6. maaliskuuta 2011

Pikakuulumisia

Heiheii! :)

Takana on loistava viikonloppu Anniinan ja Hennan kanssa, kiitos tytöt viimeisestä! <3 Nämä lähes kolme päivää tyttöjen kanssa menivät melko samalla kaavalla kuin meillä yleensä: hyvää ruokaa ja juomaa, shoppailukierros, saunomista, leffoja ja armotonta kuulumisten vaihtoa. Me kaikki kun asutaan eri paikkakunnilla melko pitkänkin matkan takana toisistamme ja aika harvoin tulee nähtyä, niin tällaiset tyttöjen viikonloput ovat aina tosi odotettuja ja ihania. Sovittiin jo seuraavatkin tapaamiset Lappeenrannan suuntaan kuukauden päähän. :)

Haluaisin tehdä nyt pidemmän postauksen viikonlopun kuulumisista valokuvien kera, mutta viimeinen lomailtani tulee menemään melkolailla näissä merkeissä:


Kyllä, kouluhommien parissa.. ;( Pitäisi tehdä yksi pieni PowerPoint -esitelmä, sekä kerrata vähän sanoja huomiseen englannin tenttiin. Huomenna olisi tosiaan paluu ihanan virkistävältä lomalta kouluun, ja maanantai-aamulle meillä onkin heti kevyesti luvassa kaksi tenttiä. Oon niin kateellinen Hennalle, jolla loma vasta alkoi! :D Miksei mulla ole koskaan leppoisaa laskeutumista lomalta kouluun, vaan aina on jotain hulluja kahdeksan aamuja heti maanantaina, stressaavia tenttejä sekä pitkiä päiviä?! Huominenkin koulupäivä vaihtuu lennosta työpäiväksi, ja kotiin pääsen vasta iltasella. No, lohduttaudun sillä, että taas alkuviikosta päästään jatkamaan Iinan ja Lauran kanssa meidän ravintolamissiota kahden viikon tauon jälkeen!

Palaan menneen viikonlopun postauksella lähipäivinä, sekä esittelen teille eilisiä shoppailujani hetipaikalla, kunhan päivänvalossa saan ostokseni kuvattua.

Hanna-Reetta

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Kiitos samoin siulle ja emännöinnille! :D päästiin perille. 8)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Hyvä juttu, nyt vaan tosiaan oottelemaan sitä Lappeenrantaa sitten, niin pääset sinä vuorostas emännöimään! :D