2. lokakuuta 2011

diorpaniikkia ja muita ostoksia

Olen käyttänyt Diorin duo-luomiväriä nyt jonkin verran yli vuoden (tai itseasiassa jotakuinkin 1 v 4 kk, hehheh ;)) ja tältä se näyttää tällä hetkellä:


Eli aika lopussa ollaan valkoisen osalta. Muistatte varmaan, kun kolme viikkoa sitten olin käymässä Lahdessa ja käytiin tyttöjen kanssa shoppailemassa. Tietysti käytiin Sokkarilla hipeltämässä kaikkia ihania meikkejä kuten tytöt aina tekee, ja siellä sitten eräs kosmetiikkaneuvoja valaisi meille Diorin luomivärejä katsellessamme, että Dior uudistaa aika rutkasti meikkejään, ja nämä ihanat duo-paletit poistuvat!! Tilalle tuli puolestaan kolmen värinapin paletteja... Menin tuon kuullessani jo ihan paineisiin, sillä näin loistavaan mustavalkoiseen luomiväriin en ole vielä tuota palettia ennen törmännyt, ja nyt kun olen sitä tottunut käyttämään melkein päivittäin, niin heti sen valmistaminen lopetetaan ja vaihdetaan muka "parempaan".

Olen yrittäny katella Diorilta valkoista yhden värin palettia, kerta tuota mustaa olis tuossa kuitenkin vielä aika paljon jälellä, mutta milloin muissa valkoisissa on liikaa pinkkiä seassa, ja milloin taas ovat ihan superglittereitä. Mikään muu ei ole ollut niin hyvä helmiäisvalkoinen kuin tässä paletissa oleva, ja nyt se ollaan sit viemässä miulta pois, kun uutta tarvitsisin! :D Niissä kolmen värin palettitulokkaissa ei ole läheskään tällaista komboa.

Meikkiostoksia perjantaina tehdessäni hamstrasin sitten Kicksistä tuon mustavalkoisen 2 Couleurs 065 Black out look -luomivärin, enkä pelkästään yksin - vaan kaksin kappalein! Kutsukaa hulluksi, mutta näitä kun ei sitten enää ikinä valmisteta ja vertaisia en ole Diorilta vielä löytänyt, niin oli kyllä pakko turvata seuraavien vajaan kolmen vuoden selusta, hehe :D


Ai kun näyttää ihanalta tuo ihan koskematon paletti, ja pian pääsen sen korkkaamaan ;) Jos noiden jälkeen ei Diorilta ole ilmestynyt vastaavaa, niin täytyy siirtyä katsastelemaan jonkun toisen merkin mustavalkoisia :( Sääli sinänsä, sillä Diorin luomivärit olen jokapäiväisessä käytössä todennut äärimmäisen kestäviksi ja runsaspigmenttisiksi - täydellisiksi!

Mutta tein kyllä muitakin kosmetiikkaostoksia kuin luomivärit, nimittäin:


Lumenen Radiant Touch kosteuttava kasvovesi, Nivean meikinpuhdistusemulsio ja asetoniton kynsilakanpoistoaine mahdollisimman pienessä muodossa näille mun rakennekynsille. Tuo Herbinan kosteuttava kasvonaamio ei ollut shoppailureissun satoa, vaan kerran kun olin kehunut Herbinan kasvokuorinnan sekä päivävoiteen ihanaa tuoksua, niin sain kasvonaamion yllärilahjana Jonilta, hehe ;D

Siinä olivat kosmetiikkaostokset. Sit jotain asustetta tuli löydettyä itelle..


Pari aivan ihastuttavaa Vilan tuubihuivia talveksi. <3 Ja sitten vielä kotiinkin pari asiaa:




Siro lasipurkki kylppäriin vanulapuille sekä käsipyyhkeitä Hemtexistä ja Anttilasta. Sellaisia ostoksia tein tälläkertaa, vähän kaikenlaista tuli taas löydettyä :)

Onko muille käynyt noi ikävästi, että pitkään käytetyn ja hyväksi havaitun kosmetiikkatuotteen (tai jonkun muun) valmistaminen lopetetaan?

