10. marraskuuta 2011

iKuoret

Harmittelin tänään aikaisemmin, että hitto kun miulla ei ole tänäänkään mitään postailtavaa tänne. Koulut ja työt kesti tänään yhteensä 13 tuntia, eli minkään asukuvien ottaminen ei olisi tullut kuuloonkaan enää pari tuntia sitten tultuani töistä kotiin. Suunnitelmissa oli tietty toteuttaa yksi haaste-postaus, mutta aattelin, etten töitten jälkeen jaksa käydä myöskään miettimään mitään randomfaktoja 8 facts about me-postaukseen itsestäni :D Noh, kuin tilauksesta postilaatikkooni oli tipahtanut eräs postauksen aihe, nimittäin tidii:


Osallistuin taannoin OSTOLAKOSSA -blogin arvontaan, jossa voittaja sai valita Mirablingin nettisivuilta haluamansa iPhonen kuoret (max 35 € sai maksaa, eli yhyy ei päässyt ottamaan lähemmäs kuudensadan euron crystal-kuoria :D). Kävipä sit näin, että voitin ekan kerran blogiarvonnassa, ja pääsin valitsemaan suosikkikuoret Mirablingistä!:D Kauhee valinnanvaikeus oli kyllä niin monien ihanuuksien väliltä, mutta kuten arvata saattaa, päädyin bling-pinkkiin ;) Kaikessa överiydessään nuo blingbling-pinkit on vaan niin makeet! Vaikka iPhone on upea ilman mitään kuoriakin, mulla on pakko olla joku kuori tai pussukka suojaamassa pienokaista, koska pudottelen puhelinta varsin joka ikinen päivä. Tän olivat huomanneet myös Iina ja Laura, jotka osti tuon aikaisemman vaaleanpunaisen silikonikuoren mulle synttärilahjaksi :D Mut nyt on taas uudet suomut kuorissa, joita en voi lakata ihailemasta!!:D Thanks OSTOLAKOSSA & Mirabling.

Aivan mahtavaa ku eilinen stressaamani venäjän koe ja tämän päivän pitkä koulu- ja työpäivä on ohi, nyt voin keskittyä sitten täysillä huomiseen, josta tulee muuten ihan mieletön päivä. Tiedossa on aivan erityisen kivaa tekemistä, kun mennään Jonnan kanssa Mikkelin uuden ja Itä-Suomen suurimman kauppakeskuksen, Stellan avajaisiin (aamupäivän parituntisen koulupäivän jälkeen)! Voi luoja, kuinkahan hirveesti miulla menee sitten rahaa, kun tiedän jo nyt et siellä tulee olemaan aivan huippuja grand opening-tarjouksia!:D Stellassa on melkoisesti sellaisia kauppoja joista tykkään, kuten Kekäle, Change (jes sitä on ootettu!!!!), Punitse&SäästäPentik (on kyllä ollut jo aikaisemminkin Mikkelissä, mutta oisikohan rakastamassani Pentikissä huomenna jäätäviä tarjouksia..?;)) jne.. Huomenna selviää loputkin Stellan putiikit. AHH tule jo huominen! Lisäksi Joni tulee sitten illalla tänne Mikkeliin, ja päästään kokoamaan uusi tv-tasoni nyt vihdoin. Kaikin puolin mielenkiintoinen päivä luvassa, joten palataan ehkä jo huomenillalla(?) Stella-kuulumisin 8)

Hupsua ehkä kysyäkään, kun en tiedä miten paljon mikkeliläisiä tai lähellä asuvia tänne blogiini eksyy, mutta onko joku muu tulossa huomenna Stellan avajaisiin? Tai voihan sitä nyt kauempaakin tulla, onko kukaan tulossa?;D

12 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei onnea voitosta! Makeet kuoret valitsit! :-)

Henni kirjoitti...

Mie niiiin oisin halunnu tulla ostamaan sen GANT:n hupparin mutta minkäs teet kun kuuteen asti töitä :D

emmi kirjoitti...

