28. toukokuuta 2011

kesän top 5 kosmetiikassa

Vaikka olenkin henkeen ja vereen talvi-ihminen, rakastan yli kaiken kesän tuomaa energisyyttä, pirteyttä ja kaikkea uutta. Haalin värikkäitä vaatteita vaatekaappiin sydämeni kyllyydestä, ja vaihdan arkimeikkini luonnollisempaan lookkiin. Kasvoja on ihana hemmotella kosteuttavilla naamioilla, kun koko talvi on menty syväpuhdistavilla mutanaamioilla. Päivävoide pitää vaihtaa versioon, missä on edes vähän suojakertoimia, että säästyy vähän paremmin rypyiltä.. Ah, ihana turhamaisuus! Ajattelin nyt näin kesän kynnyksellä laittaa oman top 5 listan kesän kosmetiikasta. Mitkä viisi tuotetta ovat minun kesäni suosikkeja?

1.



Cliniquen Superdefense SPF 25 -päivävoide on juuri se, mitä kaipaan: korkea suojakertoiminen, kosteuttava, sekä erittäin nopeasti imeytyvä kevyt päivävoide. Tuossa on kyllä valtavan suuri tuo suojakerroin, mutta se nyt on vain hyväksi. Iho ei unohda aurinkoa, ja koska allekirjoittanut on suuri auringonpalvoja, on tämä tuote ihan ykkönen kosmetiikkahyllylläni tämän kesän! Aikaisemmin olen kyllä suojannut muun kropan aurinkosuojilla uskollisesti, mutta se tärkein - kasvot - on unohtunut. Tänä kesänä en erikseen tarvitse aurinkosuojaa kasvoille, sillä tämä päivävoide ajaa saman asian - jopa paremmin! ;)

2. 


Kun on kasvotkin kosteutettu, niin kosteutetaan myös herkkä silmänympärysiho. Ihana Biothermin Aquasource Eye Perfection -silmänympärysvoide kosteuttaa ja virkistää silmänalukset upeasti. Tuubin päässä oleva kylmä kuula, jonka avulla voide levittyy, on varmasti kesäaamujeni pelastaja. Tämän aamulla laitettuani silmät heräävät kyllä taatusti eri tavalla! Voitte muuten lukea tarkempaa selostetta Biothermin silmänympärysvoiteesta tästä postauksestani.


3.


Kosteuttava ja kuoriva mansikkainen kasvonaamio on ihana hemmotteluhetki kesäiltoihin, ja miksei vaikka aamuihinkin. Tuoksu on tietysti mitä kesäisin, ja koostumus täydellisen virkistävä ja raikas. Näitä voisin levitellä kasvoilleni vaikka joka päivä! <3


4.



BareMinerals SPF 15 Foundation -meikkipuuteri kuuluu aivan ehdottomasti kesän suosikkilistalleni, se on sanomattakin selvää. Hyviä puolia tuosta meikkipuuterista löytyy lukuisia, ja tuntuu, että tämä olisi kuin tehty minun kesääni varten. Tuo on ensinnäkin niin kevyt, että tuntuu ettei olisi meikkiä lainkaan, ja koska tuo antaa ihon hengittää eikä pakkaudu ihohuokosiin, se parantaa "säännöllisellä käytöllä" epäpuhtaampaa ihoa. Kesällä kun ei kaipaisi mitään paksua pakkelikerrosta juuri sen takia, että kaikkia epäpuhtauksia tulee paljon helpommin, kun muutenkin hikoilet ja meikit on päässä pidempään kun kerta päiväkin on pidempi, niin tää on ihan unelmatuote kun samalla hoitaakin ihoa. Keveydestään huolimatta tuo on ihan täydellisen peittävä, ja mikä kaikista loistavinta näin kesää ajatellen, tuossa on suojakerroin 15. Ansaittu paikka siispä kesän suosikkilistallani. BareMineralsista löytyy aikaisempi postaukseni tästä.

5.