13 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Miekin oon miettinyt tuon Diorin hamstraamista sekä ruskeena et mustavalkoisena. Saatan olla kyllä jo myöhässä. :D Oliks ne Kickissä alessa ku meidän Sokkarilla oli ainakin? Tuo Herbinan kasvonaamio on muuten sit ihan surkee, miullakin on se. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: En tiiä ootko myöhässä. Kicksissä nuo oli myynnissä (ja siis myös alessa) nyt tän viikonlopun ainoostaan ku oli aarrepäivät, mut miekin näin niitä Savonlinnassa Sokoksella alessa joskus sillon ennen Lahden reissuamme, enkä ees sillon tienny että ne hävii kokonaan pois. :D Ja ai, siis miun mielestä tuo Herbina oli just mainio, kosteutti ihan todella hyvin! Eipä tuon mitään muuta pidä tehdäkään ku kosteuttaa ja virkistää.

Life with Satu kirjoitti...

Olen kokenut pariinkin kertaan sen karvaan kokemuksen, että menen ja ihastun kausittaiseen hajuveteen ja sitähän ei enää sitten saa sen kauden jälkeen.

Luomiväreissä kyllästyin tähän ainaiseen: Juuri rakastamani väri lopetetaan, joten siirryin ostamaan luomivärini Iglotilta. Saan itse valita yhdistelmät, joita haluan käyttää. Ongelmaksi on muodostunut taas ylitsevuotava ihastuminen siihen määrään joka kyseisellä merkillä on eri värejä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi punainen huivi! Oliko minkä hintainen :) Tykkään sun blogista hirmuisesti, joka päivä pakko käydä lukemassa :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Hmm, kiehtovaa! Pitääkin käydä kurkkimassa itsekin tuon Inglotin sivut. Onko kestäviä, runsaspigmenttisiä, ja muutenkin käytössä hyväksi havaittuja niiden luomivärit? Vastaako ne värit livenä täysin niitä sävyjä, miltä tietokoneen ruudussa näyttävät? :)
Ja jep, kausituoksuihin onkin paha ihastua. Toisaalta kun kausituoksut ovat yleensä niitä kesätuoksuja, niin mä yhdistän ne liikaa nimenomaan kesään, joten en paljoa osaa käyttää kesätuoksuja talvella - eli ne sit kans säilyy mulla! :D Mutta tämän kesän Burberry Summer oli niin ihana, että varmaan joulunakin vielä käytän sitä, hehheh! ;)

Anonyymi: Oi kiitos kaunis ihanasta kommentistasi! :)) *blush*
Tuo ruosteenpunainen huivi on kyllä ihana miustakin, sen hinta oli 16,95 € eli ei paha! :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihanat tuubihuivit oot ostanut!

Mulla on ongelmana se että tartten tosi paljon pigmenttiä luomiväreissä koska mun luomet on rasvoittuvat niin niin värien pitää myös pysyä. Mulla toimii ainakin The Body Shopin ja Make Up Storen luomarit ja en ole sitten uskaltanut muita kokeillakaan kun hyvät olen löytänyt. Kiitos siis hyvästä vinkistä että Diorilla on tarpeeksi pigmenttiä. Täytyy ehdottomasti kokeilla.

Mua harmitti kun Maybelline lopetti Dream Matte Moussen voidemaisen poskipunan valmistuksen. Vieläkään en ole yhtä hyvää voidemaista tilalle löytänyt ja viime aikoina en ole etsinytkään, tästä tulikin mieleen että voisi taas keskittyä asiaan :)

miumau kirjoitti...

minulle käy aina niin, että hyväksi havaitsemani kosmetiikkatuoteen valmistaminen lopetetaan :D sitten alkaa aina se paniikki ja etsiminen, että mistä löytäisi vastaavan tuotteen. tää on joku kirous :(

liisa kirjoitti...

aivan ihana toi rusettihuivi!

http://liisamarian.blogspot.com/

Unknown kirjoitti...

