja ja yhdistelmiä kokeilen Googleen kirjoitella, niin tämän parempaa kuvaa mulla ei ole teille tuosta asusta tarjota.


Todella säälittävä, pieni ja rupunen kuva, mutta olkoon nyt paremman puutteessa. :D Joka tapauksessa, Lopez saa keltaisen neuleen yhdistettynä paljettikirjailtuihin korkeavyötäröisiin sortseihin näyttämään aivan uskomattoman hienolta! Tykkäisin itsekin tuollaisesta asukokonaisuudesta, mutta paljettisortsit tuntuvat olevan nyt kiven alla. Asos, Nelly ja Hennes muun muassa koluttu nettikaupoista läpi, eikä tämänhetkisistä valikoimista löytynyt sitten minkään näköisiä paljettipöksyjä.

Halusin koota nyt ensimmäistä kertaa itse julkkiksen asusta tällaisen pienen kollaasin, ja tuo J.Lo:n asu tuntui juuri täydelliseltä valinnalta tähän hommaan. Tosin kenkiä kun ei kuvasta nää, enkä nyt tarkalleen muista millaiset korkkarit naistuomarilla tuonkertaisessa jaksossa oli jalassa, päätin soveltaa itse siltä osin. Myös korut meni vaihtoon, mutta tässä nyt tämä lopputulos.


Jennifer Lopezilla on mielestäni todella kivoja tyttömäisiä asuja muutenkin. Lopezin tyylin lisäksi tykkään erityisesti hänen meikistä, ja tarkalleenottaen noista ainaisista nudehuulista. Itse kun tykkään aina omassa meikissäni käyttää juurikin sitä nuden sävyistä huulikiiltoa smoky-eye -luomieni parina, niin J.Lo:n samankaltainen meikki puree muhun ja lujaa. Tässä hieman katsausta siitä.


Varsinkin ylimmän kuvan meikki on erityisesti mieleeni! :)

Tästä päivästä nyt ei mulla varsinaisesti ole mitään erityistä sanottavaa; tulin aamuvarhaisella tänne Mikkeliin, kävin töissä, siivoilin asuntoani ahkerasti huomisia vieraita varten, pesin pyykkiä ja tein melkein tunnin lumitöitä. Ja katsoin tottakai Tuksun häät telkkarista! :D Nyt alkaa olla kyllä aika mennä nukkumaan pitkän päivän jälkeen. Palailen postailujen merkeissä mahdollisesti vasta sunnuntaina, sillä tyttöjen viikonlopulta mulla on tuskin aikaa tulla sen pidemmäksi aikaa norkoilemaan koneelle. Oikein kivaa viikonloppua teille, ja kertokaapas tuomionne tuosta J.Lo:n keltainen neule - mustat paljettisortsit -asusta! :)

Hanna-Reetta

7 kommenttia:

kaappipissis kirjoitti...

hrrr, ei tänne kyllä napannut tuo asu laisinkaan!

Minna kirjoitti...

Musta se oli ihanan pirtsakka asu! Pidän kyllä enemmän tuosta sun kollaasista. Tosin ei tuosta J.Lo'n pikkukuvasta juuri kunnolla näe, millaiset paljettipökät ne on. Näyttävät enemmän melkein mekolta. Voisin harkita hieman kapeampaa & shortimaisempaa mallia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Muakaan ei tuo asu hirveästi innostanut, mutta muuten Jennifer pukeutuu tosi upeesti!:)

Siiri kirjoitti...

ihana postaus!!=)

juulia kirjoitti...

Tiedän niin tasan tarkkaan mistä puhut ! Bongasin tuon jo jostain Idolsin mainoksesta ja ihan intopiukeena odottelin oikeeta jaksoa ! Ihan mielettömän ihanan näköinen !

Anonyymi kirjoitti...

ei iskeny muhunkaa toi asu oikee. Missä sä oot muuten töissä?

Hanna-Reetta kirjoitti...

kaappipissis: Hihi, musta se oli vaan niin makee! :) Tai totta puhuen, olin itseki ihan eka silleen woot, mihin ihmeen riepuihin Jennifer on pukeutunu, mut tosi nopeesti asu alkoi sit näyttää miun silmään hyvälle! :)

Minna: Totta kyllä puhut, ja kiva jos kollaasini oli mielestäsi onnistunut! :) Ja niinpä, tuo kuva on kyllä niin säälittävä että sama ku ei ois laittanut ollenkaan! :D Miekin katoin eka sillon kun tuo Idols-jakso tuli, että tuo on hame, mutta shortsit ne tosiaan oli. :) Kuva nyt ainakin vääristää.

Sofiina: Totta, Lopezilla on tosi mukavia asuja. :) Minusta tuo lukeutui yksiin niistä, mutta jokaisella oma mielipide. :)

Siiri: Kiitänpä! :>

juulia: Eikös totta! Tosi kivaihanamukava asu!<3

Anonyymi: Hauskaa, kun tää J.Lo:n asu jakaa mielipiteitä, kiitos omastasi! Mut useempi teistä näköjään ei tykkää asusta. :DD Työskentelen koulun ohella asiakaspalveluhommissa. :)