Ja koska kesää kohden on ihana keventää arkimeikkiä vaihtamalla meikkivoide kevyempään versioon sekä vähentää silmämeikkiä huomattavasti, tulee suurempi tarve korostaa huulia kirkkaammiksi. Viidentenä listallani onkin ehkä kaikista isoin suosikkini kesälle: kirkkaat huulipunat. Mitä kosteuttavampi, sitä parempi tietysti, ja aina plussaa jos suojakertoimiakin löytyy. Omat ykköseni ovat tehokkaasti kosteuttava, läpikuultava Dior Addict Be Iconic -huulipuna sävyssä 561 Baby Rose, sekä uusin hankintani, täyteläisen värin huulille antava Lancome L'absolu Rouge sävyssä 152. Rakastan Lancomen huulipunien tuoksua yli kaiken, sillä niistä tulee aina lapsuus mieleen. Kävin lapsena nyysimässä äidin meikkipussista kalliita meikkejä, joilla sitten kaunistin itseäni todella hemaisevan näköiseksi. :D Ehkä muut eivät olleet samaa mieltä, mutta omasta mielestäi näytin prinsessalta.

Tällaiset olivat minun kesän suosikkituotteeni. Mitkä ovat sinun lempparisi kesälle? :)

4 kommenttia:

Anna :) kirjoitti...

Tiesitkö muuten, että ikinä ei kannata ostaa päivävoidetta, jossa on jo valmiiksi aurinkosuojakerroin? Sen voiteen teho kärsii tosi paljon eikä se välttämättä jaksa kosteuttaa ihoa kuin pari tuntia, jos siihen on lisätty suojakertoimia. Eli ryppyjä tulee kaikesta huolimatta. Aina pitäs muistaa levittää kasvoille erikseen kosteusvoiteen päälle aurinkorasvaa. Luin tässä vähän aikaa sitten artikkelin missä joku kosmetiikkaguru painotti tota, mutta enpä tietenkään muista että mikä lehti oli kyseessä :D Mulle toi tuli ihan täysin yllärinä, ja veikkaanpa ettei kovin moni muukaan oo tullu ajatelleeks asiaa :)

juulia kirjoitti...

Minkä hintainen toi Diorin huulipuna on ? Ihan sika ihanan värinen ! Haastoin siut blogissani muuten : )

Anonyymi kirjoitti...

mitä toi naamarasva ja bare minerals maksaa? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anna :): Aina kyllä oppii jotakin uutta, sillä tuotapa en tiennytkään! :) Mutta nyt ainakin viime viikkoisella Rodoksen matkalla käytin koko viikon tuota Cliniquen kasvorasvaa sekä BareMineralsin meikkivoidetta, eikä nimittäin porottava aurinko polttanut lainkaan kasvojani. Eli kyllä nyt ainakin ensimmäisten kokelinujen jälkeen voin todeta, että palamiselta ainakin selviän pelkästään noillakin. :) omistan nykyään kyllä ihan erillisen aurinkosuojan kasvoille, eli sillon kun ei ole aikeissa meikata, niin sillä sit mennään aurinkoo ottamaan! ;)
Mut oot kyl oikeessa että ei varmasti moni tuota hoksaakkaan, ja henk.koht. ajattelen, että tulee hirmuinen kerros pakkelia naamaan jos ensiksi laittaa kosteusvoiteen, sit aurinkosuojan, sit meikinpohjustus, meikkivoide ja vielä aurinkopuuteri! :D Oivoih... :D

juulia: Tuo Dior taisi muistaakseni olla 34,50 €! :) Se on kyllä ihan loistavan ihana miustakin, oikein tollainen heleä. <3 Ja hei kiitti haasteesta, vaikutti kyllä kivalta! Teen sen jossakin vaiheessa varmasti. :)

Anonyymi: Tuon BareMineralsin hinta on 52 €, mutta Cliniquen kosteusvoiteen hintaa en ihan tarkasti muista. Tuo minun Clinique on 15 ml purkki, eli se ei ole myyntikappale vaan olen saanut sen. Myytävänä noita on 30 ml ja 50 ml, ja hinnat taitavat pyöriä josain 40 €/30 ml ja 60 €/50 ml laitamilla. Hitsi ku en nyt yhtään muista, mutta jotain ehkä tuon suuntaista! :D