16. toukokuuta 2011

taivas varjele ja mitä näitä nyt on
Täytyy kyllä sanoa, että ihan yhtä lailla mitä koko muu Suomi, miekin olin eilen aivan fiiliksissä Leijonien upeasta murskavoitosta finaalipelissä!! Harmittaa ihan kun en ollut missään julkisella paikalla katsomassa ottelua kavereiden kanssa, sillä tunnelma kaupungissa on taatusti ollut hurja pelin aikana. Pidin kisakatsomon itsekseni kotosalla, mutta ehkä ihan hyvä niin. Huutamista ja karjumista tuli senkin edestä, ja ääni oli pelin jälkeen yhtä hemaiseva ku koko yön ryypänneellä viskimummolla. Hmm..

Olin jo tulossa tuhannen muun bloggaajan tavoin hehkuttamaan voittoa postauksen muodossa jo eilen, mutta kerkesinkin fiilistellä asiaa vain Icehockeybookissa (jota myös Facebookiksi kutsutaan), ennen kun tuli extempore-käsky, että nyt Kharmaan pelijatkoille. Olin jo suorittanut iltapesut ja istuskelin koneella aamutakissa ja sinisissä villasukissa, kun Iina sai miut houkuteltua matkaan lätkän jatkobileisiin. Supernopea laittautuminen ja pukeutuminen, ja niin me sit lähettiin bailaamaan Suomen voittoa kaupungin sykkeeseen. Varmaan ikinä ei ole porukalla ollut niin paljon sinistä päällä baarissa, eikä koskaan ole Pendulum luulostanut tanssilattialla niin laimealta, sillä illan biisi oli - mikäpäs muukaan kuin "hellurei, hellurei, siinä on paikka, miksi et lauo?". Niin. Ihanaa Leijonat kajahti useaan otteeseen varmaan kaikkialla Suomessa, ja ainakin Kharman lattia sananmukaisesti jymisi, kun ylpeät suomalaiset kultajuhlivat railakkaasti tanssien.

Huh huh, oli kyllä melkonen ilta, ei voi muuta sanoa! Mutta nyt kun on viisut laulettu ja kiekot pelattu, niin "normaali" arki voi jatkua, kun ei tarvitse enää töissäkään angstailla, kun ei iltavuoron takia kerkeä nähdä Suomen pelejä. Tätä voittoja juhlitaan siltikin vielä pitkään, ja ei varmaan edes tarvitse mainita, kuinka helvetin kateellinen olen niille ihmisille, jotka pääsevät tänään juhlimaan Leijonia torille. Miekin halluun! :D LOISTAVAA SUOMI!

Nyt täytyy hirveellä kiireellä ruveta laittautumaan, töihin pitäis nimittäin suunnata kolmeksi. Täytyis keretä nyt pakatakin tavarat, sillä illalla suuntaan pitkästä aikaa Savonlinnaan muutamaksi vapaapäiväkseni. Aamu on mennyt niin täysillä lukiessa kaikista lehdistä Leijona-uutisia, joten ei tuota ajan kulua ole edes huomannut. Kääks! :D

Kuvat otettu Iltasanomien, Iltalehden sekä Hesarin sivuilta.

8 kommenttia:

Henna kirjoitti...

TAIVAS VARJELE!!!!!!!!!!
Vähän katoin viime yönä heti junan millä meen tänään takas Riksulle ja sieltä Helsinkiin. Kerkeen just seittemäks kattoo leijonia. Oon kyllä ihan fiiliksissä!!!! :D :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Ja taivas varjele kuin olenkin siulle ihan HYPERKATEELLINEN siitä, kun torille pääset fiilistelemään! :DD Fiilistele sitte miunkin puolesta siellä ihan kympillä! <3 Minnuu harmittaa ku en edes kerkii näkemään telkkarista voiton juhlaa, iltavuorossa kun oleilen. :( Sniif. No, onneksi sit kymppiuutisissa on takuulla koostetta, ja varmaan kaikkialla muuallakin noista karkeloista! ;) Hih.

Nanna kirjoitti...

On tää kyllä niin mahtavaa, ei voi muuta sanoa!!! :P

Anniina kirjoitti...

Kyl sie Hansu kerkeet, se kooste alkaa vasta puol 11 ;)

Anonyymi kirjoitti...

congrats!!!!!!! seems so awesome!
hope u had a nice weekend!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Elä muuta sano. Eilinen ilta, AI ETTÄ! Vielä upeampaa olis ollu jos tuonne Helsinkiin paikan päälle olisi päässyt tämän illan juhlatunnelmaa seurailemaan! ;)

Anniina: Ooh, apua millä kanavalla se kooste tulee? Mie oonkin menossa tänään Sln, ja se bussi on juuri puoli 11 perillä! Oon just töistä päässy, ja oon nyt tän luppoajan täällä odottelemassa että se bussi lähtee, niin ISTV:stä katon suoraa lähetystä Helsingin torilta! ;) Kerkesin siis hivenen mukaan tähänkin juttuun. ;))

Megan: Thanks a lot!! It was really, really amazing! I had a nice weekend - lots of happening: Eurovision song contest and this the most important final hockey game.. Oh! ^^, Hope you had also a nice weekend! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika hieno juttu tämä mestaruus kyllä oli täytyy sanoa varsinkin tuon torilähetyksen jälkeen jotenkin vielä entisestään nousi fiilikset.

Täytyy sanoa, että ei se Tshekki-tappio oikein pahemmin vituta nyt kun tämmöistä saavuttaa :D Silloinhan puhuin että mielummin häviää sen ottelun ja voittaa finaalin.

Vielä tämän kruunaisi kun menisi erään tytön kanssa asiat hyvin niin sanotusti niin kyllä se taitaisi tähän asti koko elämäni hienoin vuosi olla tämä vuosi 2011.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Ihan totta, hienoa tämä kyllä on! Ja niinhän sie sanoit, ja oikeessa siinä olitkin, että Tsekki-ottelu on ollutta ja mennyttä - aivan sama - mutta mestaruus me kunnialla voitettiin, ja se on pääasia!! 8)
Toivotanpa onnea sinulle tuossa toisessa asiassa, että vuodesta 2011 tulisi sitten mieleenpainuvin! :)