19. syyskuuta 2011

välihypetystä ja ihmetystä Talikan Smileboosterista

Moikka!

Onkin tullu taas oltua jossain ihan muualla ku Bloggerin ääressä monta päivää. Mulla meni perjantaista tähän iltaan asti ihan mielettömällä apinanraivolla töitä tehden, sillä perjantaisen seitsentuntisen työpäivän jälkeen matkasin Savonlinnaan, missä sit lauantaina painoin duunia 9,5 tuntia, ja sunnuntaina sitten taas yli 11 h :D Tänään kävin vielä koulun jälkeen täällä Mikkelissä tekemässä sairastuneen työkaverini iltavuoron. Huh huh, nyt voin huokaista helpotuksesta taas sinne perjantaihin saakka, silloin sit alkaa melkein sama rumba uudelleen.

Niin. Koska nyt ei oo asunakaan ollut mitään muuta ku työpaitoja, enkä oo ylimääräistä aikaakaan löytäny sitten mistään, niin eipä ole täällä bloginkaan puolella kummoisia kuulunut :) Mutta nyt kuuluu (tosin melko pikaisesti), nimittäin...


Muistanette varmaan kun postailin viime viikolla Lahden Sokokselta ostamastani Talikan Smileboosterista, eli huuliseerumista + hampaidenvalkaisu kynästä in one peace? Noh, ekanakin täytyy näin vajaan viikon käytön jälkeen sanoa, että siis aivan helkutin mahtavaa on tuo huuliseerumi! Tuota tulee käyttää siis 3 krt päivässä kuukauden ajan, mutta jo vajaassa viikossa näkyy ihan mukavaisesti tuloksia. Mutta kuinkas kävikään? Olin käyttänyt seerumia tasan 6 päivää ohjeen mukaisesti 3 krt / pvä, ja arvatkaa: seerumi loppui! Olin ihan äimistyny ku pohjalla ei ollut enää mitään, ja reunoiltakaan en saanu tongittua edes pientä pisaraa seerumia. Käytin tuota aina täysin normaalisti, laitoin seerumia kaksi kerrosta, eli kastoin siveltimen kaksi kertaa putkilossa.

Tänään kävin sitten töitten jälkeen vähän ihmettelemässä tilannetta Sokoksella, ja sainpas tehtyä elämäni ensimmäisen reklamaation! ;) Sokkarin myyjäkin oli ihan kummissaan että kuin voi noin käydä, mutta sekin totesi, että siveltimeem ei tarttunut yhtään mitään vaikka miten yritti. Loppu hyvin kaikki hyvin, sain nimittäin täysin uuden Smileboosterin hyllystä, ja nyt voin taas hyvillä mielin jatkaa tuon käyttöä samalla normaalilla tavalla, niiku viime viikollakin yritin :D Myyjä epäili että siinä oli ollu joku häikkä valmistuksessa, että kun koneellahan noita täytellään, niin liekkö ollu just se maanantai-aamun ensimmäinen kappale tämä minun viikon takainen ostokseni, jossa oli jääny seerumit ihan puoli tiehen valmistusvaiheessa :D Noh, nyt jatkuu kokeilut uudella seerumilla, ah! ^^,

Tykkään todella paljon tuosta jo nyt viikon käytön jälkeen, mutta parempaa juttua näistä Talika-jutuista sitten kun kuukausi on täyttynyt! ;)

4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Näyttääkö toi huulilla ihan tavalliselta huulikiillolta? :) Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, tota olis melkeinpä kokeiltava! Onko minkä hintasta jos muistat enää yhtään? Entä mitä mieltä oot ollut siitä hampaidenvalkaisu kynästä, voiko ton viikon käytön jälkeen huomata eroa? Kauheesti kysymyksiä, olis ihan superkivaa jos ehtisit jossain vaiheessa vastailla :))

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Moikka, ehin kyllä vastailla siulle vaikka tässä heti! :)) Jep, huulilla näyttää täysin tavalliselta huulikiillolta. Tuon hinta on Sokkarilla 27 €, mutta ite ostin sen sillä viikolla kun oli Kutsu Kauneuteen -tapahtuma, hintaan 22,90 €. Tuohon hampaidenvalkaisukynään oon myöskin ollu ihan tyytyväinen, esittelin koulussaki yhelle kaverille hampaitani, ja sekin sano että ihan mukavasti muutaman päivän käytön jälkeen toimii. Tietty ei tuu mitenkään vitivalkoiseks jenkkismileks välttämättä ollenkaan enkä sitä odotakaan, mutta olen kyllä itse huomannut pientä eroa valkoisempaan suuntaan. :) Ei tietty vielä mitään suurta, eikä tuolla saakkaan lopullisia tuloksia, mutta miusta tuolla on ihan hyvä aloittaa valkoisemman hymyn metsästäminen jos ei ihan heti halua vaikka isoSmilen liuskoja tilata, saati sit hammaslääkärin pakeille mennä! ;DD Mutta itse haluun kyllä vielä ne liuskat, ei tuo kynä nimittäin mitään suuremmoisia ihmeitä tee vaikka hyvä silti mielestäni onkin! :) Niin ja muutes, veikkaan että jos on ihan suht valkoiset hampaat mutta haluaa "vielä vähän valkoisemmat", niin tää olis varmasti huippu! Itellä ei vaan oo ihan tuo tilanne :D

Huh huh, tulipa mullekin pitkä vastaus ;)

Katariina kirjoitti...

Kiitti kauheesti, toi selvensi tosi hyvin! :) Pitääpä seuraavan kerran kun pääsen Sokokselle, käydä vilkaisemassa olisko noita vielä;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Ollos hyvä, kiva että oli apua! :) Ja vilkasehan ihmeessä Sokkarilta, tuo on niin mainio ;)