Voi ei, rakastuin tuohon viininpunaiseen rusettihuiviin - täydellinen kurkkukivulta pelastaja! ♥

Sä saat mut innostumaan noista Diorin meikeistä, kun esittelet niitä niin paljon. :D Mahtaa olla hyviä. Katsotaan kuka on kohta Stockan meikkiosastolla tutkimassa Dioria... :-)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Heh, eikös! ;)
Joo, suosittelen aivan ehdottomasti kokeilemaan Diorin luomivärejä! Oon kokeillu tosi monia sävyjä ja monia paletteja (niissä vaihtelee vähän esim onko matta, hohtava jne!), ja myöskin niitä tässä postauksessa mainitsemiani uusia kolmen värin paletteja, niin kyllä on kaikissa Diorin luomiväeissä ollut kestävyys ja pigmentti niin kohillaan että! :) Kannattaa myös kokeilla silmäluomien pohjustusta esim. Lumenen ihanalla luomiprimerilla. Itelläni kestää kyllä silmämeikki koko päivän, kun laitan kyseistä pohjustustuotetta ja Dioria päälle ;)
Ja voidemaisia poskipunia en olekaan ite kokeillut, mut tuo on kyllä varmasti ollu tosi hyvää, ku ite ainakin tykkäsin siitä dream matte mousse -meikkivoiteesta kovasti!

miumau: Ääh, no vähän hömöä että aina käy noin sulla :// Mulla ei onneks ole kun ihan muutama suosikki sopetettu, mutta tää Dior oli kyllä tosi paha kun meni tälläsen tempun tekemään! :D En halua ees ajatella mitä helkkaria sit joskus käytän kun nuo nyt ostamani loppuvat. Mutta mulla on vielä yhdessä kaupassa varauksessa KOLMAS mustavalkoinen Dior-duo, eli senkin kun vielä ostan, niin kyllä pitäis kolmella täydellä paletilla pötkiä jo pitkälle! :D

liisa: Kiitti kovasti! :)

Minna: No sanos muuta! Ja tuo oli vielä aluks vähän kahen vaiheilla että ostanko, mutta onneks ostin! ;) Hehe ja joo diordiordior. :D Se on vaan niin pettämätön merkki jokaisen meikkituotteen kohdalla, niin pakkohan sitä on ylistää ja saada muutkin innostumaan! ;D Eli siitä vaan tutkailee Diorii Stockalle 8)

Life with Satu kirjoitti...

En valitettavasti osaa sanoa Inglotin sävyistä netitti vs oikea maailma, koska onnekseni asun paikassa, jossa on liike vieressä. Nopealla vilkaisulla kuitenkin ne on kuvattu hyvin olemaan samaa väriä.

Muutoin sen sijaan ei noista ole kuin hyvää sanottavaa. Pigmenttiä on väreissä riittävästi, jopa niin paljon, että itse levitän kaikki värini sudeilla, jotta ei etenkin arkisin väriä tule liikaa. Värit kestävät hyvin käyttöä ja levittyvät hyvin. Maralla sudilla saan aikaan runsaspigmenttisiä rajauksia, joten alan harkitsemaan rajaustuotteiden vaihtamisen osittain näihin. Yksinkertaisesti ei noista ole itselläni mitään pahaa sanottavaa vaan totaalisen rakastunut olen luomiväreihini.

Parasta omasta mielestäni se, että saan nimen omaan valita ne värit, jolloin ei tule ns. turhia värejä, joita en välttämättä käytä.

Suosittelen kokeilemaan ainakin, mikäli se on mahdollista, hintakaan ei ole (vaikka ihan Suomesta ostaisi) ole mikään ylitsepääsemätön.

mad-sanna kirjoitti...

Heh :--D monesti on käyny niin et lemppari lopetetaan, mut oon lopettanu "merkkiuskovaisuuden" joten en oo enää mistää tietystä tuotteesta riippuvainen, niin eipä näitä "pettymyksiä" ole enään tullu :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Ahaa, juujuu. :) Kiitos tosi paljon tiedosta ja kommentista, mielenkiintoista! :) Ovat varmasti tosi hyviä ja runsaspigmenttisiä, täytyy ehdottomasti perehtyä enemmän Inglotin nettisivuihin joita jo vähän kerkesin selaillakin, ja kenties myös ostaa kokeiluun muutama luomiväri? Onnekas, jos sulla kerran on ihan noitten putiikki lähellä! :D

mad-sanna: No joo, tuo on ihan hyvä tilanne jos pystyy olemaan "merkkiuskoton", hehe :DDD Ei pääse pettymyksiä tulemaan. Miulla on tuo tilanne ainoastaan ripsiväreissä, niissä vaihdan merkkiä joka kerta kun uuden ostan, mutta kaikki muu; meikkivoide, nää luomivärit, eyeliner jnejne on mulla aina samaa merkkii :D