Upeet kuoret! Mä en itse ikinä esimerkiksi pukeutuisi vaaleanpunaiseen, mutta olen heikkona kaikkiin vaaleanpunaisiin ja kimelteleviin tavaroihin :)

Kiva, että Itä-Suomeenkin tulee lisää kauppakeskuksia ja uusia kauppoja. Tuo punnitse&säästä on tosi ihana herkkukauppa. :)

Anna kirjoitti...

Ei vitsi miten siistit kuoret! Mie innostuin kans ihan hulluna tuosta punnitse&säästä kaupasta. :) Harmi et en varmaan ihan lähiaikoina pääse Stellaan tutustumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan törkeen makeet kuoret!

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Eikä, oon vähän kade. Pinkkiä ja blingiä! Ihana yhdistelmä!! :)

mad-sanna kirjoitti...

no nyt on blingblingii :D voisin ottaa itelleniki tuollasen mut sekavärisillä kimalteille, sellaselle joka näyttäis mylittleponyn oksennukselle<3

Katariina kirjoitti...

Onpa ihanat kuoret! :) Omat kuoreni ovat kans tosi kuluneet, joten mullakin olis luvassa uusien kuorien metsästämistä tässä lähiaikoina ja jotkut ton tyyliset olis ihan täydelliset! :))

Piija kirjoitti...

aivan ylihienot! olisin ite varmaan ottanu ihan täysin samanlaiset =)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kurkkaamassa Stellan meininkiä mut pakenin sitte ihmisvyöryä karkuun ja kunnon yläaste-teiniparatiisi siitäkin tulossa :(

Anniina kirjoitti...

Nuo on kyllä ihan tosi hienot. :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Haha eiks vaan!;) Kiitosta!:)

Hjenn: Hmph voiii harmi siun työvuoroa :/ No, tulet joku toinen kerta sen ostamaan! Olisko se siis ollu nyt avajais-alessa? Oisinhan mä voinut siulle tuoda sen ;)

emmi: Mulla on toi ihan sama, että pinkkiin en enää normaalisti pukeudu, mitä nyt yksi ihana sporttisempi huppari eksyy välillä päälleni, mutta se on asia erikseen :D Kaikki sit tälläset pikkujutut, kuten elektroniikkajutut, kalenteri, kynä, penaali, vihkot jne on just ihania, kun ovat tuollaisia sähäkän pinkkejä!:D
Ja ihan totta, aivan huippua, että saatiin nyt Mikkeliin jotain uutta!:)

Anna: Thänks!:) Ja jep, Punnitse&Säästä, ah <3 Vielä en sieltä mitään ostanu ku oli jonot jotain niin järkyttävää, mutta tulee varmaan ostettua herkkuja kerran jos toisenkin sieltä...:D Kannattaa ehdottomasti mennä katsastamaan Stella kun on aikaa!

Anonyymi: Kiitti, niin minustakin :D

Reetta: Haha niinpä! Tää yhdistelmä vaan niin toimii itelläni tälläsissä jutuissa ;)

mad-sanna: No nyt on!:D Ja joo, vähän olis sellaset kuoret rankat :'D Harmi vaan ettei Mirablingissä näyttäny ihan sellasii olevan.

Katariina: Kiitti!:) Jos vaan iPhonen omistat, niin Mirablingiin vaan valikoimaan ;) Ei ne loppupeleissä ole edes kovin kalliita siellä :)

Piija: Hehe, kiitti paljon ;)

Anonyymi: Ihmisiä siellä todellakin oli, ei muuta voi sanoo. Ja sit niitä teinejä, TOTTA! Siellä kun mennään Sokoksen miesten puolelta Rossoon, niin siellä näytti olevan jonkinsortin "lepopaikka", missä oli sohvia jne, niin vähänkö SE tulee parveilemaan teinejä, ku ne oli vallottanu sen jo viikonloppuna.. Ääh. Ja vielä kun on Mäkkäri Stellassa, niin mikäs sen parempi heille :D

Anniina: Joo, nää kyllä on, thanks! ;D